Romanya Paylasim Alani (Tanisma)

iası tarihi,kültürel ve doğal yapısıyla romanya'nın kuzeydoğusunda bulunan üniversite kenti. Bükreş'e yaklaşık 6 saat uzaklıkta. Ben buraya ilk geldiğimde evi kur düzenle derken iki üç ay öyle geçmişti ancak ondan sonra bunaldığım zamanlarda çok oldu.ıası da ben benden başka oturan Türk bayan da tanımıyorum. Yaşam standartlarına gelince her ailenin yaşam standartları farklı olduğundan bilemeyeceğim. Size şimdilik verebileceğim bilgiler bunlar. İyi akşamlar.

Merhaba bolero bir süredir size ulaşmaya çalışıyordum. Sitede okuduğum kadarıyla siz iaside oturuyorsunuz benimde oraya gelmek gibi bir durumum var. Sizden iasi hakkında bilgi alabilirsem çok sevinirim.

canim denisa esimin yegeninin kiz arkadasi tanismistiniz oborda benimle beraberdi. bu arada nasilsin bayram nasil gecti

iyim canim cok sukur bize bayram ugramadi esim calisti normal bir gun gibi gecirdik ilk gun biraz buruktum bizimkileri hep bir arada gorunce sevincle huznu bir arada yasadim ilk gun sen nasilsin ? sizin bayraminiz nasil gecti? denisa citi piti sarisin olanmi? tanisiyomusuzda haberim yok ayakta uyuyorumsırnaşık şey

yolunuz acik olsun cok kalmayin herkez gitdiyo burasi sesizlesicek yine.ne guzel gunlerini dolu geciriyosun ben gunumun yarisini uyuyarak geciriyorum kis geldi hic birsey yapmak istemiyo canim mis,kinlestim kis olunca

Çok teşekkür ederim bolero size ulaştığıma çok sevindim. Orda ev kiraları nasıl mobilyalı mobilyasız? Şöyle küçük bir ev düşünüyoruz mesela mobilyasız bir kaç parça eşya alırız Türkiyedende birşeyler götürebilirsek götürürüz diyoruz. Siz ne dersiniz ne tavsiye edersiniz? İaside hiç türk bayan tanımıyor olmanız çok kötü peki siz ne yapıyorsunuz nasıl geçiriyorsunuz vaktinizi, çalışıyormusunuz, arkadaşlarınız varmı, dil sorunu yaşıyormusunuz, kaç yıldır ordasınız ??? Çok soru soruyorum değilmi:)) kusuruma bakmayın.Üniversite kenti demişsiniz acaba orda lisans yada yüksek lisans eğitimi alabilirmiyim bir fikriniz varmı? Beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Birde nasıl bir şehir yani iklimi, kültürü, nüfusu, şehir özellikleri? daha çok sorum var ama umarım sizi sıkmam

semili sonunda bolero ya ulaşabilmene sevindim.umarım kafandaki soru işaretlerini giderir.annelerinizi ikna girişimlerinizde bol şanslar dilerim.ayrıca yurtdışı deneyimi yaşamak istiyorsanız çoluk çocuğa karışmadan bu deneyimi yaşamak en akıllıcası bence.eğer bizim çocuklarımız okul çağına gelmiş olsalardı asla böyle bir çılgınlık yapamazdık.bu deneyimi ucundan yakaladık.siz hiç çocuk olmadan yakalarsanız daha zevkli olabilir bence.

Teşekkür ederim rabianur bana yakınlık gösterdiniz. Zaman geçtikce insanın kaygıları, korkuları artıyor. Daha önce balıklama atlayacağı fırsatlara ilerleyen süreçte teredütle yaklaşmaya başlıyor. Ne bileyim gurbetlik duygusu işte korkutuyor biraz insanı. İlk başlarda gitme fikrine pek alıştıramadım kendimi ama sonra bu siteyi bulunca yazılanları okuyunca fikrim değişmeye başladı eee serde gençlikte var :)) daha sıcak bakıyorum artık. Sizin nasıl gidiyor alışabildiniz mi, neler yapıyorsunuz?

