Rüya Yorumları rüyada görülen isim bebeğe konulmalı mı?

modyad

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
1.401
970
248
merhabalar, çok etkilendiğim bir rüya:

tv de gordugumuz savaş alanı gibi karanlık,sisli,puslu dağlık bir alandayım, yine tv de gordugumuz gıbı ıkı cephe var savaş alanı gibi ama kimse yok,

sonra sislerin arasından bir evliya geliyor, sarıklı cübbeli bembeyaz ama evliya oldugunu biliyorum, kucagında da bir bebek, ve bebeği
bana uzatıyor: senin diyor....

bebeği kucagıma alıyorum, senin oğlun diyor evliya ve gerı gerı uzaklasırken, ismi ne diyorum
-bedir, diyor ve sislerin arasında kayboluyor, bembeyaz suratlı bır bebek sag koluma yatırdım yuzune bakıyorum nur gibi,ışık sacıyor....

sonra alıp bebeği gidiyorum ve kendı kendıme soylenıyorum, bedir miydi bedri miydi diye, yıne kendı kendıme etrafa bakıp: bedir ismi, hatta bedır savasından aklımda kalsın dıyorum ve uyanıyorum.....
çok etkılendım ve en cok etılendıgımde: gercekten bır oğlum olsa adını bedır mı koymalıyım??

kv anlattım iki ismi olur bence ılk adı bedır olur, ikinci istediğin olur ama mutlaka koy dıyor,

hayatımda bedır diye kımseyı tanımıyorum, bılıncaltı degıl bu ısım,çok etkılendım, yorumlarınıza cok ıhtıycım var çok teşekkürler.....

bu arada hamile de değilim, çocuk fıkrımızde henuz yokken gordum yanı hıc aklımda bebek bıle yokken gordugum bır ruya....

Bir geçerliliğinin olacağını sanmıyorum koymazsan,ama eğer çok etkilendiysen ve kısa sürede hamile olupta oğlun olursa bir adını bedir koyarsın kötü isim değil.

benzer bir rüya ben de görmüştüm. Bana da oğlum olacağını söylemişlerdi ve adı bu olacak demişlerdi. o zaman çok saçma gelmişti bana ama merak edip test yapmıştım. sonuç pozitifti. ama ben bebeğimi kaybettim o yüzden söylenen ismi koyamamıştım. şimdi de hamileyim ve bu hamileliğimde de başka bir isim gördüm.
kısacası konması gerek diye biliyorum. eğer hamile olduğunu ve bir oğlun olacağını öğrenirsen koy derim

valla hıc dusunmedıgım bır ısımdı, kısa surede hamıle olacagımı sanmıyorum ama olurda bır gun oglum olurda ben bu ısmı koymazsam cok etkılenırım diye düşünüyorum, özellikle sızın gıbı tecrubelı boyle bır durumu yasayan kısılerın tavsıyelerıne cok ıhtıyacım var....teşekkürler

Koymaniza kesinlikle gerek yok dinen. Bu gordugunuz ruyanin da dinen bir degeri yok. Ama koymak isterseniz koyun bence guzel isim. Gerci ortada fol yumurta da yokmus

Ben hamile filan değilken yaramaz mı yaramaz ismi fatih olan bir erkek çocuğu görmüştüm bana anne diyordu benim oğlummuş sözde çok etkilenmiştim ama çocuğuma koyarım diye pek düşünmedim.O rüyadan 1-2 sene sonra bir oğlum oldu o rüyadaki çocuğa çok benziyor hele de yaramazlığı ama ismini Mert koyduk.

İlla rüyada gördüğünüz ismi koyacaksanız diye birşey yok olmazsa olmaz değil beğendiyseniz ve sizin içinize böylesi sinecekse koyarsınız bir oğlunuz olursa.Çevremde rüya görüp de çocuklarının ismini koyan insanlar çok var.

sevindim açıkcası yorumlara, bırcok kadının gordugunu duydum fakat; koyulmalı mı koyulmamalı mı? herkes bırsey soyledı cevremde, kafam karısmıstı....

