evet canim aktif uye,lerden ben sana ozel mesaj atmayi dusundum ama seninki kapali istersen sen bana ozel mesaj,dan gonderebilirsin benimki acika.s.
naneciğim cehaletimi bağışla ama özel mesaj nasıl atacağım nereden atacağım ben sadece romanya paylaşım bölümüne girdiğim için sitenin herşeyini bilmiyorum.beni aydınlatırsan sevinirim.[/QUOTE
rica ederim canim avatimin ustunde kocaman nane63 yazan yere tikliyosun orada nane 63 ozel mesaj diye yaziyo oraya tikla acilinca yaz bana gonder icin rahat olsun ben ve kk yoneticilerinden baska kimse goremiyo yazdigini:1hug:
maalesef burda türk parası geçmiyor bizler euro alıp onu bozduruyoruz. emin değilim ama 1 euro= 3, 60 lei yapıyor.dolar kaç lei hiç bakmadım biz hep euro bozduruyoruz.
raspberry eşim arkadaşlarına sormuş craiova üniversiteside iyi bir okulmuş ama timişoara bükreş üniversitesinden sonra en prestijli okulmuş.kararını sen ver artık.bu arada senin bölümün neydi? umarm senin için en hayırlı kararı alırsın.
Teşekkür ederim rabianur kafamda birşeyler belirlendi sayende. Aisi den birilerini bulmak istiyorum nasıl bir şehir yaşam standartları nasıl merak ediyorum. Bakalım inşallah denk gelecek. Aklıma geldikce yine sorular yazarım kusuruma bakmazsın umarım.
Arkadaşlar Merhaba,
Ben gene sizlerden bilgi rica ediyorum.Yıl sonu gösterisi için çocuklara kostüm bulmamız gerekiyor.Bükreş'te nereden bulabiliriz?
Not:Isb'nin gösterilerine gelecek olan var mı?Orada tanışalım.
Şimdiden teşekkürler,
Benim en çok sıkıntı ettiğim şey dil aslında. İngilizcem pek iyi sayılmaz dil öğrenmek oldum olası zor gelmiştir bana. Ama yabancı bir ülkede yaşadığın zaman daha kolay öğreniyormuşsun yabancı dili diyorlar. Sizne dersiniz öylemi sizcede?kafamçokkarıştı
ne zaman,saat kacta, nerde
Sağol rabianur ilgin ve yardımların için teşekkürederim. Sayende içim rahatladı. Benim gelmeme daha varda nişanlım yakında gelecek oralara bende düğünden sonra yaz başı gibi geleceğim galiba. Benim vize işlemlerimde bir sıkıntı çıkarmı sence malum Romanya Avrupa Birliği üyesi oldu. Önceki sayfalarda okudum sen galiba bu konuda bazı sıkıntılar yaşamışsın. Gurbette bol şans Allah yardımcınız olsun.Türkiyeden kuçak dolusu sevgiler a.s.