Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkımmm benimmmm sen yoksun diye buruktum yinede.Allah sana daha güzelini nasip etsin bebeğimmm..Düğünüme gelmen lazım zaten yoksa boğarım seni..Allahın izniyle okadar zorlu yoldan sonunda kavustum askıma..çok mutluyumm aslııııı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benim nişanımda telafi edicez inşallah...
gerçi sen benm nişanmdan önce evlenrsn ama.. kaydirigubbakcemile3
canım mutluluğun benım mutluluğm ınan... dugunune gelmeyen ölsün bee... napıp edp gelecem walla...
nısanınada gelecektm ama olmadı ıste blıyosn haftalar denk gelmedı kaydirigubbakcemile3 coook sewıyorum kız senı Şeniz
hep mutlu ol canım hep
canım benim allah tamamına erdirsin :Saruboceq:
mutluluklaropuyorumnanaktan
canım işin özü evlilikte huzurlu olmaktır düğün vs şeyler bunun için bir araçtır cok da şaşalı olması insanın kendisine bağlı ama açıkcası sasrdım biraz daha özel kılabilirdin kendini giyim olsun makyaj sac vs..bunlar için hiç ugrasmamıs gibisin yüüznde gülücükler bile eksik kalmıs..dürüst olmak gerekirse ben dier arkadslar gibi olmayan yorumlar yapamıycam rabbim mutlulugunuzu bozmaz inşallah ama düğününde daha özenli olursan bence cocuklarına gösterebilcegin daha özel fotorın olabilir ve eşinle balkonda cayınızı yudumlarken tebessümle bakacagınız resimlere imza atmalısın bence..burası yorum sitesi iş işten gecmiş moralini bozmak için yazmıorm sadece aynı hatayı düğünde yapma diye uyarmak istedim mutluluklar...