dualarımız sizinle canım ameliyatınız inşallah başarılı geçer allah büyük hayırlı haberlerinizi bekliyorum görüşmek üzere...
sagol canim yarin bir hafta olucak turkiye,ye gelleli bugun yatis icin cagirmislardi testler falan yapildi butun gun sonuclar iyi cikmayinca anastezi dr izinvermedi amaliyata birazda hava degisimnden grip olmus cocugu riske atmayalim dedi tehlikeliymis 5 gun sonra yani sali gunu tekrar yaticaz cuma gunu,ne amaliyata hazirlicaklar ozamana kadar efenin biraz toparlanmasi lazim bir suru ilac kulaniyorum ama ozamana kadar gecermi hastaligi bilmiyorum hayirdir tatilemi geliyosun haziranda??
ordamisiniz
bu arada yarin turkiye,ye gidiyorum oglum icin dua edin gelismeleri yazarim ordan:1hug:
kizlar merhaba isterseniz bir gorusme ayarliyalimmi ne dersiniz cevaplarinizi bekliyorum
bana yazdiginiz msji suan gordum hosbulduk.benimde bi oglum var 3 aylik.gercekten tanismak istiyorum sizinle umarim yakin zamanda kismet olur.ben obor'da oturuyorum.cok uzaginizda degilim bu arada oglunuz ne durumda merak ediyorum gercekten?cok sik giremiyosunuz sanirim uzundur yazilarinizi goremedim.umarim hersey gonlunuzce olur.kaydirigubbakcemile2merhaba imelde hos geldin aramiza bende bukresteyim 2 sene bitti benimde3,5 yasinda bir oglum var insallah senin ilede tanisiriz burda cok guzel ve saglam arkadasliklarimiz var bukresin neresinde oturuyosun? ben stefan cal mare,de oturuyorum:1hug:
bana yazdiginiz msji suan gordum hosbulduk.benimde bi oglum var 3 aylik.gercekten tanismak istiyorum sizinle umarim yakin zamanda kismet olur.ben obor'da oturuyorum.cok uzaginizda degilim bu arada oglunuz ne durumda merak ediyorum gercekten?cok sik giremiyosunuz sanirim uzundur yazilarinizi goremedim.umarim hersey gonlunuzce olur.kaydirigubbakcemile2
sagol imeldacim cok sukur atlatik basarili bir ameliyat olmus suanda alcida beklemedeyiz bir kac ameliyat daha gecirmesi lazim ilerleyen zamanlarda bende cumartesi romanya ya gliyorum insallah en yakin zamanda bir bulusma yapariz hayirlisi ile:1hug:
Nanecim,cok sevindim ameliyatin iyi gecmesine ben hala TR dayim.offf hic donesim yok.2 cocukla orda cok zor olacak.burda annem yardimci oluyor..
sagol imeldacim cok sukur atlatik basarili bir ameliyat olmus suanda alcida beklemedeyiz bir kac ameliyat daha gecirmesi lazim ilerleyen zamanlarda bende cumartesi romanya ya gliyorum insallah en yakin zamanda bir bulusma yapariz hayirlisi ile:1hug:
iyi oldugunuza cok sevindim.baslamak bitirmenin yarisidir zoru atlattiniz artik.buyuk gecmis olsun bu arada hosgeldiniz.yakin zamanda gorusmek umuduyla...
:Saruboceq:
sagol canim unumuzdeki hafta icin bir bulusma yapalim valla katilmak istiyenler gun ve yeri belirtsinler iclerinden secelim ben hersekilde uyarim
banada hersekilde uyar ayarliyalim bi gun yalniz bilinen bi yer olsun istiyorum mol vitan uygun mu?bunun disinda her turlu alternatife acigim.biran once goruselim.
yerimseniben