rus kadınlarını kıskanıyormuyuz acaba?

rus, bulgar vs.. oraların kadınlarını iyi bilirim. domuz eti yemektenmiş sanırım pala gibi bıyıkları vardır daha doğrusu bacak tüyü gibi bıyıkları oluyor. hele yaşlıları resmen kabasakal gibi geziyorlar. ayrıca temizlik anlayışlarıda sıfır. evleri ahır gibi oluyor. yaşlandıklarında ise yıkanma vs alışkanlıklarını hepten bırakıyorlar. bizim gibi zevklide değiller 50 sene öncesinin kıyafetini bile saklarlar giyerler. genç kızlarıda öyle çok avam giyinişleri ve görünüşleri var bence. kalite görünmüyorlar. ha şu da var ben zaten o tarz kadınları beğenmem ama latinler dehşet oluyorlar, tabi güzelleri. böyle bronz ten pürüzsüz parlayan bir cilt ve süper kalça bacaklar kıskansam latinleri kıskanırım öyle çiğ sarılarla balık ölüsü gibi gözlerle fln işim olmaz:KK70:

aslında rus kızları doğal sarışın değillermiş aynı bizim gibilermiş hep boyatıyorlarmış saçlarını kaşlarını ama çok bakımlılarmış bütün günlerini kendilerine bakmakla geçiriyorlarmış ve yaşlıları bile genç kız gibiymiş zayıf bakımlı makyajlı:nazar:

bu yaza kadar kendilerine acayip sinir olurdum :) bu yaz sözlümle antalyaya tatile gittik okadar garipti ki otelde bir kac Türk vardı belki yüzlerce rus ama 5 tane falan Türk... bu durumda kesin bir kıskanclık krizine girecegimi falan dusunuyordum neredeyse bir hafta kaldık tatil boyunca hiç sorun yasamadım aksine ruslar olmasaydı bu kadar eglenemeyecegimi dusundum. sözlüm Allaha sukurler olsun ki beni sasırtmadı hayal kırıklıgına ugratmadı.guven olayını tamamen o tatilde yakaladıgımı hissettim.ruslar gercekte okadarda kıskanılacak tipler değiller arkadaslar birincisi katır gibiler ikincisi biz Türkler daha güzeliz bayanlar :kk77:

Kıskanmıyorum. Hele ki Türk erkekleri onları beğeniyor diye asla ve asla kıskanmıyorum. Çünkü ben de Türk erkeklerini hiç beğenmiyorum. :86::86:
Oldukça güzel bir insan evladıyım.
Gelsin de bir Türk erkeği benim yanımda Türk kadınını yerip, rusları yücelttin sıkıyorsa. :KK53::KK53:

Son düzenleme:
Bu sene yaz tatilinde marmaaristeydim
Birşey dikkatimi çekti
Ruslar tamamen doğallar bayanların hiç birinde beğenilmek için yarış halleri yok
Ama türkler aman allahım sanki podyuma çıkmış gibi dışarı çıkıyorlar
Rusların o doğal hallerini çok sevdim ama kıskanmadım , çünkü hiç biri benim kadar alımlı güzel değil
Bende uzun boyluyum sırım gibi bacaklarım var ama birde şu var çok rahatlar
o halleri sinir bozucu ve mide bulandırıcı :KK35:

Bu sene yaz tatilinde marmaaristeydim
Birşey dikkatimi çekti
Ruslar tamamen doğallar bayanların hiç birinde beğenilmek için yarış halleri yok
Ama türkler aman allahım sanki podyuma çıkmış gibi dışarı çıkıyorlar
Rusların o doğal hallerini çok sevdim ama kıskanmadım , çünkü hiç biri benim kadar alımlı güzel değil
Bende uzun boyluyum sırım gibi bacaklarım var ama birde şu var çok rahatlar
o halleri sinir bozucu ve mide bulandırıcı :KK35:

Bayılıyorum böyle kadınlara işte. :97:
Herkes kendine böyle inansa ve güvense keşke.
Bazıları direkt ezik moda giriyor ya deli oluyorum.

