• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya gibiydi...Rüya bitti ama uyanmaya korkuyorum...

1 ay bekleme sebebin nedir?
Sihirli değneğiyle bir peri gelip kocanın kafasına dokunup onu değiştirecek diye mi umuyorsun?

tabiiki böyle bişey beklemiyorum. işimi hemen bırkamıyorum ve burada açıköğretim sınavlarım var onları bekliyorum. tabi kurtarabileceğim şeyler var onların ayarlamasını yapmak zorundayım falan. deli aşık değilim artık, kör değilim görüyorum ama fevri ve yanlış adımlar atmak istemiyorum. tek sebep budur.

çünkü tek suçlu benim.babam geliyor aklıma evlenme kızım evlenme!!! diye çırpınışları, dinlemedim...

İşte herşeyi açıklayan cümle bu ...Evlenme....

Aşkından gözü kararan herşeye rest çeken ailelerini dinlemeyen genç kızlarımıza altın niyetinde bir nasihat bu.....

Yaşadığın şeyler çok acı gerçekten ama birde şu var babanız evlenmenizi istememiş demek ki evlenmeden önce bir takım olaylar oldu bize anlatmadığınız eksik şeyler var gibi geliyor. Bu adamdan ne bekliyorsunuz ki bence bir daha yüzünü bile görmeyin karşısında ezik bir kadın gibi durmayın yaşınız daha çok genç kendinize yeni bir hayat kurabilirsiniz.

Son düzenleme:
Yaşadığın şeyler çok acı gerçekten ama birde şu var babanız evlenmenizi istememiş demek ki evlenmeden önce bir takım olaylar oldu bize anlatmadığınız eksik şeyler var gibi geliyor. Bu adamdan ne bekliyorsunuz ki bence bir daha yüzünü bile görmeyin karşısında ezik bir kadın gibi durmayın yaşınız daha çok genç kendinize yeni bir hayat kurabilirsiniz.

canım benim tabii anlatamadığım daha bi dolu şey var 7 seneyi burada satırı satırına yazamamki. bi ton olumsuzluk yaşadım ve diyorum ya tek suçlu benim. yani benimki bile bile lades...

HEPİMİZ İNSANIZ HEPİMİZ HATA YAPABİLİRİZ önemli olan hatalarımızın farkına varıp tekrarlamammak sende kapat o sayfayı çok üzülme hayatına devam et çok daha iyi olursun mutlu olursun hayatına dvam et dikiş tutturamıyan kendisi olur boşver hayat devam ediyo

Sizi çok iyi anlıyorum...
Çok üzüldüm inanın...
Hiç muhasabe yapıp ben suçluyum, babamı dinlemedim demeyin....
Hepsini geçin bırakın....
Bunu yaptılar, neden böyle yapıyor diye anlamaya çalışmayın çünkü Sizin gibi sadık ve özverili, evliliğine sahip çıkan birinin böyle bir karaktersizi (afedersiniz) anlaması mümkün değil...
Hemen ayrılmaya bakın 6 sene yaşadığım mutluluklar hatrına deyip kendinize yakışacak şekilde, terbiyenizi bozmadan Size kollarını açan ailenizin yanında yeniden başlayın...
İnanın geçecek, geçer ....
Fakat bu ortama dayanamaya çalışmanız Sizi 10 sene sonra ruh hastası bir anne yapacak belkide, bu kısım çok karanlık....

canım benim tabii anlatamadığım daha bi dolu şey var 7 seneyi burada satırı satırına yazamamki. bi ton olumsuzluk yaşadım ve diyorum ya tek suçlu benim. yani benimki bile bile lades...

Bundan sonra yapabileceğin tek şey var bu adamdan hemen kurtulmak yaşının en güzel dönemlerini böyle bir adamı üzülmekle geçirme.

Sizi çok iyi anlıyorum...
Çok üzüldüm inanın...
Hiç muhasabe yapıp ben suçluyum, babamı dinlemedim demeyin....
Hepsini geçin bırakın....
Bunu yaptılar, neden böyle yapıyor diye anlamaya çalışmayın çünkü Sizin gibi sadık ve özverili, evliliğine sahip çıkan birinin böyle bir karaktersizi (afedersiniz) anlaması mümkün değil...
Hemen ayrılmaya bakın 6 sene yaşadığım mutluluklar hatrına deyip kendinize yakışacak şekilde, terbiyenizi bozmadan Size kollarını açan ailenizin yanında yeniden başlayın...
İnanın geçecek, geçer ....
Fakat bu ortama dayanamaya çalışmanız Sizi 10 sene sonra ruh hastası bir anne yapacak belkide, bu kısım çok karanlık....

o kadar doğru söylüyorsunki arkadaşım söylediklerine katılmamak elde değil. ama yinede alışkanlıklar, bazen düşünüyorumda benden başkasına elini nasıl sürer nasıl benim gözlerimin içine baktığı gibi başkasının gözlernin içine bakar. aklım almıyor çıldıracak gibi oluyorum...

keşke babanı dinleseydin,
keşke tanımadan evlenmeseydin,
keşke kayınpederin sana el kaldırdığında çekip gitseydin..
bu keşkeler hayatımızda mutlaka olur ama önemli olan en aza indirebilmek
bence sende bu keşkeleri daha fazla arttırma dön ailenin yanına neden bekliyorsun ki.
istifa et bir an önce bekleme hiç bir şeyi.
umarım bundan sonra herşey gönlünce olur.

bundan sonra eşin dönsede olmaz bence
adı üstünde eş ama hiç eş gibi değil nasıl bu kadar umursamaz davranabilir bi adam
babanın evine gitmek için neyi bekliyosun onu anlayamadım:26:

ben dün onun ailesinin yanına geri döndüm işim burada bir anda istifa edemem onun için buradayım.
evlendiğimizden bu yana yaptığı hiçbirşey için benim fikrimi almadıki bu adam...

