Romanya Paylasim Alani (Tanisma)

inan icim disim market oldu burda tek gitigimiz yer orasi esim insaat sektorunde calisiyo turk firmasinda oda cok yogun bize pek zaman ayiramiyo is,kolikdir kendisi esim tokatli ben urfaliyim. biraz benim oglumda cok sikiliyo kendi yasiti arkadasi pek yok ya kucukler yada buyukler oda benim arkadaslarimi cok benimsedi devamli ona gidelim onlar bize gelsin muhabeti hep burdan troya duygu27 miy dilem89 belero devamli gorusuyrum (unutugum varsa kusura bakmasinlar) burdaki arkadaslarin cogunu taniyorum yani kismetse yilbasindan once veya sonra bir bulusma ayarlariz senin ilede tanismis oluruz locul tei biliyorum anatolyanin oldugu cade olmasi lazim bizim evin arka tarafinda kaliyo bende obora cok yaknim bende tanistigima cok memnun oldum senin benim gibi dusunen burda arkadaslar daha vardir bencekaydirigubbakcemile5
insallah gorusuruz yuz yuze.ben ilk 2003de geldim buraya esimde yeni oldugundan bilememis cora nin o tarafta ev tutmus orasi tam bir kabustu ama ben ogretmenlige devam ettigimden vizede yok rahat rahat gidip geliyordum.2005te rusyaya yerlestirdi sirket ardindan hamilelik dogum derkerken 2.yil esimin ,bizimde sabit ilk yilimiz.sanirim okullar tatile girdi cuma gunu bizimde arkadasin kizi oglunla ayni sinifta galiba belki tanirsin basak kizinin adi.yani hayat bombos devam edip gidiyor.hergun oglum 2-4bazen 5 i buluyor uyumasi bende bu saatlerde yazarim umarim ayni ana denk getiririz

insallah gorusuruz yuz yuze.ben ilk 2003de geldim buraya esimde yeni oldugundan bilememis cora nin o tarafta ev tutmus orasi tam bir kabustu ama ben ogretmenlige devam ettigimden vizede yok rahat rahat gidip geliyordum.2005te rusyaya yerlestirdi sirket ardindan hamilelik dogum derkerken 2.yil esimin ,bizimde sabit ilk yilimiz.sanirim okullar tatile girdi cuma gunu bizimde arkadasin kizi oglunla ayni sinifta galiba belki tanirsin basak kizinin adi.yani hayat bombos devam edip gidiyor.hergun oglum 2-4bazen 5 i buluyor uyumasi bende bu saatlerde yazarim umarim ayni ana denk getiririz

bende romanya,ya gelmeden once rusyadaydim st,petersburg,2 sene kaldim hayatin insana neler getirecegini bilmiyosun dogdugun yer degil doydugun yer demisler benim oglum henuz okula gitmiyo gecen sene kisin bir ameliyat gecirdi gonderemedik bu kis yine bir ameliyat daha geciricek vizesinin cikmasini bekliyoruz bizde 2 aya kadar gideriz turkiye,ye hayirlisi ile atlatalim kismet seneye insaallah kizi basak kimsei yok cevremde ayni rutinde hergun hayat devam ediyo her gecen gun yeni arkadaslar edinince hayatima renk geliyo turkiyede iken kalabalik bir ailem genis cevrem vardi sikilmak nedir pek bilmiyodum yanlizlik bana gore degil bunu anladim yurt disina cikinca:1hug:

bende romanya,ya gelmeden once rusyadaydim st,petersburg,2 sene kaldim hayatin insana neler getirecegini bilmiyosun dogdugun yer degil doydugun yer demisler benim oglum henuz okula gitmiyo gecen sene kisin bir ameliyat gecirdi gonderemedik bu kis yine bir ameliyat daha geciricek vizesinin cikmasini bekliyoruz bizde 2 aya kadar gideriz turkiye,ye hayirlisi ile atlatalim kismet seneye insaallah kizi basak kimsei yok cevremde ayni rutinde hergun hayat devam ediyo her gecen gun yeni arkadaslar edinince hayatima renk geliyo turkiyede iken kalabalik bir ailem genis cevrem vardi sikilmak nedir pek bilmiyodum yanlizlik bana gore degil bunu anladim yurt disina cikinca:1hug:
benzer hayatlarimiz varmis.gecmis olsun neyi var oglunun?beraber yazdiririz belki seneye ameliyat turkiyedemi olacak?uzuldum arkadasim gelin bize cocuklarda sikilmaz bende yalnizim buralarda.bende hergunum dolu gecerdi turkiyede ama esimin yaninda olmak guzel,evim antalyada annemler izmirde bu oturum yuzunden cok cektik gecen yil git gel ama sukur burasi rahat buaraya adepte olmus turkler var temizlik 0 bnde nefret ederim pislikten .optuk seni

:Saruboceq:burda nane63 ten baska sesimi duyan yokmu arkadaslar?

sesini duyan var canim olmazmi simdilik sadece okumakla yetiniyorum bilgsayarda oturacak zamanim yok cunku 10 aylik bi kizim var zor donemlerimiz bende bu sitede ilk nane ile tanistim bikac kere gorustuk ama bebegim oldugu icin cok cikamiyorum evimde uzak ama tanisiriz bigun kendine ii bak.

