Rüya yüzünden ortada kaldım

Duydugum en trajıkomik ayrılık

Kadın kıskançlıktan tanışmak bile istememiş. Muhtemelen anne oğul korkunç patolojik bağları var. Ucuz atlatmissin. Rüya falan da yalan.
Anne ile baba arasında normal bir ilişki yokmuş, aynı evdeler ama küçük bi ev işini bile oğlundan yapmasını istiyor babadan değil dolayısıyla kadın oğlunu kocası gibi görüyor artık diye düşündüm.

Baba görevini yapmayınca anneler oğullarına yöneliyor. Yani babanın eksikliğinin faturası çocuğa ödetiliyor bir nevi. Onun hayatından çalınıyor.

Rüya yüzünden mi? Rüya yüzünden değil ki. Sizi şutlamak için rüyayı bahane etmişler gibi geldi bana.

Benim kaynanamda ( 6 yıllık evliyim) oğlum seni bana söyleyince istihareye yattım iyi gördüm yoksa ne kadar isteseniz de seni oğluma almazdım dedi

35 yaşında olduğuna emin miyiz bana 15 yaşında gibi geldide bu ne cahillik ne saçmalık valla hakkında hayırlısı olmuş canım hadi onun annesi hastada sevgilininde beyin mi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…