bu arada herkezin yeni yilli hayirli olsun mutlu seneler:içelim:
yasdigim yer hatay demissin.bu arada hosgeldin aramizabende romanyada yasiyorum
seninle tanismayi bende cok isterim adim yelda ve bukreste yasiyorum.
arkadaşlar ben romanyada dogudum ve 8 yıldır turkiyede yasıyorum.burayı çok sevdim,insallah sizde romanyayı çok sevdiniz.ben adapazarında yasıyorum ve bir gun belki tanısırız.pek gidemyorum yeni dogum yaptım.haberleri sizden alırım,romanyada neler degisti.sevgiler.
merhaba naneciğim ben döndüm türkiye den.biraz geç oldu ama bende herkese sağlıklı,mutlu,huzurlu,krizsiz bir yıl diliyorum.bu arada braşova gittik çok beğendim.bence gitmeyi düşünen varsa fazla düşünmesin.gerçi kar yoktu kayak yapamadık ama şehirde dağ tarafıda güzeldi.sen neler yaptın bu arada? yılbaşı nasıl geçti?hihoyyyt
slmlar ben 1,5 yildir bukreste yasiyorum hersey hos guzelde gorusebilecegim arkadaslar sinirli.sizinle tanismak isterim tabi sizde isterseniz?
arkadaşlar ben romanyada dogudum ve 8 yıldır turkiyede yasıyorum.burayı çok sevdim,insallah sizde romanyayı çok sevdiniz.ben adapazarında yasıyorum ve bir gun belki tanısırız.pek gidemyorum yeni dogum yaptım.haberleri sizden alırım,romanyada neler degisti.sevgiler.
naneciğim ben msn de sana türkiye ye gideceğimizi söylemiştim ama sen unutmuşsun.evet gerçekten çok sık gidip geldim türkiye ye. 6 aydır romanyadayım bunun 2 ayı türkiye de geçti neredeyse.ben analamadım şubat sonu mart başı türkiye yemi yoksa braşov amı gideceksin? mart başında bende gidiyorum mecburen çünkü ücretsiz iznim bitiyor.msn ye pek giremedim geldiğimden beri o yüzden denk gelmiyoruz. inşaallah denk gelirizde daha uzun konuşuruz.
naneciğim hayırdır neden türkiye de stresli günler seni bekliyor.umarım kötü birşey yoktur.
selamlar bende burdayim bukreste. Bu sayfayi gorunce nasil mutlu oldum anlatamam. Ben cok isterim sizlerle tanismayi. Sizde benim gibi buraya isinamayanlardanmisiniz bilmiyorum ama ben buralara alisamadim pek. Savastan cikmis bir sehiri animsatiyor bana buralar. Cenem acildi neyse gorusmek umuduyla.
slmlar ben 1,5 yildir bukreste yasiyorum hersey hos guzelde gorusebilecegim arkadaslar sinirli.sizinle tanismak isterim tabi sizde isterseniz?
merhaba imelda,cim bir gozuktun bir kayboldun nerelerdesin? ses ver
merhaba nanecim ben sana ses verdim naber.ruh halin cok hosuma gitti ya... kendine iyi bak bye
:dance:slm canım bende bükreşte yaşıyorum timişorayı seçmekle iyi bi karar vermişsin romanyanın en güzel en medeni şehirlerinden bi tanesi timişora çok fazla türk yaşamıyor sanırım umarım sende beğenirsin ben beğendim.bol şans diliyorum.
sagol gulpinar,cim kendim yaziyorum kendim cevaplar duruma geldim artik kimsecikler yok burda in,cin top oynuyo cok sukur iyim bende sen nasilsin is,e baslamistin galiba nasil gidiyo calisma hayati? senin ilede bir gorustuk pir gorustuk valla musait oldugun bir gun haberleselimda yine bulusup kahve icelim