benzer hayatlarimiz varmis.gecmis olsun neyi var oglunun?beraber yazdiririz belki seneye ameliyat turkiyedemi olacak?uzuldum arkadasim gelin bize cocuklarda sikilmaz bende yalnizim buralarda.bende hergunum dolu gecerdi turkiyede ama esimin yaninda olmak guzel,evim antalyada annemler izmirde bu oturum yuzunden cok cektik gecen yil git gel ama sukur burasi rahat buaraya adepte olmus turkler var temizlik 0 bnde nefret ederim pislikten .optuk seni

sagol canim istanbulda olucak dogum hatasi maglesef sag kolunu kulanamiyo bu ikinci ameliyat olucak zorlu bu saferki biraz korkularimiz var allah hayirlisini versin diye dua ediyoruz oglusum cok hevesleniyo okul icin insallah seneye gonderiz birlikte en yakin zamanda tanisalim bende cok isterim ilerki yasantimizi bizde antalya,da dusunuyoruz kismetse babamlarda bu sene manavgat,tan ev aldilar bizide yanlarinda istiyolar ilerde komsu oluruz ben burayi seviyorum ama tam adapte olmus degilim bazi soru isaretlerim ve keskelerim oluyo romen arkadaslar ustune alinmasin ama sozum meclisten disari temizlik gercekten yok bugun bir deyisiklik yaptik sirke gittik gitmediyseniz kesinlikle tavsiye ederim superdi ve yolda gelirken apartmanlara bakiyorum cok bakimsiz ve goz kirliligi diye esime dert yandim cogu daireler terkedilmis sanki insan yasamiyo gibi suanda benim oturdugum dairede cok kotu 500euro veriyoruz turkiyede olsa bu evlerde iti baglasan durmaz derler afadersin ama becbur ev yok oyuzden burda yasadigima deyiyomu diye kendime cok soruyorum gencligime aciyorum:çok üzgünüm:

sence de pislermi arkadasim?romenlerde oyle bi kultur yok zaten.dil konusunda nasilsin?

romencem hic yok ogrenmek icinde hevesimde yok acikca burda yasadigim surece mecbur oldugumu biliyorum zorda oluyo. simdilik askiya aldim. tarzanca derdimi anlatip haledebiliyorum simdilikdelikafadulden zora gelemiyorum

romencem hic yok ogrenmek icinde hevesimde yok acikca burda yasadigim surece mecbur oldugumu biliyorum zorda oluyo. simdilik askiya aldim. tarzanca derdimi anlatip haledebiliyorum simdilikdelikafadulden zora gelemiyorum
canim bizde herzamanki gibi once banessaya sonra coraya herzamanki gibi uzulme ben eminim hersey yoluna girecek allah meleklerimizi hep korur arkadasim bende yaziyorum msnimi ordan gorusuruz.biz 700 e oturuyoruz kaldigim onca kotu evden sonra burasi tadilatli buyuk ve temiz sasilacak bisey oda ilk defa bize denk geldi.iyi geceler

sesini duyan var canim olmazmi simdilik sadece okumakla yetiniyorum bilgsayarda oturacak zamanim yok cunku 10 aylik bi kizim var zor donemlerimiz bende bu sitede ilk nane ile tanistim bikac kere gorustuk ama bebegim oldugu icin cok cikamiyorum evimde uzak ama tanisiriz bigun kendine ii bak.
merhaba cocugun anali babali buyusun dilem89cum bizde gectik o gunlerden arkadasim yardimimiz olursa soyle lutfen iyi geceler canim

canim bizde herzamanki gibi once banessaya sonra coraya herzamanki gibi uzulme ben eminim hersey yoluna girecek allah meleklerimizi hep korur arkadasim bende yaziyorum msnimi ordan gorusuruz.biz 700 e oturuyoruz kaldigim onca kotu evden sonra burasi tadilatli buyuk ve temiz sasilacak bisey oda ilk defa bize denk geldi.iyi geceler

ok canim bende ufak ufak ev ariyorum 2+1 cevresinde bilen duyan olursa haberim olsun kirizden dolayi ev kiralarida dusmeye baslamis zaten buna cok sevindim :teytey:

bu cumartesi gunu bir bulusma yapmayi dusunuyoruz obor,da Mcdonalds 12 ile 1 arasi katilmak isteyen varmi? fikirlerinizi bekliyorum

aksam ayarlayim msj atarim sana yarin uygun olursa

canim bugun vize icin gittim yabancilar subesine heledemedik giseler kapandi yarin sabahtan oraya gidicem fotoraf cekilicek oyleden sonrada duygu27 dogum gunu onun yanina gitmem lazim annesinin sacini kesicem soz verdim persembe gunude unuride bir arkadasa soz verdim kas biyik icin persembe ve cuma esim evde aslinda bu hafta birtek cumartesi bosum bu hafta hersey cok ust uste geldi normalde hep evdeyimdir aslinda

merhaba arkadaslar , umarim herkes iyidir, uzun zaman oldu yazmadigim ben is hayatina uzun bir aradan sonra tekrar basladim bu yuzden yazamiyorum fakat okuyorum, gercekten yeni arkadaslar gelmis aramiza , hosgeldiniz arkadaslar, nanecim bakiyorum mesgulsun cok, duygunuda dogum gununu kutluyorum, herkes kendine iyi baskin ve bu arada 2009 HERKESE MUTLULUK SAGLIK BOL KAZANC VERSIN...a.s.

merhaba arkadaslar , umarim herkes iyidir, uzun zaman oldu yazmadigim ben is hayatina uzun bir aradan sonra tekrar basladim bu yuzden yazamiyorum fakat okuyorum, gercekten yeni arkadaslar gelmis aramiza , hosgeldiniz arkadaslar, nanecim bakiyorum mesgulsun cok, duygunuda dogum gununu kutluyorum, herkes kendine iyi baskin ve bu arada 2009 HERKESE MUTLULUK SAGLIK BOL KAZANC VERSIN...a.s.

merhaba gurpinarcim nasilsin? yeni isin hayirli olsun arada bir mail atmasan diyecektim bu kadin kayiplarami karisti neyseki is,e baslamisin iyi olduguna sevindim evet bende o hafta cok yogundum simdi normale dondum:1hug:

X