1 ay bekleme sebebin nedir?
Sihirli değneğiyle bir peri gelip kocanın kafasına dokunup onu değiştirecek diye mi umuyorsun?
çünkü tek suçlu benim.babam geliyor aklıma evlenme kızım evlenme!!! diye çırpınışları, dinlemedim...
Yaşadığın şeyler çok acı gerçekten ama birde şu var babanız evlenmenizi istememiş demek ki evlenmeden önce bir takım olaylar oldu bize anlatmadığınız eksik şeyler var gibi geliyor. Bu adamdan ne bekliyorsunuz ki bence bir daha yüzünü bile görmeyin karşısında ezik bir kadın gibi durmayın yaşınız daha çok genç kendinize yeni bir hayat kurabilirsiniz.
canım benim tabii anlatamadığım daha bi dolu şey var 7 seneyi burada satırı satırına yazamamki. bi ton olumsuzluk yaşadım ve diyorum ya tek suçlu benim. yani benimki bile bile lades...
Sizi çok iyi anlıyorum...
Çok üzüldüm inanın...
Hiç muhasabe yapıp ben suçluyum, babamı dinlemedim demeyin....
Hepsini geçin bırakın....
Bunu yaptılar, neden böyle yapıyor diye anlamaya çalışmayın çünkü Sizin gibi sadık ve özverili, evliliğine sahip çıkan birinin böyle bir karaktersizi (afedersiniz) anlaması mümkün değil...
Hemen ayrılmaya bakın 6 sene yaşadığım mutluluklar hatrına deyip kendinize yakışacak şekilde, terbiyenizi bozmadan Size kollarını açan ailenizin yanında yeniden başlayın...
İnanın geçecek, geçer ....
Fakat bu ortama dayanamaya çalışmanız Sizi 10 sene sonra ruh hastası bir anne yapacak belkide, bu kısım çok karanlık....
yok kuzu alışmak lazım herşeye, iyi yorum kötü yorum herşeye alışmalıyım, sanaldakilerde gerçeklerin aynısı değilmi sonuçta
ben dün onun ailesinin yanına geri döndüm işim burada bir anda istifa edemem onun için buradayım.
evlendiğimizden bu yana yaptığı hiçbirşey için benim fikrimi almadıki bu adam...
yok kuzu alışmak lazım herşeye, iyi yorum kötü yorum herşeye alışmalıyım, sanaldakilerde gerçeklerin aynısı değilmi sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?