merhabalar, çok etkilendiğim bir rüya:
tv de gordugumuz savaş alanı gibi karanlık,sisli,puslu dağlık bir alandayım, yine tv de gordugumuz gıbı ıkı cephe var savaş alanı gibi ama kimse yok,
sonra sislerin arasından bir evliya geliyor, sarıklı cübbeli bembeyaz ama evliya oldugunu biliyorum, kucagında da bir bebek, ve bebeği
bana uzatıyor: senin diyor....
bebeği kucagıma alıyorum, senin oğlun diyor evliya ve gerı gerı uzaklasırken, ismi ne diyorum
-bedir, diyor ve sislerin arasında kayboluyor, bembeyaz suratlı bır bebek sag koluma yatırdım yuzune bakıyorum nur gibi,ışık sacıyor....
sonra alıp bebeği gidiyorum ve kendı kendıme soylenıyorum, bedir miydi bedri miydi diye, yıne kendı kendıme etrafa bakıp: bedir ismi, hatta bedır savasından aklımda kalsın dıyorum ve uyanıyorum.....
çok etkılendım ve en cok etılendıgımde: gercekten bır oğlum olsa adını bedır mı koymalıyım??
kv anlattım iki ismi olur bence ılk adı bedır olur, ikinci istediğin olur ama mutlaka koy dıyor,
hayatımda bedır diye kımseyı tanımıyorum, bılıncaltı degıl bu ısım,çok etkılendım, yorumlarınıza cok ıhtıycım var çok teşekkürler.....
bu arada hamile de değilim, çocuk fıkrımızde henuz yokken gordum yanı hıc aklımda bebek bıle yokken gordugum bır ruya....