rus kadınlarını kıskanıyormuyuz acaba?

Erkekler işte kıskandırmaya bayılıyor =)) uyuz oluyorum rus kızları takıntılarına benmkide zaten sarışın hastası gıcık oluyorum

evet yaa gicik oluyorum bu kiskanclik konusuna. simdide beni rihanna ile kiskandiriyo, neymis efendim o daha guzel :95::95::95::120: sirf ben kizayim diye, ama bende oltaya her defasinda dusuyorum :84:

eşim yada sevgilim beğenebilir ben de yabancı erkekleri beğeniyor olabilirim. ama kıskanmam. eşim yada sevgilimden kıskanmam. çok meraklıysa onlara gitsin. hıh :KK19:

itiraf ediyoruuuuuummmmmmmmmmm!!!!!!
ben gerçekten çok fena gıcık oluyorum bu rus hatunlara :KK47: yani bunun sebebi hafif kıskançlık da olabilir bilemiyorum ama onların o rahatlıkları, o mezhebi genişlikleri, daha açık konuşmam gerekirse ahlaksızlıkları beni deli ediyor... belki hepsi böyle değildir genelleme yapmayım ama benim Antalyaya tatile gittiğimde gördüğüm ruslar hep böyle arkadaşlar... bi kere tatile hep kız grubu olarak geliyorlar yanlarında erkek kimse olmuyor olsa da onlara karışmıyor yanlarındaki rus soğan erkekleri... onlarda tabi istediği gibi at koşturuyorlar resmen çırılçıplak güneşleniyorlar, geceleri fink atıyorlar, her gece biriyle yatıp kalkıyorlar türk erkeklerinin aklını çeliyorlar... türk erkekleri de durumdan memnun tabi.... bizlere gelince namus bekçisi kesilip bu rus kızlarının ne mal olduklarını çok iyi bilmelerine rağmen bizi adam yerine koymayıp onları el üstünde tutan erkeklere de gıcık oluyorum!!!!!!

tamam kabul ediyorum gerçekten taş gibi hatunlar çok güzel oluyorlar ama türk kızları da çok güzel ve de çok şükür namuslu ve müslümanız bu yüzden o rus hatunlar türk kızlarının eline su dökemez diyorum onlar ne ev işinden ne bişeyden anlar tek anladıkları şey malum yaniiiii :KK6:

bu konuda çok dertliydim bayağı yazmışım, hoşgörün beni arkadaşlar yıllardır kanayan yaram resmen bu konu :KK14:

kıskanmıyorum çünkü kıskanılcak bi yanlarını görmüyom...yeni tatilden döndüm bi kez daha abartıldıklarını düşünüyorum.benim izmirimin kızları onlara bin basar açıkcası....
hele bi tenesinle yaşadığım tartışma sonrasında onlara olan nötr düşünce tarzımı hepten yitirdim.kahvemi almak için sıraya girdiğimde bi kafede bu önüme laaak dedi geçti.ingilizce uyardım bi sürü cıvık hareketler yaptı sonunda da şööle dedirtti bana:
do you know the ottomans?-osmanlıyı biliyon mu?
they've got five brothers-bunnarın beş kardeşi var
they can hurt very well-çok acıtırlar
i can hit very well-ben çok kötü acıtabilirim!
kuzu kuzu sıraya geçti sonna....

ahahah :KK60: süpersin canım yaa :KK53: I like it :KK53: :KK60:

çok kel alaka ama benim kıskançlığım Çinli hatunlardan yana. o narin elleri ve ayakları, çıtı pıtı tavırları beni deli ediyo hele bide herifinde onlara olan düşkünlüğü Allah'tanki buralarda pek bulunmuyo :KK9: hele o minicik görünen hatunların benden kart olduklarını öğrendikçe iyic çıldırıyorum ya hiçmi yaşlanmıyo bunlar diye.:KK19:

rus bayanlarını hiç begenmiyorm çok sarı ve ifadesiz bi yüz hattı hepsi aynı tip gibi gliyor bana fizikleride çok abartılıyor bnce ama adrina limayı fln kıskanmıyo da değilim :d

rus kadınlarını kıskanıyorum evet ancak ''ayy kocamı/sevgilimi elimden alıcak'' kezbanlığı değil benimki:KK9:
rahat-modern ülkelerin kadın-erkek tüm insanlarını kıskanırım:KK31:

bi ukraynalı kadın olarak ve türkiyede uzun zaman yaşadığım için bu topiği okuduktan sonra artık kat kat daha çok dikkat edicem))valla ne kadar türk millete saygım olsa da böyle şeyleri türk bayanlardan duyduktan sonra..içim tuhaf oluyor.o yüzden gerçekten artık çok daha dikkatli olucam))malüm türk milletinin ne kadar kıskanç olduğunu daha öncede farketmedim.bilginiz için çok çok teşekkür ediyorum))

rus kadınları beni kıskansın:KK9::KK9::KK9::KK9: ya saka bi yana guzelse guzeldir yani soylerim cekememezlik yapmam kıskanırsamda guzelligini kıskanırım bunu ifade ederimde ne guzel kızmıs kıskandım diye..rus kadınlarının hepsinin mukemmel gorunmedigide bir gercek bizzat gordum:KK9: varmı be turk kızı gibisi heyyyytttttt:KK52:

ben gerçekten çok fena gıcık oluyorum bu rus hatunlara :KK47: yani bunun sebebi hafif kıskançlık da olabilir bilemiyorum ama onların o rahatlıkları, o mezhebi genişlikleri, daha açık konuşmam gerekirse ahlaksızlıkları beni deli ediyor... belki hepsi böyle değildir genelleme yapmayım ama benim Antalyaya tatile gittiğimde gördüğüm ruslar hep böyle arkadaşlar... bi kere tatile hep kız grubu olarak geliyorlar yanlarında erkek kimse olmuyor olsa da onlara karışmıyor yanlarındaki rus soğan erkekleri... onlarda tabi istediği gibi at koşturuyorlar resmen çırılçıplak güneşleniyorlar, geceleri fink atıyorlar, her gece biriyle yatıp kalkıyorlar türk erkeklerinin aklını çeliyorlar... türk erkekleri de durumdan memnun tabi.... bizlere gelince namus bekçisi kesilip bu rus kızlarının ne mal olduklarını çok iyi bilmelerine rağmen bizi adam yerine koymayıp onları el üstünde tutan erkeklere de gıcık oluyorum!!!!!!

tamam kabul ediyorum gerçekten taş gibi hatunlar çok güzel oluyorlar ama türk kızları da çok güzel ve de çok şükür namuslu ve müslümanız bu yüzden o rus hatunlar türk kızlarının eline su dökemez diyorum onlar ne ev işinden ne bişeyden anlar tek anladıkları şey malum yaniiiii :KK6:

bu konuda çok dertliydim bayağı yazmışım, hoşgörün beni arkadaşlar yıllardır kanayan yaram resmen bu konu :KK14:

harfi harfine katiliyorum sana canim:KK47::KK47::KK47::KK47:

Kim naparsa kendine yapar:KK34: Ne halleri varsa biz de inancımız ahlakımız doğrultusunda yaşıyoruz sonuçta ona göre de ödüllendiriliriz.Şimdilik durum buradan böyle görünüyor.Bunun bir de sonrası var..

çok kel alaka ama benim kıskançlığım Çinli hatunlardan yana. o narin elleri ve ayakları, çıtı pıtı tavırları beni deli ediyo hele bide herifinde onlara olan düşkünlüğü Allah'tanki buralarda pek bulunmuyo :KK9: hele o minicik görünen hatunların benden kart olduklarını öğrendikçe iyic çıldırıyorum ya hiçmi yaşlanmıyo bunlar diye.:KK19:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

bence rus kizlari türk kizlarindan daha cirkin :KK1:
tamam istisnalar olabiliyor bazen bende kafami cevirip o güzel bacaklara bakmiyor degilim ama bizim erkeklerimiz onlari neden begendigi malum. türk kizlarini bi gecelik hevesleri icin "kullanamayacaklari" icin ruslari tercih ediyorlar.

çoğu rus bayanın yüzü güzel olmasa da fizikleri maşallah yanii...50 yaşındaki kadının bile genç kız gibi vücudu var ...hiç şişman selülitli bi rus görmedim...kıskanıyorum valla ne yalan söyleyimmm...:KK43:

bu kadar isimlerinin geçmesi rahat olmalarından, bizler o kadar rahat olsak direl namussuz damgasını yapışıtırırlar, benim etrafımfaki her erkekten sürekli rus olayını duyduğum için gıcık olmuyorum desem büyük yalan olur, rusları bir birayla otele götürebilirler erkeklerinin çoğu bu yüzden onlara ilgi duyuyor, bir türk kızını mrb diyip otele götüremezsin uçarı biri değilse, diğer bir nedenide rusların çok fazla açık seçik videosu olamsı bence, e malum erkekler öyle şeyleride çok izliyorlar onlarda rusa hevesleniyorlar, yoksa beyaz tense burda çok uzun boysa burda çok, renkli gözse yine çok ama tek bir fark türk kızlarının kendine saygısı var 5 dklık tanıdığı bir adamon koynuna girmez. bana rus muhabeetı acan erkege direk şunu diyorum artık evet arkadaşım rus kızları ve italyan erkekleri taştır :KK34: kendileri sanki bana brad pitt, onlar rusu tercih ediyorda sanki kendileri çok bişiler, italyanların tırnağı olamazlar biscolata reklamında açık bu baya :KK34: evet nette çok var rus kızmı turk kızmı dıye, bence italyan erkegımı turk erkegımıde olmalıki rencide etmeye çalışmak neymiş anlasınlar... rus derler türk kızlarının peşinde koşarlar ağlarlar falan bu erkekler çok komikler cidden :)

TEK BAŞIMAYSAM EĞER güzel olan herkeze ayy ne hoşmuş falan derim,rus bile olsa....
AMAAAA sevgülüm yanımdayken gördüğüm her kız benim için kıskançlık sebebi,hele bide azcık güzelse açık falan giydiyse benim yüzüm gözüm dönüyor zaten bakmaz ama ben baktın şuna diyorum o kim diyor bakmış oluyor benim yüzündenn:KK9::KK9::KK9:
peki siz karşıdan bi kız geliyor diyelim sevgilinizin gözünün içine bakarmısınız yada bakmasın diye dikkatini başka tarafa çekermisiniz:KK1::KK1::KK1:
ben yapıorumda merak ettim benmi manyağım diye:KK30::KK30:

X