Merhaba bolero bir süredir size ulaşmaya çalışıyordum. Sitede okuduğum kadarıyla siz iaside oturuyorsunuz benimde oraya gelmek gibi bir durumum var. Sizden iasi hakkında bilgi alabilirsem çok sevinirim.
canim denisa esimin yegeninin kiz arkadasi tanismistiniz oborda benimle beraberdi. bu arada nasilsin bayram nasil gecti
naneciğim merhaba bu aralar bilgisayarımda biraz sorun var belki virüs girmiş olabilir.msn ye giriyor ama mail leri açmıyor.sık sıkta kitleniyor.bu arada msn de mesaj yazdıysan ulaşamayabilirim haberin olsun.ayın 22 sinde christmas tatilinde 10 gün türkiye ye gidiyoruz.bigisayarımıda götürüp bir baktırıcam bakalım neyi varmış.umarım iyi bir bayram geçirmişsindir.ben her zamanki gibi ev,cimnstik,yürüyüş ve ing.çalışmakla geçirdim.
iası tarihi,kültürel ve doğal yapısıyla romanya'nın kuzeydoğusunda bulunan üniversite kenti. Bükreş'e yaklaşık 6 saat uzaklıkta. Ben buraya ilk geldiğimde evi kur düzenle derken iki üç ay öyle geçmişti ancak ondan sonra bunaldığım zamanlarda çok oldu.ıası da ben benden başka oturan Türk bayan da tanımıyorum. Yaşam standartlarına gelince her ailenin yaşam standartları farklı olduğundan bilemeyeceğim. Size şimdilik verebileceğim bilgiler bunlar. İyi akşamlar.
semili sonunda bolero ya ulaşabilmene sevindim.umarım kafandaki soru işaretlerini giderir.annelerinizi ikna girişimlerinizde bol şanslar dilerim.ayrıca yurtdışı deneyimi yaşamak istiyorsanız çoluk çocuğa karışmadan bu deneyimi yaşamak en akıllıcası bence.eğer bizim çocuklarımız okul çağına gelmiş olsalardı asla böyle bir çılgınlık yapamazdık.bu deneyimi ucundan yakaladık.siz hiç çocuk olmadan yakalarsanız daha zevkli olabilir bence.
merhaba bende araniza yeni katildim.bukreste nerede yasiyosunuz?merhaba denisa aramiza hos geldin nerden katiliyosun aramiza?a.s.
merhaba bende araniza yeni katildim.bukreste nerede yasiyosunuz?
hayir hayir ben siteden bahsetmiyorum romanyada tanistiklarimdan bahsediyorum.eminim sizin iyi oldugunuzdana.s. hoşgeldin esenesce uzun süredir romanyadaymışsın sitedeki kızlar çok iyi ve ilgilidir. Bence yanlış düşünüyorsun guruplaşma falan yok burda. Kızlar zaman içinde samimiyeti ilerletip iyi arkadaş olmuşlar hepsi bu. Eminim Bükreşteki kızlarla sende arkadaş olursun.
evet canim bukresteyim.collentinadayim.
hayir hayir ben siteden bahsetmiyorum romanyada tanistiklarimdan bahsediyorum.eminim sizin iyi oldugunuzdan
evdeyim aslinda ogretmendim ama esimin isi nedeniyle calisamiyorum.cocukla ugrasmakla geciyor gunlerim.burda arkadas cokmu?sen urfalimisin?sen neler yapiyosun
evet arkadasim bende cok sikikiliyorum.esim sagolsun moralim bizulmasin diye elinden geleni yapiyor.ama hafta ici yogun su markette cmrtesi yarim gun pazar tatil tek yaptigimiz bitmeyen alisveris.atanin cani sikilmasin diye alisveris yerlerine goturuyorum.esin ne is yapiyor?bende izmirliyim.urfali is yaptiklarimiz varda o yuzden sordum.bide collentina diye gecmiyomus burasi locul tei mis.baska gidip geldigin arkadaslar varmi?ama tanistigima cok memnunum benim gibi dusunen varmis sonundabende bayan kuaforuyum evlendikten sonra bende birakmak zorunda kaldim arkadaslarim var burda oyalanmak bagbimda meslegimi ufak ufak yapiyorum ilk geldiginde bu siteyi kesfetim romanya ile ilgili hicbir form yoktu ben istekte bulundum ve actirdim ondan sonra burda cok guzel ve saglam dostluk edindim o onun arkadasi falan derken cevrem genisledi cok sukur:enbuyukkk: evet urfaliyim ama dogma buyume istanbuluyum onn haricinde evdeyim herhengi bir ugrasim yok cocuktan baska zamanimi cok bos gecirdigimin farkindayim bu durumdan memnun degilim bu aralar aslinda kis geldi sikici geciyo gunler
evet arkadasim bende cok sikikiliyorum.esim sagolsun moralim bizulmasin diye elinden geleni yapiyor.ama hafta ici yogun su markette cmrtesi yarim gun pazar tatil tek yaptigimiz bitmeyen alisveris.atanin cani sikilmasin diye alisveris yerlerine goturuyorum.esin ne is yapiyor?bende izmirliyim.urfali is yaptiklarimiz varda o yuzden sordum.bide collentina diye gecmiyomus burasi locul tei mis.baska gidip geldigin arkadaslar varmi?ama tanistigima cok memnunum benim gibi dusunen varmis sonunda