çoğu kişi gibi benimde okurken ilk aklıma iyiki ortada çocuk yok geldi.. bencede en kısa zamanda ailenin yanına dönmelisin. zaten şuan nasıl onlarla kalabiliyosun hala anlamadım ben eşinde aramıyomuş. canım kadınsın sen bu kadar değersiz değilsin istersen herşeyi başarabilirsin bak ünv mezunusun bide.ayrıca şuan nerde yaşıyosun bilmiyorum ama istanbul değilse bence ankarada ailenin yanında çok daha fazla iş imkanı vardır bence haber bıle vermeden çık git o evden insanların yanından seni nokta kadar haketmiyolar.bu devirde kim kaynanasının yanında kalmayı kabul ediyokı? sen eşimi seviyorum diye herşeye katlanmışsın , kaynatanın dövmesine bile bu çok fazla! ama hiçbişe yanlarına kalmaz bunuda unutma içini ferah tut
ailemin yanına gittiğimde çok üzgün olduklarını gördüm benim annemin tek böbreği yok, diğeride şeker hastalığından dolayı sallantıda. hala kurtarabilirsin düşüncesini sokmaya çalışıyor kafama. demin aradım bu seferde başka kız eklemiş msn e diyorum belki seni kıskandırmak için yapıyodur diyo kadın. bende çok üzülüyorum benimde elimden birşey gelmiyor, bende kalmak istemiyorum o lanet olası evde ama hiç değilse ben bekledim o gelmedi diyebileyim.
ne bileyim bende çok çaresizim, böyle olsun istermiydim...
çünkü tek suçlu benim.babam geliyor aklıma evlenme kızım evlenme!!! diye çırpınışları, dinlemedim...
ahhh ahhh.... bu anne babalar malesef bizim göremediğimiz herşeyi görebiliyorlar... herşeyi arkana alıp göğsünü kabartarak ben seviyorum evleneceğim diyorsun ve sonu koca bir hüsran! Ailene karşı hissettiğin mahçupluk... Allah yardımcın olsun öncelikle çok üzüldüm durumuna ama yapacağın tek şey bu evlilikten ki "evlilik" bile diyemiyorum bir an önce kendini kurtarman... Neyi bekliyorsun ki eşin de çok çirkin bir şekilde sana o evde hala niye beklediğini söylemiş gerçekten şok olarak okudum... madem ailen destek arkana bile bakma...
Rabbim herkesi yerinde yuvasında mutlu etsin... Yuva kurmak gerçekten çok zor iğneyle kuyu kazmak gibi birşey...
ailemin yanına gittiğimde çok üzgün olduklarını gördüm benim annemin tek böbreği yok, diğeride şeker hastalığından dolayı sallantıda. hala kurtarabilirsin düşüncesini sokmaya çalışıyor kafama. demin aradım bu seferde başka kız eklemiş msn e diyorum belki seni kıskandırmak için yapıyodur diyo kadın. bende çok üzülüyorum benimde elimden birşey gelmiyor, bende kalmak istemiyorum o lanet olası evde ama hiç değilse ben bekledim o gelmedi diyebileyim.
ne bileyim bende çok çaresizim, böyle olsun istermiydim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?