• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya gibiydi...Rüya bitti ama uyanmaya korkuyorum...

Buyuk konusmayi sevmem, ama ben bu evliligi kayinpederin size dayak attiginda esinizin sizi savunmak yerine uzerinize geldigi o an var ya iste o an bitirmistim. Siz fazla sevginizi gosterip simartmissiniz onu. Allah yardimcin olsun. Cok zor bir durum.

bu erkeklere evlendikten sonra ne oluyo böyle?evde gül gibi karisi varken,msnde bide sanalda yani!!,kizlarla tanismalar görüsmeler....terbiyesiz!!ne diyecegimi bilemiyorum.....seni hak etmiyooo...bosuna üzülme onu simdiden unutmaya basla...bu o kadarda kolay olmasa...hadi simdi basla...deniz sekinin dedigi gibi"onu suya hapset"....:58:

bence de yol yakınken, daha da fazla acı çekmemek için bitirin bu evliliği ve geri dönmeyin sakın. siz daha iyilerne layıksınız, kırgınlığınız ne kadar insancıl olduğunuzun bir kanıtıdır. allah gönlünüze göre versin, hiç üzülmeyin..

bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim. gerçekten yorumlarınızı okudukça silkelenip kendime gelebileceğimi hissediyorum. aslına bakarsanız dünden bu yana bende pek bi değişiklik yok. eşim dünde aramadı beni. sadece kayınpederim ve kayınvalidemle oturup konuştuk. Onlarda bu durumun gittikçe bu hali almasından gittikçe hoşnutsuzlarmış. Pek de birşey söyleyemediler açıkçası babası ya Allah ıslah etsin yada gebersin gitsin falan dedi. Bizide hiç aramadı aramıyor dedi. Boşanmak için ise bence çok acele etme dedi, şöyle birkaç ay bi zaman ver bakalım dedi. Bende dedimki benden ona hazirana kadar mühlet. kızcaksınız biliyorum hadi döndü geldi napıcaksın diye. kızlar yemin ederim bilmiyorum ne yaparım, nasıl karşılarım, bana ne der, ben ne cevap veririm bilmiyorum...

bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim. gerçekten yorumlarınızı okudukça silkelenip kendime gelebileceğimi hissediyorum. aslına bakarsanız dünden bu yana bende pek bi değişiklik yok. eşim dünde aramadı beni. sadece kayınpederim ve kayınvalidemle oturup konuştuk. Onlarda bu durumun gittikçe bu hali almasından gittikçe hoşnutsuzlarmış. Pek de birşey söyleyemediler açıkçası babası ya Allah ıslah etsin yada gebersin gitsin falan dedi. Bizide hiç aramadı aramıyor dedi. Boşanmak için ise bence çok acele etme dedi, şöyle birkaç ay bi zaman ver bakalım dedi. Bende dedimki benden ona hazirana kadar mühlet. kızcaksınız biliyorum hadi döndü geldi napıcaksın diye. kızlar yemin ederim bilmiyorum ne yaparım, nasıl karşılarım, bana ne der, ben ne cevap veririm bilmiyorum...

Canım o adam sana geri gelmez ki. Gelseydi çoooktan gelirdi zaten. Yüzünün astarı yırtılmış derler ya seninki o cins işte. Hem suçlu hem güçlü. Bekleme hic. Umut bağlama. Sen yolunu çiz. Başını dik tut.

hala ne cevap veririm diyorsunuz ya inanamıyorum size
envay çeşit kızla aldatan
yalnız kalıp kendine zaman geçirmek için daha doğrusu yatağa atmak için ev arkadaşı arayan bu adamla karşılaşırsam ne yapacağım bilmiyorum diyorsunuz???

bir insan ne olursa olsun onurunu kaybetmemelidir!

Yanlış yaptığınızı düşünüyorum. Birkaç ayınız daha gidecek. Kimse bir yuva yıkılsın istemez ama bu adam yanlış kişi. Bu nasıl bir sevgidir ki hâlâ onunla ilgili bir karar veremiyorsunuz. Sevgi olmasa zaten bir dakika hiç kimse sizi o evde tutamazdı. İNşallah daha fazla acı çekmezsiniz.

Eşin için üzüldüm senin gibi sevdiği için sonuna kadar savaşacak birini kaybedecek bu gidişle.Ya diorum ki böle kendini baştan yaratıp karşısına çıksan sosyal faaliyetlerde bulunsan kendin için yaşasan onu umursamasan eşinin karşısına çıksan anlarmı acaba.

