Romanya Paylasim Alani (Tanisma)

nanecim simdi okudum mailini gercekten allh sabir ve sifa versin cok gecmis olsun opuyorum

canim nasilsin moralini yuksek tut hersey iyi olacak efenin durumuda ayni kardesimin cocuguda oyle olmustu e daha baska turkiye nasil

gurpinar,cim imeldacim, esenesce cok tesekur ederim bana destek oldugunuz icin iyiki varsiniz sagolun kizlar:1hug:

slm.bende Romanyada erasmus ögrencisiyim.Timisoara dayım.çok fazla Türkle karşılamadım,ama romen arkadaşlarımda çok iyiler saolsunlarhihoyyyt

kizlar merhaba isterseniz bir gorusme ayarliyalimmi ne dersiniz cevaplarinizi bekliyorum

merhaba imelde hos geldin aramiza bende bukresteyim 2 sene bitti benimde3,5 yasinda bir oglum var insallah senin ilede tanisiriz burda cok guzel ve saglam arkadasliklarimiz var bukresin neresinde oturuyosun? ben stefan cal mare,de oturuyorum:1hug:
bana yazdiginiz msji suan gordum hosbulduk.benimde bi oglum var 3 aylik.gercekten tanismak istiyorum sizinle umarim yakin zamanda kismet olur.ben obor'da oturuyorum.cok uzaginizda degilim bu arada oglunuz ne durumda merak ediyorum gercekten?cok sik giremiyosunuz sanirim uzundur yazilarinizi goremedim.umarim hersey gonlunuzce olur.kaydirigubbakcemile2

sagol imeldacim cok sukur atlatik basarili bir ameliyat olmus suanda alcida beklemedeyiz bir kac ameliyat daha gecirmesi lazim ilerleyen zamanlarda bende cumartesi romanya ya gliyorum insallah en yakin zamanda bir bulusma yapariz hayirlisi ile:1hug:

sagol imeldacim cok sukur atlatik basarili bir ameliyat olmus suanda alcida beklemedeyiz bir kac ameliyat daha gecirmesi lazim ilerleyen zamanlarda bende cumartesi romanya ya gliyorum insallah en yakin zamanda bir bulusma yapariz hayirlisi ile:1hug:

Nanecim,cok sevindim ameliyatin iyi gecmesine ben hala TR dayim.offf hic donesim yok.2 cocukla orda cok zor olacak.burda annem yardimci oluyor..

Nanecim,cok sevindim ameliyatin iyi gecmesine ben hala TR dayim.offf hic donesim yok.2 cocukla orda cok zor olacak.burda annem yardimci oluyor..

sagol canım bu seferıde atlatık cok sukur sag saglım bugun donuyorum bende 1 ay sonra tekrar gelıcem senın halla burda olmana sasırdım kac ay oldu bacım annen senı rahata alıstırmasın fazla omur boyu annen olmıcak yanında
evde yardımcın var okadar zorluk cekmesın gozunde buyutme okadar bızler varız arayı uzatma don gel evıne ozletme kendını :1hug:

iyi oldugunuza cok sevindim.baslamak bitirmenin yarisidir zoru atlattiniz artik.buyuk gecmis olsun bu arada hosgeldiniz.yakin zamanda gorusmek umuduyla...

:Saruboceq:

iyi oldugunuza cok sevindim.baslamak bitirmenin yarisidir zoru atlattiniz artik.buyuk gecmis olsun bu arada hosgeldiniz.yakin zamanda gorusmek umuduyla...

:Saruboceq:

sagol canim unumuzdeki hafta icin bir bulusma yapalim valla katilmak istiyenler gun ve yeri belirtsinler iclerinden secelim ben hersekilde uyarim

sagol canim unumuzdeki hafta icin bir bulusma yapalim valla katilmak istiyenler gun ve yeri belirtsinler iclerinden secelim ben hersekilde uyarim

banada hersekilde uyar ayarliyalim bi gun yalniz bilinen bi yer olsun istiyorum mol vitan uygun mu?bunun disinda her turlu alternatife acigim.biran once goruselim.
yerimseniben

banada hersekilde uyar ayarliyalim bi gun yalniz bilinen bi yer olsun istiyorum mol vitan uygun mu?bunun disinda her turlu alternatife acigim.biran once goruselim.
yerimseniben

imeldacim sende oborda oturuyodun degilmi yanlis hatirlamiyosam? oborda bir yer olursa daha magbul olur benim cevremde katilmak istiyenlerin cogu oborda oturuyo talep daha cok artar kalabalik oluruz diye dusunuyorum mekan farketmez Mc donalds veye turk restoranti damak olabilir bildiginiz bir yer varsa yada???

cuma gunu saat 12 toplanalim kizlarla konustum cogu onayladi obor,da bir yer secelim cogunluk ondan yana burdan katilmak isteyen arkadaslar yazsin netlestirelim artik

19 mart persembe( yarin) saat 12,de obor Mc donalds bulusuyoruz yeni gelen arkadaslar sesiniz cikmiyo kolay kolay bu firsat elle gecmez haberiniz olsun katilmak isteyen varsa yazsin

yine kimsenin sesi solugu cikmiyo nereye kayboldunuz arkadisssler burayi cok ihmal ediyorsunuzhihoyyyt

herkese merhaba ben artık tr döndüm işede başladım ama orayı unutamadımsenağlama hala geri geleckmiş gibi hissediyorum alışamadım :1no2:demek ki çok iyi dostlarım varmış gittiğimde ağlamıştım ama dönerkende ağladım alışmak zor hepinize sevgilerŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…