ne kıskancam çiğ çiğ suratları renksizzzzzzzzzzzzzz solukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk pisssssssssss kenafirrrrrrrrrrrrr

o mantı yaparmı börek yaprak sarması sarabilirmi o kıskanıyo beniii türkiş dı layttttt:KK1::KK1::KK1:

hiç düşünmedim,aman onlar bizi kıskansızlar yahu bu ne rekabet güzel sadece ruslardamı var bizim türk kızları her yönden taş gibi onları mutfağa girdir bakalım bizim gibi yemek yaparlarmı :KK52:

kıskanmıyorum çünkü kıskanılcak bi yanlarını görmüyom...yeni tatilden döndüm bi kez daha abartıldıklarını düşünüyorum.benim izmirimin kızları onlara bin basar açıkcası....
hele bi tenesinle yaşadığım tartışma sonrasında onlara olan nötr düşünce tarzımı hepten yitirdim.kahvemi almak için sıraya girdiğimde bi kafede bu önüme laaak dedi geçti.ingilizce uyardım bi sürü cıvık hareketler yaptı sonunda da şööle dedirtti bana:
do you know the ottomans?-osmanlıyı biliyon mu?
they've got five brothers-bunnarın beş kardeşi var
they can hurt very well-çok acıtırlar
i can hit very well-ben çok kötü acıtabilirim!
kuzu kuzu sıraya geçti sonna....

Rus kadınları sadece akıllı bbizim türk erkekleri saf onlarda kandırıyorlar doğal olarak cinsellik de de istediği herşeyi yapıyorlar ama biz turizimci oldugumuz ıcın bılıyorum bi yaşa kadar güzeller 35 40 yaş arası ruslar cok cirkin oluyorlar en güzel halleri bebeklik halleri sonra 10 yaşında seksileşiyorlar sonrada 25 30 da bi anda çöküyorlar .. bi de böyle bi yanı var rus kızlarının .. bide sırf bi iş için yaşıyorlar tırnaklarındaki takma tırnaklarını görseniz anlıyorsunuz zaten vahşiliklerini:) onlardan tiksiniyorummm kıskanmak ne kelimeee:)

Hintlilere bayılrım :KK69:

$aishwarya-rai-resimleri-aishwarya-rai-wallpapers-6c2935.jpg

Hiç Bahsettiğiniz Kompleklere Girmedim..:KK53:
Allah'a Şükür Allah Elime Yüzüme Bakılacak Kadar Güzellik Vermiş..
Gerisi Fiyasko:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

nisanliyken esim baska bi sehirde okuyo ve yeni eve tasinacakti. herneyse eve tasindi cok yakin arkadasiyla.

ve bana dediki iste üst komsulari rus:KK53: ben o gune kadar hic rus kadinlari kiskanmadim, aklima bile gelmezdi.. ama o oyle diyince birden bi kiskanclik girdi icime, yani aslinda rus olduklari icin degil kadin olduklari icin.

herneyse kizdim biraz :84: bile bile girdin o eve dedim:KK47::KK47: daha sonra itiraf etti beni kiskandirmak icin soyledigini:26: :26:

nisanliyken esim baska bi sehirde okuyo ve yeni eve tasinacakti. herneyse eve tasindi cok yakin arkadasiyla.

ve bana dediki iste üst komsulari rus:KK53: ben o gune kadar hic rus kadinlari kiskanmadim, aklima bile gelmezdi.. ama o oyle diyince birden bi kiskanclik girdi icime, yani aslinda rus olduklari icin degil kadin olduklari icin.

herneyse kizdim biraz :84: bile bile girdin o eve dedim:KK47::KK47: daha sonra itiraf etti beni kiskandirmak icin soyledigini:26: :26:

Erkekler işte kıskandırmaya bayılıyor =)) uyuz oluyorum rus kızları takıntılarına benmkide zaten sarışın hastası gıcık oluyorum

X