merhaba arkadaşlar aranızda bükreşte dogum yapanınız varmı ? ben şu anda tr deyim ama 1 aya kadar romanya ya dönücem (eşimin işinden dolayı orada yaşıyoruz fakat şu anda vize için trdeyim). hamileyim ve bükreşte dogum yapmayı düşünüyorum. hastane dr durumları nasıldır, pek ihtimal vermiyorum ama belki türk dr vardır diye düşünüyorum. eğer bu konuda tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim. sevgiler.
selam kızlar ben turkıyedeyım 15 gun oldu bıraz yorucu ve streslı gunler gecırıyorum troyacım bende senı cok ozledım bacım keske ıst olsaydın rabıyacım hakında hayırlısı olsun evde oturmanında guzel yonlerı var tabı bende 9 mu 10 muyudu oyle geldım ama otobusle gelıp gıdıyorum genelde ben ucaga mecbur kalmadıkca bınmıyorum ıstanbul tarafındaysan yıne gorusuruz opuyorumnanaktan
kızlar memnun musunuz orda olmaktan,yaşamaktan???
çok merak ediyorum,benimde öyle bir durumum var ama ben hiç istemiyorum:1no2:
nanecim gecmis olsun cok sevindim efe kusumun iyi olmasina Şeniz
sizi ve romanyayi cok ozledim :gitme: ben tasindim artik erzincandayim burasida guzel ama orayi unutamiyorum cok iyi dostlarim vardi hergun mutlaka birinizden bahsediyorum opuyorum gorusmek uzere
naneciğim efe nin iyi olmasına çok sevindim inşaallah dahada iyi olacak yeterki sen buna inan..ben romanyadayım ağustosun 14 ünde tatile çıkacağız kısmetse.bu arada haziran ayında bir kez gidip geldim türkiye ye.bende bugünden itibaren çocukları kreşe yollamayacağım onlarda 1 ay tatil yapacaklar.efe de okula başlayacak galiba hayırlı uğurlu olsun.kendinize iyi bakın öpüyorum.
merhaba arkadaslar. ben de artık romanyada yasamaya basladım.hamileyim.dr emel'e giden veya euroclinic'te dogum yapanınız var mı emel hanımla? ben emel hanıma gıttım ama ultrason ıcın baska doktora yonlendırmesı biraz soru işareti oldu bende.burda işler boyle mi oluyor acaba :) bilgilerinizi paylaşırsanız cok sevinirim. cok ihtiyacım var :)
Kizlar uzun zaman oldu gorusemedik Turkiyedeydim yeni geldim. Ama sitede cok da fazla hareket yok gibi Nanecim siteyi senlendiriyor. Bu arada nanecim face deki grup yorumuna cok guldum gercekten de cok haklisin. Neler yapiyorsun bukreste yeni arkdaslar edinebildin mi ? Troyacim da Erzincana gitmis insallah hersey onun icin de cok iyi olur. Kendine cok iyi bak en kisa zamanda gorusmek umidiyle....
merhaba,mesajinizi yeni gordum,tahmin ediyorum ki dogum yapmis yada yapmak uzeresinizdir.oncelikle allah kolaylik ve sifalar versin.benim bukres`te romen bir bayan jinekologum var.gayet iyi ingilizce konusuyor.bende kizimi burda dogurdum.ve ben bu dr dan ck memnunum..sevgiler..merhaba arkadaslar. ben de artık romanyada yasamaya basladım.hamileyim.dr emel'e giden veya euroclinic'te dogum yapanınız var mı emel hanımla? ben emel hanıma gıttım ama ultrason ıcın baska doktora yonlendırmesı biraz soru işareti oldu bende.burda işler boyle mi oluyor acaba :) bilgilerinizi paylaşırsanız cok sevinirim. cok ihtiyacım var :)