• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyamı yorumlayabilir mısınız kizlar cok ihtiyacim var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin görmüş olduğunuz rüya ile alakalı, adamla eş zamanlı nasıl şok oldunuz önce bunu konuşsak
Benim kucağımda kızım vardı onlarin evine gittik onu gorunce bayilacak gibi oldum kalbime sanki birsey saplandı içimden bu adami biyerden tanıyorum dedim, o da konuşamadı bakakaldık ağzı açık bir merhaba bile diyemedik, afalladi.,o an değil ama sonra o rüya geldi aklıma oydu..

Kizlar bu rüya gerçekten doğru.. Sozlendigim zaman gördüm bu rüyamı..

Seytandanda olabilir canim bu ruya. Sonucta evlisin seytanin cok hosuna giderdi aileyi yikmak degil mi? Mantikli dusun ve aileye damat gelen kisiyi kardeş olarak gormeye cooook buyuk ozen goster bence.
Ben sözlümle sozlendigim zaman gordum

Kizlar bu rüya gerçekten doğru.. Sozlendigim zaman gördüm bu rüyamı..
Eşinizi seviyor mzusunuz peki ? Dogrudur ama bu kadar etkilenmen normal mi acaba ? Yani benim esim bir bayan gordugunde boyle etkilense ben evliligimi devam ettirmek istemem. Demekki siizin iliskinizde eksik olan birseyler var. Rüya gercek cikabilir ama daha ruyayi hatirlamadan adami gorunce donup kalman tuhaf tanidik gelse bile

Tamam canım rüya doğrudur görmüşsündür. Ama çocuğun bile var. Sen şuan o adama kaptırmışsın gibi geldi bana. Kızma sakın senin bizden beklediğin ayrıl onla evlenirsin belki falan dememiz gibi hissettim. Sen hiç bu konuyu kimseye açma. O adamada sakın açma. Normal davran. Görünce aşık gibi suratına dalıp gitme. Illaki senin kismetin dendi diye evlilik anlaminda olmayabilir. Daha farkli bir anlami vardir. Suan bilemeyiz. Ama baska anlami kesinlikle vardir.

Eşinizi seviyor mzusunuz peki ? Dogrudur ama bu kadar etkilenmen normal mi acaba ? Yani benim esim bir bayan gordugunde boyle etkilense ben evliligimi devam ettirmek istemem. Demekki siizin iliskinizde eksik olan birseyler var. Rüya gercek cikabilir ama daha ruyayi hatirlamadan adami gorunce donup kalman tuhaf tanidik gelse bile
Esimi sevdim bir sorun yoktu ama adamı görünce kendime ne oluyor sana evlisin bu ne şimdi dedim.. İçimden bu adami biyerden tanıyorum dedim, bir gun otururken rüyam geldi aklıma o işte dedim, çıktı karsima

Tamam canım rüya doğrudur görmüşsündür. Ama çocuğun bile var. Sen şuan o adama kaptırmışsın gibi geldi bana. Kızma sakın senin bizden beklediğin ayrıl onla evlenirsin belki falan dememiz gibi hissettim. Sen hiç bu konuyu kimseye açma. O adamada sakın açma. Normal davran. Görünce aşık gibi suratına dalıp gitme. Illaki senin kismetin dendi diye evlilik anlaminda olmayabilir. Daha farkli bir anlami vardir. Suan bilemeyiz. Ama baska anlami kesinlikle vardir.
Bir anlamı var bende hep tabir ettirmek istemisimdir, kimseye demedim hiç kimseye

Sozlunuz icin istihareye mi yattiniz? Yoksa oylesine bir zamanda mi gordunuz?
Aslında istihareydi.. O günlerde namazla kuranla çok ilgilendiğim zamanlardı,sozlum namaz kılardı bende heveslenmistim, istihare yaptığım zamanlardı.

Aslında istihareydi.. O günlerde namazla kuranla çok ilgilendiğim zamanlardı,sozlum namaz kılardı bende heveslenmistim, istihare yaptığım zamanlardı.
Ruyanda renkleri hatirliyormusun ne renkler vardi? Bide esini gordugun kisimla o adami gordugun kisimlarda ki renkler hatirliyorsan?

Sanki kimse ayni ruyayi göremez gibi demi? Kim bilir kimlerle ayni ruyalari goruyoruz :D
Rüya konuları patlar simdi
Cukurda yamacla kız aynı bebekli rüyayı görmüslerdi sonra anlattılar rüyalarını aynı sonraaa sarıldılar öpüstüler filan filan
Hayır olsun🤣

Anladim o zaman esiniz sizin icin dogru kisidir. Neden farkli anlamlar yuklemeye calistiginizi anlayamadim?
Mesela bir onceki konunuzda esim Betulu gizli no dan aramis derken hemen arkasindan sapkali adamin cikmasi enteresan degil mi?

Yukarida esimi sevdim bir sorun yoktu ama adamı görünce kendime ne oluyor sana evlisin bu ne şimdi dedim demissiniz. Acaba akliniz adama kaymaya basladi da aksamki konu kilifi miydi diye dusunmeden edemiyor insan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back