Evet en iyisi hayatıma aynı düzen devam etmekToplumsal roller var anneniz ogrendiginiz,beklediginiz anne kalibindan farkli birisi ,size zarari dokunacak biri ,hayatinizdan cikarmissiniz ,
Yolunuza bakin kendi ailenize odaklanin ,en iyisi bir uzmandan destek alin ,
Her ailenin hikayesi farklidir ,gelenekseli ozluyor olabilirsiniz
Ablamın ve yeğenimin ölümünü aşamadım. Mutlu anımda hemen aklıma geliyorlar . Cok kotu oluyorum . Psikolojik destek almayı düşünüyorumAnne cok onemli insanin hayatinda hatta cogumuz icin mihenk tasi ama ablanizin ve yegeninizin olumu beni daha cok etkiledi annenizi kabul etmek sizi bi nebze rahatlatabilir ama giden ablaniz bi omur annenizden katbekat sizi daha cok uzecektir.
Olenle olunmuyor ama kolay bi durumda degil bastan sona zor bir hayat Allah yardimciniz olsun.Ablamın ve yeğenimin ölümünü aşamadım. Mutlu anımda hemen aklıma geliyorlar . Cok kotu oluyorum . Psikolojik destek almayı düşünüyorum
Sağolun teşekkürlerOlenle olunmuyor ama kolay bi durumda degil bastan sona zor bir hayat Allah yardimciniz olsun.
Anneniz midemi bulandirdi...
Birde dinin arkasina siğiniyor...
GörüşüyorumÖz babanla görüşüyor musun?
Çok teşekkür ederim. Belki de hayatımdaki eksiği doldurma isteğim yüzünden üzülüyorum böyle. Istediğim herşeye sahibim ama sadece bu konu üzüyor beniEşiniz sizi üzüyor diye korumacı bir tavıra girmiş olabilir ama sizi anlıyorum, hep babasız hem annesiz kalmışsınız. Babayla görüşme fırsatınız oldu mu? Annenizin kişilik problemi olduğu kesin. Aşırı bencil. Yine demek istemiyorum ama narsist mi? Araştırıp öyle cevap verin, çünkü sadece kendini beğenmekle kalmıyor bu durum. Bir taraftan nikahı olmadığı için birilerini garantiye mi almak istedi? Maddi durumundan dolayı diyeceğim ama size yaptıkları basit bir sinirle anlatılamaz. Kızları 16 yaşında evlendirmek de ne ? Size en kısa zamanda psikoloğa başvurun. Sizin daha farkında olmadığınız ne travmalar vardır ve böyle bilimsel bir yaklaşımla tekrar iletişime geçmeniz daha iyi ve daha az travmatik olur. Kolay değil, gerçekten zor şeyler yaşamışsınız ama tebrik ederim ayaklarınızın üzerine basmış ve geride bırakmışsınız. Görüşmeden önce iyice hazır olmanız, beklenti içinde olmamanız, yüzeysel takılmanız gerekiyor. Umarım her şey yoluna girer. Size kocaman sarılıyorum.
Ne analar var Allahım sen ıslah et
Aynen öyle ya hiç dogmamayi yada başka bi ailede dogmayi isterdim .Hafızasını kaybeden bir çocuğun belgeseli vardı, çocuğun ikiz kardeşi her şeyi yavaş yavaş anlatıyor vs ama aslında anneleri pedofil ve yıllarca hem annesi, hem de annesinin arkadaşlarının istismarına maruz kalmışlar. Bunu izleyince artık benim için üst nokta bu oldu. Bazı insanların çocukları olmamalı.
Demeyin böyle ya, haklısınız hislerinizde ama sizin diğer yorumları da hatırlıyorum. Gayet tatlı bir insansınız, belki böyle biri olmayacaktınız. Çok şükür siz kendi hayatınızı kurup devam etme şansına sahipsiniz. Çocuklarınız olsa inanın yine de sizi yetiştirdiğine şükür edersiniz. Devam etmek lazım her koşulda. Ben de bazen eskide yaşayabiliyorum.Aynen öyle ya hiç dogmamayi yada başka bi ailede dogmayi isterdim .
Çok teşekkür ederim "Gayet tatlı bir insansınız" :)Demeyin böyle ya, haklısınız hislerinizde ama sizin diğer yorumları da hatırlıyorum. Gayet tatlı bir insansınız, belki böyle biri olmayacaktınız. Çok şükür siz kendi hayatınızı kurup devam etme şansına sahipsiniz. Çocuklarınız olsa inanın yine de sizi yetiştirdiğine şükür edersiniz. Devam etmek lazım her koşulda. Ben de bazen eskide yaşayabiliyorum.
Ne demek istediğinizi yazarak belirtseydiniz daha anlaşılır olabilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?