Rüya yüzünden ortada kaldım

8 ay uzun bir sure tabi dogal olarak aliskanlikta var. Bence onunla evlenmek istemen sacma degil, kendimi cok iyi hissettirdi demissin cok normal cogu kadin kendini iyi hissettiren erkekle evlenmek ister. Ama ayrilma bahanesi cok sacma, evli olmadigina eminmisin?

Yok yok değil, daha önce görüştüğü bir kızla da aynı sorunu yaşamış, yani ilk değilim annesi istemedi diye yola devam etmediği kişi olarak…

Adamın zeka seviyesine bakar mısın? Ve bu adam yönetici:) umarım bakkalda falan yöneticidir de sadece kendini yönetiyordur.

Kaç kaç kaç arkana bakmadan kaç

Ne dememizi bekliyorsunuz ki? Kaç yaşında adam anasının lafı ile vazgeçebiliyorsa buna diyecek söz bulamıyorum. Ama ilk etapta annemi ikna edeceğim zaman ver dediğinde bile anlamış olmanız gerekiyordu. Yaa bir alakasız olacak belkide ama, böyle insanlar nasıl yöneticilik yapıyor ben anlamıyorum gerçekten. Bu nasıl bi mantık? Annem olumsuz rüya gördü artık beklemene gerek kalmadı mı dedi gerçekten?

Ben annenizin yerinde olsam benim kızımı yok istihare yok rüya diye oyalayan bir kadına evimin kilimini göstermem. Ne münasebet ve ne cüret? Kadın bildiğiniz deli farkında mısınız? Kendi delimize zor tahammül ediyoruz elin 35 yaşına gelmiş anasından kopamayıp kokuşmuş ogluyla evlenebilmek için kendinizi topun ağzına koyuyosunuz. Neden sizi bekletiyormuş kayınvalide adayınız oğluşunun kıymetli çükünü hangi kadife keseye koyacağına mı karar verecek?

İnanması zor demi, işte bunları yaşadım…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…