ben 2005 den beri gidip geliyorum ama bu yil oturum aldik bir oglum var 2,5 yasinda burda gruplasma fazla.umarim sesimi duyan olur

a.s. hoşgeldin esenesce uzun süredir romanyadaymışsın sitedeki kızlar çok iyi ve ilgilidir. Bence yanlış düşünüyorsun guruplaşma falan yok burda. Kızlar zaman içinde samimiyeti ilerletip iyi arkadaş olmuşlar hepsi bu. Eminim Bükreşteki kızlarla sende arkadaş olursun.

merhaba bende araniza yeni katildim.bukreste nerede yasiyosunuz?

merhaba esenesce aramiza hos geldin bende 2 sene oldu geleli benimde 1 oglum var 4,5 yasinda stefan cel mare,de oturuyorum sen nerde oturuyosun? simdi bukrestemisin turkiyedemi?:1hug:

hayir hayir ben siteden bahsetmiyorum romanyada tanistiklarimdan bahsediyorum.eminim sizin iyi oldugunuzdan

evet canim bukresteyim.collentinadayim.

yakin sayiliriz colantina tarafinda cok turk var bildigim. gunlerini nasil geciriyosun calisiyomusun ev,hanimisin? en yakin zamanda bir bulusma yapma zamani geldi kizlar nedersiniz yeni katilan arkadas sayisi cogaldi kaydirigubbakcemile5

evdeyim aslinda ogretmendim ama esimin isi nedeniyle calisamiyorum.cocukla ugrasmakla geciyor gunlerim.burda arkadas cokmu?sen urfalimisin?sen neler yapiyosun

evdeyim aslinda ogretmendim ama esimin isi nedeniyle calisamiyorum.cocukla ugrasmakla geciyor gunlerim.burda arkadas cokmu?sen urfalimisin?sen neler yapiyosun

bende bayan kuaforuyum evlendikten sonra bende birakmak zorunda kaldim arkadaslarim var burda oyalanmak bagbimda meslegimi ufak ufak yapiyorum ilk geldiginde bu siteyi kesfetim romanya ile ilgili hicbir form yoktu ben istekte bulundum ve actirdim ondan sonra burda cok guzel ve saglam dostluk edindim o onun arkadasi falan derken cevrem genisledi cok sukur:enbuyukkk: evet urfaliyim ama dogma buyume istanbuluyum onn haricinde evdeyim herhengi bir ugrasim yok cocuktan baska zamanimi cok bos gecirdigimin farkindayim bu durumdan memnun degilim bu aralar aslinda kis geldi sikici geciyo gunler

evet arkadasim bende cok sikikiliyorum.esim sagolsun moralim bizulmasin diye elinden geleni yapiyor.ama hafta ici yogun su markette cmrtesi yarim gun pazar tatil tek yaptigimiz bitmeyen alisveris.atanin cani sikilmasin diye alisveris yerlerine goturuyorum.esin ne is yapiyor?bende izmirliyim.urfali is yaptiklarimiz varda o yuzden sordum.bide collentina diye gecmiyomus burasi locul tei mis.baska gidip geldigin arkadaslar varmi?ama tanistigima cok memnunum benim gibi dusunen varmis sonunda

inan icim disim market oldu burda tek gitigimiz yer orasi esim insaat sektorunde calisiyo turk firmasinda oda cok yogun bize pek zaman ayiramiyo is,kolikdir kendisi esim tokatli ben urfaliyim. biraz benim oglumda cok sikiliyo kendi yasiti arkadasi pek yok ya kucukler yada buyukler oda benim arkadaslarimi cok benimsedi devamli ona gidelim onlar bize gelsin muhabeti hep burdan troya duygu27 miy dilem89 belero devamli gorusuyrum (unutugum varsa kusura bakmasinlar) burdaki arkadaslarin cogunu taniyorum yani kismetse yilbasindan once veya sonra bir bulusma ayarlariz senin ilede tanismis oluruz locul tei biliyorum anatolyanin oldugu cade olmasi lazim bizim evin arka tarafinda kaliyo bende obora cok yaknim bende tanistigima cok memnun oldum senin benim gibi dusunen burda arkadaslar daha vardir bencekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…