• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyamı yorumlayabilir mısınız kizlar cok ihtiyacim var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanki kimse ayni ruyayi göremez gibi demi? Kim bilir kimlerle ayni ruyalari goruyoruz :KK70:
Bunların hepsi bilinc altından kaynaklanıyor üstündede benzetmeler yapıyoruz hoop hersey cözümlendi diyoruz🤣
Rüyalara inanırım.
Ama böyle hadi git kocanı bosa cocugunu bırak enistenle evlen dememi bekleyen insanın rüyasına inanmasına inanamadım🤣🤣

Ruyanda renkleri hatirliyormusun ne renkler vardi? Bide esini gordugun kisimla o adami gordugun kisimlarda ki renkler hatirliyorsan?
Adam yatağımın karşısında ayakta duruyordu siyah gitmişti herseyi siyahtı şapkası da siyahtı ama çok muhabbetli bakıyordu Cook mutluydu ağzı kulaklarındaydi.. Esimi ise beyaz buzdolabına küçük siyah miknatislar yapıştırıyordum

Anladim o zaman esiniz sizin icin dogru kisidir. Neden farkli anlamlar yuklemeye calistiginizi anlayamadim?
Mesela bir onceki konunuzda esim Betulu gizli no dan aramis derken hemen arkasindan sapkali adamin cikmasi enteresan degil mi?

Yukarida esimi sevdim bir sorun yoktu ama adamı görünce kendime ne oluyor sana evlisin bu ne şimdi dedim demissiniz. Acaba akliniz adama kaymaya basladi da aksamki konu kilifi miydi diye dusunmeden edemiyor insan.
Bu konularin hepsi benim konuların değil.. Burada tanıdık olur diye kız kardeşlerimin arkadaşların konularını tek bir hesaptan soruyoruz

Adam yatağımın karşısında ayakta duruyordu siyah gitmişti herseyi siyahtı şapkası da siyahtı ama çok muhabbetli bakıyordu Cook mutluydu ağzı kulaklarındaydi.. Esimi ise beyaz buzdolabına küçük siyah miknatislar yapıştırıyordum
Aslında istihareye yatmadigim gecelerin birinde siyahlı adami gördüm.. Esim için istihareye yatınca beyaz buzdolabına küçük siyah miknatislar yapıştırıyordum

Kizlar benim merak ettiğim neden afalladik..bu rüyayla ilgisi var.. Ama ne bu

Bir film vardı birbirlerini rüyalarda göre göre buluşup kavuşuyorlardı :) aklıma o geldi. Ben gördüğüm çoğu rüyayı uyandığımda bile zor hatırlıyorum. Maşallah siz yıllar geçmesine rağmen tanımadığınız birinin yüzünü hiç unutmamışsınız. Istiharede siyah renk iyi değil galiba. O yüzden siz eşinizden ayrılıp bir şekilde bu adamla tanışıp evlenmiş olsaydınız hayırsız bir kısmet olacaktı mutsuz olacaktınız. Içinde bulunduğunuz durumu da düşünürsek en hayırlı tabir bu bence rüyanız için :)

Acaba siz adama şok olmuş bir yüz ifadesiyle baktığınız için oda allah, allah niye böyle bakıyor bu kadın bna deyip şaşırmış olduğu içinde bakmış olabilir. 🤷🏻

Ruyayi cok sonra hatirladim demediniz mi? Ikinizin de sevgisi sadakati saglam degilmis ki afallamissiniz. Nereye baglamaya calisiyorsunuz? Bosanin olsun bitsin. Abuk sabuk seylerin kilifini uydurmayin. Niyetiniz saglam olsa demek ki esim benim icin dogru insanmis diye yorumlardiniz. O kadar istihareye yatan insan renklerin anlamini da biliyordur. Yoksa bu konu da mi derleme :) hani sizin degil de arkadasinizin, kardesinizin. ;)

Senin kismetin derken?
Belki is kapisi acilacak...o bey vesile olacak..illa evlilik vs gibi bir anlam yüklemeyin bence bu duruma.

Yillar önce ben bir arkadasimin kanser oldugunu görmüstüm rüyamda.
Yani o kisiyi gördüm sanmistim.
Emin degildim o mu diye ama öyle yorumladim. Ama ona benzeyen baska bir ortak arkadasimiz vardi. Sonra gördügüm rüyanin aynisi gelisti kisinin haricinde gordugum gibi. Kanser türü dahi..

Yani biz gördügümuz ruyalara kendi yorumumuzu da katiyoruz.

