Rüya yüzünden ortada kaldım

işte mesele bu, en baştan annesinin bu durumunu biliyordu, ki daha önce de bi kızı bu nedenle bırakmış, tekrar aynı şeyi yaşamamak için en azından 8 ay beklemeden birinci ikinci ayda annesi ile tanıştırma fikrini düşünmeliydi. Madem annesinin fikri bu kadar önemliydi, yolun başında bunu yapmalıydı, bana hiç acımamış…

Madem rüyalarına bu kadar güveniyor kadın, eski sevgilinizle siz tenışmadan önce bu tanışma hayırlı mı diye iştişareye yatsaydı. O zaman kimsenin vakti gitmez kalbi kırılmazdı.

Eski sevgiliniz de kendi çapında çırpınıyor belli ama çırpındıkça batıyor. Eğer devam etseydiniz onunla beraber siz de batardınız. Şükredin kurtulmuşsunuz.

Aboo düşünsene böyle dengesiz aileye gelin oldun. Ucuz atlatmissin geçmiş olsun. Hiç kandırılmış hissetme kendini. Allah hayırlı iyi insanlar çıkarsın karsina..

İstihare'de yeşil ışık olur derler ne kadar doğru bilmiyorum.Annesi tedirgin birisi herhalde.

Hayatımda bundan daha saçma bir ayrılık gerekçesi görmedim.
Ciddi ciddi rüyanın akıbetini beklediniz mi ya, o kısmı şaka deyin ne olur.

Rüyanın keşke video kaydı olsaydı, o kadar merak ettim ki.

böyle şeylere önem veriyorsa kendisi istihareye yatsaymış keşke.. ben ne bileyim anamın ne gördüğünü
35 yaşındaki adamın saçmalığına bak, senin için en iyisi olmuş.

Hayatımda bundan daha saçma bir ayrılık gerekçesi görmedim.
Ciddi ciddi rüyanın akıbetini beklediniz mi ya, o kısmı şaka deyin ne olur.

Rüyanın keşke video kaydı olsaydı, o kadar merak ettim ki.
O bana ‘annem istihareye yatacak bana bir hafta daha ver’ dediğinde, ben istemiyorum artık pamuk ipliğine mi bağlıydı ilişkimiz demiştim. Sonra ağladı sızladı, tamam dedim, sonraki gün çaba gösteriyorum dediği için ne yaptın dediğimde ‘annemi hava almaya çıkardım, dertleştik’ dedi, ama bizim konudan konuşmamış bile hiç, ben daha bi sinirlendim, bitirelim imâsında bulunarak yüz yüze konuşalım bi dedim, iki gün sonra buluşalım ben o zamana kadar bişeyler yapayım dedi, bunu dediğinin ertesi gününe sabah aradı ve ‘beklemeye gerek kalmadı senin de vaktini almıyım olumsuz’ dedi.

Babası vesile olduğu için onunla konuştum, daha önce de aynı şeyi yaşamışlar, e dedim bu nereye kadar gidecek madem neden vesile oluyorsunuz oğlunuza dedim, ‘annesini de bi tolere etme sınırı var, bir de oldu iki de oldu sonrasında artık dur’ denir dedi.

Yuh böyle böyle kac kızla görüşüp istihareye yatıracakmış annesini allah kurtarmış sizi

Korku filmi gibi sadece anası değil oğlu da arizaliymis kurtuluş olarak görün ve sadaka verin

Evet kendisi de hastaydı belki de ben göremedim tanışma süresi boyunca, bitirirken hakkını helal et bile demedi, beddua ettim diye beni suçladılar aracı olan kişiye de.

Psikolojik sorunlari olan annesi degilmis.

Verilmiş sadakanız varmış, Allah sizi kurtarmış. Annesinin hasta olduğunu bilip, onun saçmalıklarına çanak tutan biri de çok normal olamaz. Geri dönse bile bu tarz saçmalıkların tekrar edebileceğini düşünüp uzak durun.

Bence sadece annesinin değil oğlunun da psikolojik sorunları varmış.Ucuz kurtulmuşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…