Empati yapıyorum, sizi anlamaya çalışıyorum ama inanamıyorum verdiğiniz karara. Tamam boşanmak kolay değil, ki ben ilk olayda boşan diyen biride değilim ama sizin durumunuz farklı. Kayınpederinizden dayak yiyorsunuz ama hala onunla yaşıyorsunuz.... Hadi diyorum eşiniz sizden özür diliyor affetmeniz için uğraşıyor, bi şans daha istiyor ve ona Haziran'a kadar zaman veriyorsunuz... Ama pişman bi eş yokki... Eş yokkkk yani... Sizi gözden çoktan çıkarmış... Nolur yanlış anlamayın beni, kadınlık gururunuzu yerlere sermeyin, daha da geç olmadan harekete geçin... Çünkü asla değişmeyecek eşiniz, aslaa

Boşuna beklersin.Seninki açılmış artık,dönüşü yok.Hevesini alır,aklı başına gelir diye bekleme.Alışmış kudurmuştan beterdir.Tatlı hayatın tadını aldı,özgürlüğün tadını çıkarıyor,döner mi hiç.
Öğrencilik hayatı başka,şimdiki hayat başka.O artık iş sahibi,evinden,ailesinden uzakta yaşayan bir erkek.Hayat şartları değişince o da değişti.Evliliği eski hayatında bırakmış.
Boşuna konuşuyorum....Sustum.

bu erkeklerde ailesinin yanında neden bu kadar değişir anlam vermek çok zor onlarda destek vereceklerine hep köstek olurlar öyle bir adamdanda ne köy nede kasaba olur sen kendin için yaşa kimse için değil canm :40::40::40::40::40:

Siz geri döndüğünde ne olur bilmiyorum diyorsunuz gerçi ama bir düşünün.
Bu adam geri döndü.
Evliliğimizi devam ettirelim dedi.
Nasıl yüzyüze bakacaksınız. Nasıl dokunabileceksiniz ona. Nasıl yaşanılanları unutmuş gibi yaşayacaksınız.
Siz gerçekten bu musunuz. Ne demek istediğmi anladınız değil mi.
Sorumlu olduğunuz kimse yokken neden hâlâ orda kalıyorsunuz anlamayacağım.

kızlar ben dönerim demedimki. bana gelse ne söylerim ne yaparım bilmiyorum dedim. ki dün söylemiştim zaten bu gün bir avukatla görüşmem var bakalım ne olacak.
sevgi-aşk konusuna gelince duygularımıza gem vuramayızki elimde değil yani...

kızlar ben dönerim demedimki. bana gelse ne söylerim ne yaparım bilmiyorum dedim. ki dün söylemiştim zaten bu gün bir avukatla görüşmem var bakalım ne olacak.
sevgi-aşk konusuna gelince duygularımıza gem vuramayızki elimde değil yani...

Hâlâ nasıl kaldı o sevgi. Nasıl unutabiliyorsunuz yaşananları. Sizi kırmak için söylemiyorum. Sevdiğiniz için orda kaldığınızı tahmin ettiğimi daha önce de yazdım. Ama istenmediğiniz yerde kalmanız beni şaşırtıyor ve sizin adınıza üzülüyorum. Hepsi bu. Canınızı acıtmak istediğim için yazmıyorum sadece biraz gerçekçi olun. Eşiniz sizi istemiyor. Ve onun umurunda değilsiniz. Neden yeni bir başlangıç yapmak varken, mutlu olmak hakkınızken bunu erteliyorsunuz. Sizi hakedecek biri çıkacaktır karşınıza. Çıkmasa bile b şekilde yaşamaktan daha iyidir. En azından kendinize saygınız olur

Geri döndü diyelim bir müddet belki evine bağlanır gibi görünür ama adam birkere almış tadını vazgeçemez yine aynı yola döner, nasıl olsa sen evde bekliyorsun kaybedeceği birşey yok.

canım hiç kendini üzme ve yıpratma artık o donse bıle ondan ne koy olur ne kasaba biliyorum burdan yazması kolay senın içinde kımbılır ne fırtınalar kopuyor içinde belkıde hala onu sevıyorsun ama olanları unutamazsın ki artık...Bak herseyden önemlısı aılen sana destek baban ben sana evlenme dedım dıye destek bıle olmayabılırdı..herseyı zamana bırak zaman ne gösterir bilinmez

bence bu nankör için hiç bir seyay pmaya deymez bırak allahından bulsun,aldatan insan aldatılmaya mahkumdur zaten ama çok nankörmüş:47:

rüya kısmı, evlilik öncesi dönemdi heralde.. kayınpeder tarafından dayak atılan bir evde yaşamak rüya olmamalı.. gerçi kabus da bir rüya şeklidir, doğru..

eşiniz sizi aldattığı halde aşk sevgi gibi duygularınız bitmediyse, bu da başka bir kabus sanırım..

herşey benim lehime. tabiri caizse donuna kadar alırız hatta işinden bile ederiz dedi.
üzülsemmi sevinsemmi bilemedim...

herşey benim lehime. tabiri caizse donuna kadar alırız hatta işinden bile ederiz dedi.
üzülsemmi sevinsemmi bilemedim...

bence üzülmek şöyle bir kenarda dursun savinçten havalara uçmalısın.. böyle erkeklerin afedersin donuna kadar alacaksın.. dımdızlak ortada kalacak...

Back