- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
Benim kucağımda kızım vardı onlarin evine gittik onu gorunce bayilacak gibi oldum kalbime sanki birsey saplandı içimden bu adami biyerden tanıyorum dedim, o da konuşamadı bakakaldık ağzı açık bir merhaba bile diyemedik, afalladi.,o an değil ama sonra o rüya geldi aklıma oydu..Sizin görmüş olduğunuz rüya ile alakalı, adamla eş zamanlı nasıl şok oldunuz önce bunu konuşsak
Hep merak etmişimdir tabiri ne acabaÇok enteresan bir rüya. Tirstim gece gece.
Ben sözlümle sozlendigim zaman gordumSeytandanda olabilir canim bu ruya. Sonucta evlisin seytanin cok hosuna giderdi aileyi yikmak degil mi? Mantikli dusun ve aileye damat gelen kisiyi kardeş olarak gormeye cooook buyuk ozen goster bence.
Yazdım okuyun hangi sayfada bilmiyorumCidden bende onu merak ettim ki nasil karsilikli şok oldular acaba ? Adamda mi ayni rüyayi görmüs ?
Eşinizi seviyor mzusunuz peki ? Dogrudur ama bu kadar etkilenmen normal mi acaba ? Yani benim esim bir bayan gordugunde boyle etkilense ben evliligimi devam ettirmek istemem. Demekki siizin iliskinizde eksik olan birseyler var. Rüya gercek cikabilir ama daha ruyayi hatirlamadan adami gorunce donup kalman tuhaf tanidik gelse bileKizlar bu rüya gerçekten doğru.. Sozlendigim zaman gördüm bu rüyamı..
O da bana sorarsa ne diyeceğimBence niye şok olup baktın diye sorun.
Esimi sevdim bir sorun yoktu ama adamı görünce kendime ne oluyor sana evlisin bu ne şimdi dedim.. İçimden bu adami biyerden tanıyorum dedim, bir gun otururken rüyam geldi aklıma o işte dedim, çıktı karsimaEşinizi seviyor mzusunuz peki ? Dogrudur ama bu kadar etkilenmen normal mi acaba ? Yani benim esim bir bayan gordugunde boyle etkilense ben evliligimi devam ettirmek istemem. Demekki siizin iliskinizde eksik olan birseyler var. Rüya gercek cikabilir ama daha ruyayi hatirlamadan adami gorunce donup kalman tuhaf tanidik gelse bile
Bir anlamı var bende hep tabir ettirmek istemisimdir, kimseye demedim hiç kimseyeTamam canım rüya doğrudur görmüşsündür. Ama çocuğun bile var. Sen şuan o adama kaptırmışsın gibi geldi bana. Kızma sakın senin bizden beklediğin ayrıl onla evlenirsin belki falan dememiz gibi hissettim. Sen hiç bu konuyu kimseye açma. O adamada sakın açma. Normal davran. Görünce aşık gibi suratına dalıp gitme. Illaki senin kismetin dendi diye evlilik anlaminda olmayabilir. Daha farkli bir anlami vardir. Suan bilemeyiz. Ama baska anlami kesinlikle vardir.
Aslında istihareydi.. O günlerde namazla kuranla çok ilgilendiğim zamanlardı,sozlum namaz kılardı bende heveslenmistim, istihare yaptığım zamanlardı.Sozlunuz icin istihareye mi yattiniz? Yoksa oylesine bir zamanda mi gordunuz?
Rüya tabirleri sayfalari var. Ruyani oraya yazabilirsin aslinda cevapliyorlar.Bir anlamı var bende hep tabir ettirmek istemisimdir, kimseye demedim hiç kimseye
Ruyanda renkleri hatirliyormusun ne renkler vardi? Bide esini gordugun kisimla o adami gordugun kisimlarda ki renkler hatirliyorsan?Aslında istihareydi.. O günlerde namazla kuranla çok ilgilendiğim zamanlardı,sozlum namaz kılardı bende heveslenmistim, istihare yaptığım zamanlardı.
Rüya konuları patlar simdi
Cukurda yamacla kız aynı bebekli rüyayı görmüslerdi sonra anlattılar rüyalarını aynı sonraaa sarıldılar öpüstüler filan filan
Hayır olsun
Aslında istihareydi.. O günlerde namazla kuranla çok ilgilendiğim zamanlardı,sozlum namaz kılardı bende heveslenmistim, istihare yaptığım zamanlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?