Rüya Yorumları rüyada görülen isim bebeğe konulmalı mı?

öncelikle ben kızıma isim ararkan tam 6 ay düşündüm karıştırmadığım internet sitesi ansiklopedi ve takvim kalmadı keşke banada yardımcı olşan bir dede olsaydı :)

sana gelirsek bende BEDİR ismini beğendim. kulağa modern gelmese bile oldukça güçlü bir yapı çağrıştırıyor bende :)

koymazsan ÇARPILIRSIN :) demiycem.ama isim güzel rüyana dagirmişneden olmasın

cnım sımdı hamıleymişin bebişinin cinsiyetı belli mi:)

şahane bir rüya , bence değerlendirmelisin ki çok ayrıntılı güzel bir konusu var hani öylesine bir rüya değil bence bu bir şeylere işaret hayırlısı olsun

Canım böyle bir rüya görmüşsün sevinmelisin kesinlikle koymalısın bence bu sana bir hikmet bir hediye bazı çocuklar gerçekten de isimleriyle doğuyor yakınımız vardı o da rüyasında görmüştü oğluna murat ismini koymadı çok pişmandı bir türlü işi rast gitmiyordu en azından kulağına ismi okunurken kesinlikle bediri de okuttur ezanla bebişinin kulağına canım Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat olmasını nasip etsin isteyen herkese bana da hayırlısı amin

hamile değilmisin ? ama aşağıda hamilelik takvimi var

ikinci isim olarak koyabilirsin hem bedir çok güzel bir isim

Bende kizima duru ismini koyucaktim. Lakin rüyamda daha önce hic dusunmedigim hatta isim sitelerinde bile rastlamadigim bir isim duydum. Bir adam ,yuzunu goremedigim.Kizina Masal ismini koyucaksin dedi. Bende hayir Duru olucak diyorum adam inatla Masal koyucaksin diyor. Sonrada masal koydum. Dogsun tabi önce bi prensesim

Konuyu 1.5 yıl once acmissin bebegin cinsiyeti nedir? :)
Bu arada Bedir ismi cok guzelmis daha once aklima hic boyle bir erkek ismi gelmemisti :)

insan uyudugu zaman ruhu dolaşırmış... bilinçaltından kaynaklanan uhrevi rüyalar olabilir ama bazı rüyalar manevi yönden çok önemlidir.. Allah sizin böyle bir rüya görmenizi istemişse vardır bildiği... saygı duyup koyabilirsiniz 2 isim de koyabilirsiniz.. benim annem 2 erkek kardeşimin ismini de rüyasında görmüştü. ilk ve son paygamberlerimizin adını görmüştü..koydu da. hatta ilk erkek kardeşimin isminin yanında kendi istediği ismi de koydu :) koymazsanız bişey olur mu bilmiyorum ama duydugum kadarıyla çocuk ya hastalanırmış yada kronik bi rahatsızlıgı oluyomuş.. bide farkettiniz mi kızlar hep erkek isimleri rüyada söyleniyor yani çoğunlukla.. hiç kız ismi gören var mı çevrenizde :)

Mert ismi çok güzel gerçekten . Bayiliyorum bu isme

Arkadaşlar herkese selam :)
Uzun suredır tatıldeydım, foruma gırmemıstım, şimdi gördüm mesajlarınızı oncelıkle cok teşekkür edıyorum hepınıze....
Cinsiyet henuz bellı degıl, ama ılgınc bır sekılde erkek bebek doguyor ıcıme :)
Bedir benim de aklımın bir kosesınde var, en azından 2 ısımlı olabılır, zaten alıştım isme, ilk zamanlar cok alışamamıştım ama şu sıralar çok hoşuma gıdıyor :)

Bence Bedir cok guzel heybetli bir isim. Ruyan da cok guzelmis. Allah hayirli saglikli evlat etsin..

Bence Bedir cok guzel heybetli bir isim. Ruyan da cok guzelmis. Allah hayirli saglikli evlat etsin..

Teşekkür ederim canım, Sağlıklı hayırlı olsun yeterki, isim kısmı cok basıt gelıyor suan, cunku cıddı bır olay atlattık, az kalsın kaybedıyordum bebeğimi, neyseki sağlığı yerinde ve dediğin gibi Bedir'e gayet alıştım :) Allah isteyen herkese versin diliyorum :)

Ruyadan yakin bi sure sonrami hamilw kaldin

Anladim canim.Bedir ismi cok guzel bence.tabi senin fikrin.bebeginin cinsiyetini bi ogren bakalim hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun ins.

Bende hamile falan degilim ama gecen gun ruyamda kucagimda bir kiz bebek vardi.esim damla diye sesleniyorsu.
Hic dusundugumuz bir isim degil sevdigimiz bir isimde degil.
Pek koymayi dusunmuyorum olursa ama sizinkisi cidden etkileyici bi ruya.isimde cok guzel

Cinsiyeti ogrenince haber et bizlere de :)
Bedir gercekten guzel isim hem manevi dini ruyalarda soylenen isimler de dini olur diye dusunuyorum bedir de dini isim iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…