Rüyamı yorumlayabilir mısınız kizlar cok ihtiyacim var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Jke88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
676
160
103
37
Ben eskiden bir rüya gordum, ruyamda bir adam bana gülümsüyordu,cook mutluydu, şapkası vardı, yüzü belli belirsizdir, ama gülüşü çok belliydi, bu kim dedim, sağ kulağımdan bir ses bu senin kismetin dedi, ama ben sözlümle yani şimdiki esimle evlenecem dedim hemde bu adam sisman deyip uyandım, gerçekten şimdiki esimle evlendim, ama karşıma bu adam çıktı kizlar esin ailesinde, o da bu aileye damat gelmiş, aynı aileye gelin damat geldik, o aynı rüyayı gördümu bilmiyorum ama biz karşı karşıya gelince şok olduk, tutulduk kaldık, konuşamadık bile, şapka takmayı seven birisi ve gülüşü o rüyamdaki adam,ikimizde evliyiz baskalariyla, kizlar bu rüyayı yorumlayabilir mısınız?

Bir rüya gördünüz, onu hiç unutmadınız ve eşinizin ailesinden biri ile karşılaşınca o olduğunu anlayıp diliniz tutuldu, konuşamadınız.
Halbuki rüyanızda kısmetiniz derken başkasıyla evlisiniz.
E yani boşanın bir zahmet, evlenin kısmetinizle.
Bayağı badireli uzun yollu, hafızaya dayanan bir ilişki sizinki hem de rüyalarda!

Bazen rüyaların tersi çıkar anlam yükleme eşine aşık değilmisin de yıllar önce gördüğün rüyaya takılmışsın belki rüyanda gördüğün bile değil rüya bu gülüşü aynı olan şapka giyen tek bir insan yoktur seni yanlış yönlendirmek isteyen bir rüya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…