itiraf ediyoruuuuuummmmmmmmmmm!!!!!!
ben gerçekten çok fena gıcık oluyorum bu rus hatunlara
yani bunun sebebi hafif kıskançlık da olabilir bilemiyorum ama onların o rahatlıkları, o mezhebi genişlikleri, daha açık konuşmam gerekirse ahlaksızlıkları beni deli ediyor... belki hepsi böyle değildir genelleme yapmayım ama benim Antalyaya tatile gittiğimde gördüğüm ruslar hep böyle arkadaşlar... bi kere tatile hep kız grubu olarak geliyorlar yanlarında erkek kimse olmuyor olsa da onlara karışmıyor yanlarındaki rus soğan erkekleri... onlarda tabi istediği gibi at koşturuyorlar resmen çırılçıplak güneşleniyorlar, geceleri fink atıyorlar, her gece biriyle yatıp kalkıyorlar türk erkeklerinin aklını çeliyorlar... türk erkekleri de durumdan memnun tabi.... bizlere gelince namus bekçisi kesilip bu rus kızlarının ne mal olduklarını çok iyi bilmelerine rağmen bizi adam yerine koymayıp onları el üstünde tutan erkeklere de gıcık oluyorum!!!!!!
tamam kabul ediyorum gerçekten taş gibi hatunlar çok güzel oluyorlar ama türk kızları da çok güzel ve de çok şükür namuslu ve müslümanız bu yüzden o rus hatunlar türk kızlarının eline su dökemez diyorum onlar ne ev işinden ne bişeyden anlar tek anladıkları şey malum yaniiiii
bu konuda çok dertliydim bayağı yazmışım, hoşgörün beni arkadaşlar yıllardır kanayan yaram resmen bu konu