• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya gibiydi...Rüya bitti ama uyanmaya korkuyorum...

çoğu kişi gibi benimde okurken ilk aklıma iyiki ortada çocuk yok geldi.. bencede en kısa zamanda ailenin yanına dönmelisin. zaten şuan nasıl onlarla kalabiliyosun hala anlamadım ben eşinde aramıyomuş. canım kadınsın sen bu kadar değersiz değilsin istersen herşeyi başarabilirsin bak ünv mezunusun bide.ayrıca şuan nerde yaşıyosun bilmiyorum ama istanbul değilse bence ankarada ailenin yanında çok daha fazla iş imkanı vardır bence haber bıle vermeden çık git o evden insanların yanından seni nokta kadar haketmiyolar.bu devirde kim kaynanasının yanında kalmayı kabul ediyokı? sen eşimi seviyorum diye herşeye katlanmışsın , kaynatanın dövmesine bile bu çok fazla! ama hiçbişe yanlarına kalmaz bunuda unutma içini ferah tut

Allaha sığınıyorum! hakkımı helal etmiyorum ben zaten, haram olsun emeklerim!!!

ailemin yanına gittiğimde çok üzgün olduklarını gördüm benim annemin tek böbreği yok, diğeride şeker hastalığından dolayı sallantıda. hala kurtarabilirsin düşüncesini sokmaya çalışıyor kafama. demin aradım bu seferde başka kız eklemiş msn e diyorum belki seni kıskandırmak için yapıyodur diyo kadın. bende çok üzülüyorum benimde elimden birşey gelmiyor, bende kalmak istemiyorum o lanet olası evde ama hiç değilse ben bekledim o gelmedi diyebileyim.
ne bileyim bende çok çaresizim, böyle olsun istermiydim...

internet sayesinde kim bilir daha kac yuva yikilacak ya.... :58:

Aileniz şu anda birşey yapamadığından ve sizin orda güvende olduğunuzu düşünüp kendilerince başınıza bişey gelmesini istemediklerinden böyle söylüyor olabilirler. Kendi geçiminizi sağlayacak gücünüz yok mu. çok gururlu olduğunuzu tahmin edebiliyorum. Size çareler arayalım ama lütfen o evde kalıp onurunuzu ayaklar altına almayın aldırmayın

durumuna cidden çok üzüldüm canım ama sen böylesi için üzülme inan değmez:19:
ayrıl git hayatına kaldığın yerden devam et.ne güzel okumuşsun eğitimlisin gelceğin parlak böyle birinden eş falan olmaz.

Konulara yorumlar yapılsın lütfen..Diğer üyelerin mesajları irdelenmesin..Hakaret,ima yada rahatsızlık verici kişiliğinize yönelik mesajlar olursa, Kötü İçerikten bilgilendirme yapsın bizlere lütfen..

Ve ayrıca''mesaj benim mesajım,sana mı soracağım'' gibi gibi cevaplar da verilmesin..Her iki tutum da birbirinin aynısı..

Bilginize..

Canim kendini uzmene bile degmez boyle bi adam icin.
Sen cok sanslisin aslinda :
Cocuk olmadan anlamissin nasil birisi oldugunu.
Babanlara karsi gelerek evlensende baban yine sana destek.
Ve elinde guzel bi meslegin var....

Hic uzme kendini, 3 gunluk dunyada kendini uzmene degmez. Yurumeyen mutsuzluk veren bi evliligi bitirmenin gunahi dahi yok derler. Cunku kimse kimsenin kahrini cekmek zorunda degil. Allah a sigin canim, Rabbim yardimcin olsun insallah.

çünkü tek suçlu benim.babam geliyor aklıma evlenme kızım evlenme!!! diye çırpınışları, dinlemedim...

ahhh ahhh.... bu anne babalar malesef bizim göremediğimiz herşeyi görebiliyorlar... herşeyi arkana alıp göğsünü kabartarak ben seviyorum evleneceğim diyorsun ve sonu koca bir hüsran! Ailene karşı hissettiğin mahçupluk... Allah yardımcın olsun öncelikle çok üzüldüm durumuna ama yapacağın tek şey bu evlilikten ki "evlilik" bile diyemiyorum bir an önce kendini kurtarman... Neyi bekliyorsun ki eşin de çok çirkin bir şekilde sana o evde hala niye beklediğini söylemiş gerçekten şok olarak okudum... madem ailen destek arkana bile bakma...
Rabbim herkesi yerinde yuvasında mutlu etsin... Yuva kurmak gerçekten çok zor iğneyle kuyu kazmak gibi birşey...

Son düzenleme:
:18:
ahhh ahhh.... bu anne babalar malesef bizim göremediğimiz herşeyi görebiliyorlar... herşeyi arkana alıp göğsünü kabartarak ben seviyorum evleneceğim diyorsun ve sonu koca bir hüsran! Ailene karşı hissettiğin mahçupluk... Allah yardımcın olsun öncelikle çok üzüldüm durumuna ama yapacağın tek şey bu evlilikten ki "evlilik" bile diyemiyorum bir an önce kendini kurtarman... Neyi bekliyorsun ki eşin de çok çirkin bir şekilde sana o evde hala niye beklediğini söylemiş gerçekten şok olarak okudum... madem ailen destek arkana bile bakma...
Rabbim herkesi yerinde yuvasında mutlu etsin... Yuva kurmak gerçekten çok zor iğneyle kuyu kazmak gibi birşey...

evet yıkmak 2 dudağının arasında bitti diyorsun ve bitiyor...ama yapmak, yapmak çok zor. ben yapamamışım demekki yapamamışım...

