Romanya Paylasim Alani (Tanisma)

Kızlar hepinizin bayramının mübarek ve hayırlara vesile olmasını dilerim.

Merhaba bolero bir süredir size ulaşmaya çalışıyordum. Sitede okuduğum kadarıyla siz iaside oturuyorsunuz benimde oraya gelmek gibi bir durumum var. Sizden iasi hakkında bilgi alabilirsem çok sevinirim.

sagolun kizlar (herkezin kurban bayrami mubarek olsun)hihoyyyt

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar önce herkese hayırlı bayramlar dilerim ben googleden aradım ama bulamabım aceba istanbuldan köstenceye kaç kilometre var?kenim arabamla gelmeyi düşünüyorum ama hiç bir bilgim yok bilgim olsa en kısa zamanda binerim gelirim ve ne evraklar gerek bunun için?arabaya da evrak gerek diye biliyorum ama ne ve nerden alıcam bilemem belki sizler orda yaşıyanlar surekli gidip geliyorsunuz belki aramızda bilen vardır ne olursunuz bana bi yardım etseniz çok sevinirim.tek derdim kaç kilometre ve ne evraklar gerek yolu bulurum ben simdiden teşekkür ederim.

merhaba bildigim kadariyla 700,750 km araba icinde uluslar arasi yesil sigorta belgesi araba kimin ustune ise vekaletname cikmasi lazim oda romenceye cevrilmesi lazim turist olarakmi gelicen oturumun varmi onlarda problem (oturumun varsa rahat) kara yolu ile bililgim benim bukadar bir kere araba ile bukresten ist gidip geldik bulgar yollari cok karisik kaybolduk hatda 18 saat surdu otobus ile 12 saat suruyo otobus ile cok gidip geldim

romenim ama bukresli degilim , buralarda pek arkadasim yok onun icin size katilmak istedim , umarim araniza benide kabul edersiniz !

oturum yok ben çift vatandaşım vizeye gerek yok bana sadece eşime vize alınıyor ve araba onun ustunde kayıtlı beraber gidicaz.bulgar yollarda bende çok korkuyorum gerisi kolay benim hesabıma göre 6saat içinde orda olmamız gerek ama bakalım artık arabanın masrafı kaça patlar diye merak ediyoruminşanllah doğru cevapları bulurum.ilginiz için teşekkur ederim romanyayı beğendiniz umarım güzel bir ülke.tekrar tşkhihoyyyt

ucakla gidip gelmektense araba ile daha hesapli oluyo biz oyle dusunmustuk 6 saat cok az bir sure acele etmeyin biraz fazla zaman ayirin yol bu gumrukte bekleye bilirinizde ben bukresteyim guzel bir sehir kostenceninde tatdi bir baskaa.s.

naneciğim merhaba bu aralar bilgisayarımda biraz sorun var belki virüs girmiş olabilir.msn ye giriyor ama mail leri açmıyor.sık sıkta kitleniyor.bu arada msn de mesaj yazdıysan ulaşamayabilirim haberin olsun.ayın 22 sinde christmas tatilinde 10 gün türkiye ye gidiyoruz.bigisayarımıda götürüp bir baktırıcam bakalım neyi varmış.umarım iyi bir bayram geçirmişsindir.ben her zamanki gibi ev,cimnstik,yürüyüş ve ing.çalışmakla geçirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…