Rüyanizin bir anlami vardir. Ama sandiginiz, yorum kattiginiz gibi evlilik sevgililik konusunda degildir.

Acaba siz adama şok olmuş bir yüz ifadesiyle baktığınız için oda allah, allah niye böyle bakıyor bu kadın bna deyip şaşırmış olduğu içinde bakmış olabilir. 🤷🏻

aynen öyle olmustur.

Konu sahibi beyin neye inanirsa o an ki durumda neyle mesgul ise onu görür öyle yorumlarsin bu aklinda bulunsun.

Rüyanin bir anlami vardir. Zira esinle evlenmen sayesinde bu rüyandaki adam karsina cikti. Ama evlilik olarak "kismetin" de rüyanda ki kisi olsaydi onunla evlenirdin, esinle degil merak etme.

Kisaca kendi kendini doldurma.
Kismet demek bircok sey demek...sadece evlilik degil... sen o siralar es odakli oldugun icin ama sözlüm ama sisko vs demissin..evlilige yormussun kismet konusunu :KK70:

neyse biraz kendinize ceki düzen verin..
Gördügünuz kisiyle elbette evlenmeyeceksiniz...ama size bir faydasi dokunabilir veya esinize vs...belki onun sayesinde esin maddi olarak yükselebilir vsvs..bunu da ileride ögrenirsiniz.

Bende ara sira gerceklesen rüyalar görüyorum...yani rüyanizin anlami diye sormaniza gerek yok..o adam vesile olacak size bir konuda. O an ki evlenme odakli ruh halinizle yorumlamayin yorum katmayin rüyaniza bos yere.

Ben eskiden bir rüya gordum, ruyamda bir adam bana gülümsüyordu,cook mutluydu, şapkası vardı, yüzü belli belirsizdir, ama gülüşü çok belliydi, bu kim dedim, sağ kulağımdan bir ses bu senin kismetin dedi, ama ben sözlümle yani şimdiki esimle evlenecem dedim hemde bu adam sisman deyip uyandım, gerçekten şimdiki esimle evlendim, ama karşıma bu adam çıktı kizlar esin ailesinde, o da bu aileye damat gelmiş, aynı aileye gelin damat geldik, o aynı rüyayı gördümu bilmiyorum ama biz karşı karşıya gelince şok olduk, tutulduk kaldık, konuşamadık bile, şapka takmayı seven birisi ve gülüşü o rüyamdaki adam,ikimizde evliyiz baskalariyla, kizlar bu rüyayı yorumlayabilir mısınız?
Ruyalar bizim gördüğümüz gibi tam çıkmaz siz o adamın kismetiniz olduğunu gormussunuz ama belki de anlamı aynı aileye gelin damat olarak gelmenizmis yani ruyalarda biz A görürüz ama o rüyanın anlamı B dir ve B cikar anlatabildim mi bilmiyorum ama birde zaten ruyalarla amel edilmez yani fazla takılmayın

Ruyalarimizda gorduklerimize tutulup gidersek.. vesvese bunlar.
Lutfen kendi kendinize yorumlamayin hayirlisi diyin yeni güne ruyanizdaki deģilde gercek hayattaki eş ve cocuklarinizla devam edin takilip kalmayin.
Insan insani görebilir bazen en yakin akrabasi bile evlendigini filan gorur evliyken filan.
Yani bununla yaşanmaz gercekler ney ona gelelim esinizle severek evlenmedinzmi.

Adamın yüzü gözükmemiş sadece gülüşü gözüküyor diyorsunuz, kalkıp sırf kilolu diye o adam diyorsunuz üstelik aradan biraz zaman geçmiş nasıl hatırlıyorsunuz hayret :) siz adama eblek eblek bakınca adam da ne diye bakıyor bu diyip kalmıştır :KK70: üzülmece gücenmece yoook ama bana art niyetli geldiniz. Eşiniz ve akrabalarınız adına üzüldüm.

Bu konularin hepsi benim konuların değil.. Burada tanıdık olur diye kız kardeşlerimin arkadaşların konularını tek bir hesaptan soruyoruz
:KK48:
KiZ kardesleriniz arkadaşlarınızla tanıdık değil misiniz, mesela kız kardeş ve arkadaşlarınız sizin bu şişman adam hakkındaki düşüncelerinizi normal mi karşılıyor?

Konuyu takibe aldım gelişme olursa evlenirseniz falan güncelleme yapın

Bir de rüyalarınızı bizim gibi tabirden anlamayanlara yorumlatmayın. İlk yorum çıkar derler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back