allah sabır versin çok zor bir durum.kayınpederin kusura bakma ama dengesizlik etmiş sana el kaldırarak.sen eşya yada mal değilsin.babanın evine git deme lüksü yok.seninle evlenmiş elinde yedekte tutuyor seni.ben okuyunca sana kızdım ailen sahip çıkıyorsa git resmen seni aşağılıyor.BENİM DÜŞÜNCEM BU KIRDIYSAM ÖZÜR DİLERİM

ailemin yanına gittiğimde çok üzgün olduklarını gördüm benim annemin tek böbreği yok, diğeride şeker hastalığından dolayı sallantıda. hala kurtarabilirsin düşüncesini sokmaya çalışıyor kafama. demin aradım bu seferde başka kız eklemiş msn e diyorum belki seni kıskandırmak için yapıyodur diyo kadın. bende çok üzülüyorum benimde elimden birşey gelmiyor, bende kalmak istemiyorum o lanet olası evde ama hiç değilse ben bekledim o gelmedi diyebileyim.
ne bileyim bende çok çaresizim, böyle olsun istermiydim...

Yukarıda beklediğiniz süreyide evinizde beklemeniz doğru olandır ama karar Sizin tabi...
Ailenizde hastalık varmış Allah şifa versin ama bu Sizinle alakalı değil, onları tamamen ikna edemezsiniz zaten hep isterler ki deneyin...
Ama diyorum ya 10 sene sonra bu sabretmeler, bu yok yere verilen şanlar kadınları insanlıktan çıkarmış oluyor...
Gerekirse aileye karşıda dik durulmalı başka yolu yok... Herkes Size onay vermeyecek, yapmasaydın diyecekler çünkü kümse bilmiyor neler çektiniz...
Bir bakıma herkes yalnız işte bu hayatta ve kayıp giden hayaller, sağlık Sizinki oluyor bunu unutmayın...
Ayrıca o ortamdan uzaklaşmadan olayın boyutu biraz daha küçük gelebilir gözünüze, uzaktan bakınca karar vermeniz kolaylaşabilir... Rabbim yardım etsin inşallahh...

çok tanıdık.. Allah sabır versin canım güçlü ol ezildiğini görmesinler. sen düzgün insan olduktan sonra elbet birisi bilir değerini.. yaşın daha genç yeni bir hayat kurabilirsin bebeğinde yokmuş..Umarım eennnn güzelini kurarsın.. Dua et sıkıldıkça ve sabret..

Durumun gerçekten çok zor ve boşanmak da kolay iş değil, o süreci iyi bilirim... :59:

Önce iyice otur ve düşün ne yapabileceğine ve ne yapmak istediğine dair. Düşünürken de eşine olan sevginin mantığına engel olmasına sakın izin verme. Ve aldığın karar ne olursa olsun sonuna kadar arkasında dur.

kayınbabanın seni dövdüğünde aslında büyük bir tepki göstermeliydin. hala o evde niye bekliyosun. boşanmak istemiyosan yine boşanma.. ama babanın evinde bekle eşini. hem kafanı dinleyip daha net kararlar alabilirsin.. daha iyi görürsün herşeyi.seni isterse gelip oradan alabilir. hakkaten 6 yıl boyunca bunları yapmamaış sana, neden evlenmeyi beklemiş bu kötülükleri yapmak için. Allah a havale ediyorum eşini, ıslah eder inşallahhh
üzüldüm, ve böyle şeyler duydukça korkuyorum artık insanlardan.
kadir kıymet bilmeyen insanlarla karşılaştırması rabim
Allah yardımcın olsun, Allah a sığın.. ve orda bekleme lütfen

Allah kuvvet versin.Daha çok gençsin,hayata yeni baştan başlarsın.
Yazmışlar zaten,ev bark yok,ocak yok,bebek yok.Ne düşünüyorsun ki ? Bırak git.
Yok mu yanında kalabileceğin,işyerinden arkadaşın falan ?
Bir hata yaptın diye ömür boyu çekmek zorunda değilsin.
Üzülme,eşinden ayrılman kayıp değil.Aksine orada durduğun her gün kayıp senin için.

Benim anladığım eşiniz henüz evliliğe hazır değilmiş. Erkekler zaten geç olgunlaşıyor. Hayatını yaşamayadığı için aklı dışarıda kalmış. Sizinle de sanki cinsel dürtülerle evlenmiş. İlişkiniz monotonlaşınca başka dallara konmaya başlamış. O yüzden erkeklerin kadından olgun olması önemli bence.

Kayınpederinizden dayak yediğinizi okuduğum anda.... devamını getiremedim.
Siz kendinize nasıl bir yaşam yakıştırıyorsanız öyle devam edin ...:68:

çok merak ettim ya son durumları paylaş canım.

bu bir ay sana çok yarayacak,1 ay boyunca kanıt toplamaya çalış,mesajlaşmalar konuşmalar,face ya da msn sohbet çıktıları fotoğraflar,gerekirse dedektif tut bunu ona ağır ödet.çünkü resmen dalga geçiyor seni önemsemiyor..

adamın umurunda bile değilsiniz ki hala msn de kızlar ekleniyor..siz hala neyin celişkisinde kalıyorsunuz..illa ki gözünüze sokmak mı lazım bu adamdan hayır gelmeyecegını..evlenmeden önce doymamıs demek ki dısarıya hala nette heyecan arıyor..bu sadece sizin bildiginiz tarafı bilmediğiniz daha cok sey vardır belki..ileriye gittiysem özür dilerim hakkınız da hayırlısı olsun..aileniz arkanızdaysa bir dakika bile durmayın bence..ne hali varsa görsün:47::47:

Back