Bende rüyamda deniz ismini görmüştüm oğlum oldu ama koymadk koymak gerekirmiydi arastirmadm çok ıstersen yanına isted
gin bir isimle koyabilirsin

canım Hz.Muhammed(s.a.v) Efendimizin isminin konuluşunuda oku istersen bir kaynaktan.

:)) aslında bazı annelerin de işine yarıyor, iyi ki var bu dedeler:))

çocugunun ısım koyma hakkı elınden alınan anneler için bir çıkar yol aslında:))

Canım rüyan çok guzel allah mübarek etsin o gördüğün kişi kesinlikle evliyaDir sarık ıslamın şiaridir alamettir öncelikle bedir bedri bedrettin isimli evliyalar i araştırmanı öneririm belliki sana oğlun olursa o ismi koymani istiyorlar isim hem kaderi hem karakteri belli bir ölçüde etkiliyor kanıtlanmış bir gerçek tir dini bir yaptırımı var mi bilmem ve seni bilemem ama ben bu rüyayı görsem kesinlikle oğluma duyduğum ismi koyardım belliki sana bir mesaj

kayınvalidemde sizinkine yakın bır yorum yaptı.... evet rüyanın bır yaptırımı yok ama bılıncaltı olmayan bır ruya etkıledı oldukca benı acıkcası,

bu arada esım bılmıyordu,yenı soyledım oda çok sasırdı....bız baska bır ısım dusunuyorduk, şimdi olursa Bedir in yanına ikinci isim dusunuyoruz....

eşimde o ismi koyalım diyor:))

Bende koymazsanız bişey olmayacağını düşünüyorum ama koyun yani..Sonuçta size verilmiş bir mesaj herkeze nasip olmuyor ki..

Bedir güzel ve fazla duyulmamış bir isim.
Ben olsam koyardım sanırım.En azından 2. isim olarak koyardım.
Koyulmalı-koyulmamalı diye bir inanış bilmiyorum.Gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap derim.

------------------------------------------------------

Bedir İsminin Anlamı Nedir?

Ayın on dördüncü gecesi Dolunay. Ay anlamına gelmektedir.

Bedir İsminin Özellikleri

Cinsiyeti: Erkek
Kökeni: Arapça

Bedir İsminin Analizi Sonucu

Önsezileri güçlü, üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan, üstün güçlere sahip, kırılgan, karar vermede tereddütlü olan bir kişilik enerjisi verir.

Bedir İsminin İstatistikleri ve Yaygınlığı

BEDİR Türkiye’de en çok kullanılan 987. isim (… 985. şemsettin, 986. şener, 987. bedir, 988. behzat, 989. bertan, &#8230. Ülkemizde yaklaşık her 7,362 kişiden birinin adı BEDİR ve ismin yaygınlık oranı binde 0.14.
BEDİR adının yaygınlık oranının Türkiye’nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 07-05-2013 03:05 itibariyle yaklaşık 10,772 kişinin isminin BEDİR olduğu ve BEDİR isimli kişi sayısının her yıl ortalama 166 kişi arttığı tahmini yapılabilir.

Son düzenleme:
Benim annem de görmüştü. Hem de kardeşim biraz kaza eseri oldu. Olmadan çok önce görmüştü de dalga geçmiştik. Bir de kötü bi evde oturuyoduk. Kendini kucagında erkek bebekle çok güzel bir evde görmüştü. Bu rüyadan 2 yıl kadar sonra annem hamile kaldı. Ardından annemin rüyasında gördüğü evi aldık. Üçgen pencereli çatı katı görmüş. Aynen o eve taşındık. Rüyadaki ismi taktık. :)

Benimde yengem hamileyken aynı senin gibi bir rüya görmüş oğlun olacak adını yetiş koy demiş. Yengemde çocuğun cinsiyetinin erkek olduğunu öğrenince adını yetiş koydu. Velet herşeye yetişiyor valla :):) Bence koy bir hikmet vardır mutlaka:

Iki hamileligimde de son ana kadar o ak sakallı dedeyi bekledim, ama bana nasip olmadi. Ama yavrularimin isimleri bir anda icime dogdu oyle koydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…