• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya gibiydi...Rüya bitti ama uyanmaya korkuyorum...

Bence de. Yaptıklarının cezasını çekmeli.
Siz istiyor musunuz gerçekten ayrılmayı

bende 1 yıllık evliyim,çok şey çektim,bende kayınpederımden tokatlar yedım ki unıv mezunuyum,ama bunları okuyunca şükrettim halime

Rabbim yardımcın olsun canım,her daim korusun seni,güç kuvvet versiniyeni güzel kapılar açsın kocamannn kocaman sabırlar versin,su serpsin o minik yüreğine:71:

Maalesef demeyin lütfen. doğrusu bu. Sizi istemediği için gururunuz inciniyor. Haklısınız ama o onun kabahati. Karakter meselesi. Ve hiçbir zaman mutlu olamayacak emin olun. Sizin mutlu olma şansınız var ama onun yok. ben bu tür adamların kimseyi sevmediğini düşünürüm hep. Daldan dala derken bir bakacak bir gün yıllar geçmiş ve yapayalnız kalmış

Maalesef demeyin lütfen. doğrusu bu. Sizi istemediği için gururunuz inciniyor. Haklısınız ama o onun kabahati. Karakter meselesi. Ve hiçbir zaman mutlu olamayacak emin olun. Sizin mutlu olma şansınız var ama onun yok. ben bu tür adamların kimseyi sevmediğini düşünürüm hep. Daldan dala derken bir bakacak bir gün yıllar geçmiş ve yapayalnız kalmış

Allah sesini duysun. dilerimki aynen bu anlattığın gibi olsun herşey

Allah sesini duysun. dilerimki aynen bu anlattığın gibi olsun herşey

Elindekinin kıymetini bilmeyenin kıymeti bilinmez. İlahi adalet var. Nasıl o size yapılanların bedelini ödeyecekse siz de fedakarlığınızın karşıığını alacaksınız.

ne demek ikiniz için de sanane ondan,sen onanesin sen neden onu düşünüyorsun ???

Oy... Çok doğru söylemişsiniz. Kimseyi sevemez böyleleri. Allahım böylelerine verecek cevabı iyi biliyor...

Benim konu ile ilgili yorumum ise, okurken resmen içim acıdı... Benim de bir kaç sıkıntım var, ama sizi görüp halime şükrettim. Bu cümlem sizi kırmasın düşündürmesin sakın, çünkü siz de çevrenize bakın. Eminim halini görüpte, halinize şükredeceğiniz bir çok insanla, olayla karşılaşacaksınız... Size ayrılın ve ya devam edin diyemem. Ben olsaydım diye düşündüm... Bu düşünce bile canımı acıttı. Doğru olan,ayrılmanız ve ardınıza bakmamanız. Olması gereken bu. Ama,işin içinde duygular var. Hala seviyor musunuz tam bilemem. Ama bana, hala onu bir yerlerde sevdiğiniz hissi geldi. Fakat, sevgi... İnanın bana, çok güzel büyük bir duygu olsa da, bazı insanlar sevilmeyi ne yazık ki haketmiyor. Eşiniz de bunlardan biri. Sevebilen bir insan olma özelliğinizi, başkalarına size aynı sevgiyle karşılık verebilecek insanlara kullanmalısınız bence. Genceciksiniz... Benden 1 yaş büyüksünüz. Yolun başı... Eşiniz sağlam çıkmadı. Bence eşiniz, siz zirveye tırmanırken ayağınızın altından kayıp giden küçük çakıl taşlarından biri. Her çakıl taşının ardından aşağıya bakarsanız, başınız döner düşersiniz. Lütfen bırakın bu çakıl taşını. Eminim siz bu olayı atlattıktan sonra en tepeye, zirveye çıkacak kadar güçleniceksiniz. Bu cümlem yanlış anlaşılmasın ama, bu kadar ayıp etmiş, kişiliksiz davranmış,insan olmayan adamı fazla büyütmeyin. Bence eğer , kafaya koyarsanız, yapamayacağınız bir şey yok. Demiştim ya, bir yerinizde hala onu sevdiğinizi hissettim, ama bir yerinizde çok güçlü bir bayan olduğunuzu da hissettim ben sizin. Bir bayan demiş, çok hoşuma gitti... Kendinize neyi yakıştırıyorsanız o şekilde yaşayın.Ve ben , sizin kendinize böyle bir eşi yakıştırdığınızı düşünmüyorum.... Dilerim herşey en hayırlı şekilde olur.

Son düzenleme:
''Kadınlar daha duygusaldırlar malum annem 1 ay daha sabret belki döner dedi, söyledim annecim haziran 1 de ben evimdeyim dedim. Nasıl sabrederim bilmiyorum, o üzülmesin diye sıkıcam dişimi. Kocam ise o günden beri hiç aramadı beni. Demin baktım msnden yağmur diye başka bir kızı eklemiş o da izmirde. msn iletisini değiştirmiş özgür yürek diye. Onun yüreği özgür belki ama benimki çok yorgun. Dayanamıyorum...dayanamayacağım sanırım... ''

arkadasim siz iyi misiniz?
bir de bu adamin donmesini mi bekliyorsunuz?
cehennemin dibine kadar yolu var...
erkek mi yok dunyada...
daha dogrusu ''serefli, durust'' erkek mi yok ta hala bu herifi bekliyorsunuz?

Back