Bulunduğunuz yerde kalabileceğiniz bir misafirhane, kadın sığınma evi ya da güvenli bir yer yok mu. Ya da güveneceğiniz bir arkadaşınızın evi. Nasıl orda kalabilirsiniz. 2 Saat geç geldiğiniz için dayak yediğiniz evde. Sizin orda artık işiniz bitmiş. İmkanlarınızı zorlayıp derhal gitmelisiniz ordan. Siz sağlayamıyorsanız aileniz bu imkanı sağlasın. Ne kadar büyük hata yapsanız da evlatsınız siz. Daha kötü şeyler olmasın

Rüya gibiydi demişsin ya aslında senin yaşadıkların kabus kayınpederimden dayak yedim yazmışsın inan tüylerim diken diken oldu yazık değil mi sana hayaı kendine zindan etmişsin.
Şu an ne yapmayı düşünüyor musun?

Eden bulur, bulur da bu adam bulduğunu görebilecek göze, idrak edebilecek beyne sahip değil maalesef....

Yaşadıkların, yaşattıkları yenilir yutulur şeyler değil. İşti, sınavdı falan biraz hikaye gibi geldi bana be arkadaşım. Yani sen kendi kendini kandırıyorsun. İçinde bir yerlerde bir umut taşıyorsun.....

Sözleşmeli, maddi müeyyidesi olan bir işin yoksa bas git, aöf sınav merkezine bi adres değişikliği dilekçesine bakar. Ne işin var seni döven adamların evinde, ne işin var sana kıymet vermeyen koca müsveddesinin odasında....

Biraz ağır oldu, seni üzmek istemem canım ama biran önce yoluna koy hayatını..

yok kuzu alışmak lazım herşeye, iyi yorum kötü yorum herşeye alışmalıyım, sanaldakilerde gerçeklerin aynısı değilmi sonuçta

haklısın gerçekte de bir bana bunu sorsaydı aynen bunu derdim herşey insanlar için.kendine olan saygını yitirmeden bitir.hiç zorlama.nasılsa bırakmıcak mısın işi ayrıl hemen. Kamuysa rapor al bişiler yap.bu arada inanamadığım bişi var nasıl döver ya cidden aklım almıyor.

Son düzenleme:
Üzülerek ve hissederek okudum yazını Kesinlikle bitmeli .. Geri dönüşü olmamalı .. :50:

Bu adam afedersin ama "köpek" gibi pişman olsa dahi boşa.. Ben bile sinir oldum. Sen aynı yastığa baş koyduğun adama işi bahanesiyle uzaktayken gözün kapalı güvenemeyeceksen, arkadan kırk tane iş çevirecekse bu adamla ömür sürdürmenin mantığı yok.. Düzelir diye beklemek kendini kandırmaktan başka bir şey değil. Cicim aylarında bunu yapan ilerde ne yapmaz..

ailemin yanına gittiğimde çok üzgün olduklarını gördüm benim annemin tek böbreği yok, diğeride şeker hastalığından dolayı sallantıda. hala kurtarabilirsin düşüncesini sokmaya çalışıyor kafama. demin aradım bu seferde başka kız eklemiş msn e diyorum belki seni kıskandırmak için yapıyodur diyo kadın. bende çok üzülüyorum benimde elimden birşey gelmiyor, bende kalmak istemiyorum o lanet olası evde ama hiç değilse ben bekledim o gelmedi diyebileyim.
ne bileyim bende çok çaresizim, böyle olsun istermiydim...

çoğu kişi gibi benimde okurken ilk aklıma iyiki ortada çocuk yok geldi.. bencede en kısa zamanda ailenin yanına dönmelisin. zaten şuan nasıl onlarla kalabiliyosun hala anlamadım ben eşinde aramıyomuş. canım kadınsın sen bu kadar değersiz değilsin istersen herşeyi başarabilirsin bak ünv mezunusun bide.ayrıca şuan nerde yaşıyosun bilmiyorum ama istanbul değilse bence ankarada ailenin yanında çok daha fazla iş imkanı vardır bence haber bıle vermeden çık git o evden insanların yanından seni nokta kadar haketmiyolar.bu devirde kim kaynanasının yanında kalmayı kabul ediyokı? sen eşimi seviyorum diye herşeye katlanmışsın , kaynatanın dövmesine bile bu çok fazla! ama hiçbişe yanlarına kalmaz bunuda unutma içini ferah tut

Back