canım arkadasım ınan bende cok uzuldum senı cok arıcaz sen gıtıkten sonra ruyamda gordum senı gerı donuyomusunuz ne sevınıyorum ruyamda anlatamam sabah uyandıgımda ıcım okadar buruldukı anlatamam duyguya.da anlatım ruyamı ve keske dedık bende sımdı ıstanbuldayım 6 hafta surecek efenın tedavısı cok zor gunler benı beklıyo yınesenağlamaherkese merhaba ben artık tr döndüm işede başladım ama orayı unutamadımsenağlama hala geri geleckmiş gibi hissediyorum alışamadım :1no2:demek ki çok iyi dostlarım varmış gittiğimde ağlamıştım ama dönerkende ağladım alışmak zor hepinize sevgilerŞeniz
merhaba arkadaşlar aranızda bükreşte dogum yapanınız varmı ? ben şu anda tr deyim ama 1 aya kadar romanya ya dönücem (eşimin işinden dolayı orada yaşıyoruz fakat şu anda vize için trdeyim). hamileyim ve bükreşte dogum yapmayı düşünüyorum. hastane dr durumları nasıldır, pek ihtimal vermiyorum ama belki türk dr vardır diye düşünüyorum. eğer bu konuda tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim. sevgiler.
merhaba arkadaşlar aranızda bükreşte dogum yapanınız varmı ? ben şu anda tr deyim ama 1 aya kadar romanya ya dönücem (eşimin işinden dolayı orada yaşıyoruz fakat şu anda vize için trdeyim). hamileyim ve bükreşte dogum yapmayı düşünüyorum. hastane dr durumları nasıldır, pek ihtimal vermiyorum ama belki türk dr vardır diye düşünüyorum. eğer bu konuda tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim. sevgiler.
herkese merhaba ben artık tr döndüm işede başladım ama orayı unutamadımsenağlama hala geri geleckmiş gibi hissediyorum alışamadım :1no2:demek ki çok iyi dostlarım varmış gittiğimde ağlamıştım ama dönerkende ağladım alışmak zor hepinize sevgilerŞeniz
herkese merhaba. şu an türkiyedeyim.ama eşimin işi nedeniyle bükreşe taşınıcaz.hamileyim :) dr emel hanımla ilgili bana ayrıntılı bilgi verirseniz cok sevinirim. soyadı nedir? hangi hastanede? şimdiden cok tesekkür ederim arkadaslar...
--------------------------------------------------------------------------------
naneciğim merhaba uzun zamandan beri ilk kez girebildim internete.oğlunun durumunuda çok merak ediyordm inan ama eski yazılan mesajlara göz atınca operasyonun başarılı geçtiğini anladım.büyük geçmiş olsun canım.sanırım yen bir tedavi için tekrar tr' ye gitmişsin inşaallah bu seferde başarılı olursunuz efecik şeytanın bacağını kırar.gelişmeleri yazarsan sevinirim.bnde tr'de 1 ay kaldım ve istifamı verdim çok yoğun bir aydı.döneli de 1 ay oldu ve ev değiştirdim internetim yeni bağlandı.bu yüzden epeydir internete giremedim.bu arada yaz geliyor artık gezmek isterseniz buraya da beklerim.öpüyorum canım.bol şanslar.
merhaba arkadaşlar.bu mesajı okuyanlar lutfen bana yardım edin.romence bilen ,istanbulda yaşayan arkadaşlar.ben adapazarında yaşıyorum.annem haftaya buraya gelecek ama ben onu almaya gidemiyorum çunku kızım 5 aylık ve sık sık emmiyor,ve oğlum dun sabah geniz eti ameliyatı geçirdi.eşim gemici ve burda değil.annem turkçe bilmiyor.sabahtan emniyet garajından esenlere getirecek bir arkadaş arıyorum.orda adapazarı bileti aldırıp arabaya binderecek.ne olursunuz... çaresizim. teşekkurler.
merhaba arkadaşlar.bu mesajı okuyanlar lutfen bana yardım edin.romence bilen ,istanbulda yaşayan arkadaşlar.ben adapazarında yaşıyorum.annem haftaya buraya gelecek ama ben onu almaya gidemiyorum çunku kızım 5 aylık ve sık sık emmiyor,ve oğlum dun sabah geniz eti ameliyatı geçirdi.eşim gemici ve burda değil.annem turkçe bilmiyor.sabahtan emniyet garajından esenlere getirecek bir arkadaş arıyorum.orda adapazarı bileti aldırıp arabaya binderecek.ne olursunuz... çaresizim. teşekkurler.