Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim. gerçekten yorumlarınızı okudukça silkelenip kendime gelebileceğimi hissediyorum. aslına bakarsanız dünden bu yana bende pek bi değişiklik yok. eşim dünde aramadı beni. sadece kayınpederim ve kayınvalidemle oturup konuştuk. Onlarda bu durumun gittikçe bu hali almasından gittikçe hoşnutsuzlarmış. Pek de birşey söyleyemediler açıkçası babası ya Allah ıslah etsin yada gebersin gitsin falan dedi. Bizide hiç aramadı aramıyor dedi. Boşanmak için ise bence çok acele etme dedi, şöyle birkaç ay bi zaman ver bakalım dedi. Bende dedimki benden ona hazirana kadar mühlet. kızcaksınız biliyorum hadi döndü geldi napıcaksın diye. kızlar yemin ederim bilmiyorum ne yaparım, nasıl karşılarım, bana ne der, ben ne cevap veririm bilmiyorum...
kızlar ben dönerim demedimki. bana gelse ne söylerim ne yaparım bilmiyorum dedim. ki dün söylemiştim zaten bu gün bir avukatla görüşmem var bakalım ne olacak.
sevgi-aşk konusuna gelince duygularımıza gem vuramayızki elimde değil yani...
herşey benim lehime. tabiri caizse donuna kadar alırız hatta işinden bile ederiz dedi.
üzülsemmi sevinsemmi bilemedim...