Rol yapmaktan yoruldum...

Evet en iyisi hayatıma aynı düzen devam etmek

Anne cok onemli insanin hayatinda hatta cogumuz icin mihenk tasi ama ablanizin ve yegeninizin olumu beni daha cok etkiledi annenizi kabul etmek sizi bi nebze rahatlatabilir ama giden ablaniz bi omur annenizden katbekat sizi daha cok uzecektir.
Ablamın ve yeğenimin ölümünü aşamadım. Mutlu anımda hemen aklıma geliyorlar . Cok kotu oluyorum . Psikolojik destek almayı düşünüyorum

Böyle anne olmaz olsun. Git eşine çocuğuna geri kalan sevdiğin insanlara sarıl. Her anne anne olamıyor malesef. Sen de bu konuda şanssızmışsın. Kabullen sil aklından. Ondan hayır gelmez.

Eşiniz sizi üzüyor diye korumacı bir tavıra girmiş olabilir ama sizi anlıyorum, hep babasız hem annesiz kalmışsınız. Babayla görüşme fırsatınız oldu mu? Annenizin kişilik problemi olduğu kesin. Aşırı bencil. Yine demek istemiyorum ama narsist mi? Araştırıp öyle cevap verin, çünkü sadece kendini beğenmekle kalmıyor bu durum. Bir taraftan nikahı olmadığı için birilerini garantiye mi almak istedi? Maddi durumundan dolayı diyeceğim ama size yaptıkları basit bir sinirle anlatılamaz. Kızları 16 yaşında evlendirmek de ne ? Size en kısa zamanda psikoloğa başvurun. Sizin daha farkında olmadığınız ne travmalar vardır ve böyle bilimsel bir yaklaşımla tekrar iletişime geçmeniz daha iyi ve daha az travmatik olur. Kolay değil, gerçekten zor şeyler yaşamışsınız ama tebrik ederim ayaklarınızın üzerine basmış ve geride bırakmışsınız. Görüşmeden önce iyice hazır olmanız, beklenti içinde olmamanız, yüzeysel takılmanız gerekiyor. Umarım her şey yoluna girer. Size kocaman sarılıyorum.

Anneniz midemi bulandirdi...
Birde dinin arkasina siğiniyor...

Biraz daha nazik olabilirsiniz bence. Konu sahibine ne katacak bu yorumunuz? Yarasına tuz basmak gibi bişey yaptığınız. Annesi o. Ne yapmış olursa olsun özlemekten kendini alamadığı annesinden bahsediyorsunuz. Biraz dikkat edin ne konuştuğunuza. Kızın zaten içi yanmış. Daha da mı yansın.

Insan ne kadar annemi sildim ya da evladimi sildim dese de bu gerçek olamaz oyle bir bağ vardir ki arada bazen dünyanın en kötü insanı da olsalar kalbimiz onu silemez. O bağ kopmaz. Allah yardimcin olsun inşallah vakit gec olmadan yaptığı hataların farkına varır ve senden özür diler.

Çok teşekkür ederim. Belki de hayatımdaki eksiği doldurma isteğim yüzünden üzülüyorum böyle. Istediğim herşeye sahibim ama sadece bu konu üzüyor beni

Üzülmenizde çok haklısınız, insan farkında olmadan zihinsel olarak hep iyi şeyleri daha iyi, mükemmel, kötü şeyleri de hep daha kötü hatırlıyor. Mutlaka bizden daha kötüsünü yaşamış birileri de vardır ama böyle insanların olduğunu bilmek, sizdeki sevilme, onaylanma istediğini bastırmaz. Yavaş yavaş terapi ile belirli bir bilince geldiğinizde daha iyi bir açıdan bakabilir ve kabul edebilirsiniz durumu. En azından görüşürsünüz ve bu görüşme sizi eskisi gibi yaralamaz. Eşinizin bu durumda size olumsuz ve saçma bir tavır sergilenmesi için onunla konuşun. Gizlice görüşmeye çalışmayın. Kimsenin kimseyi yermeye hakkı yok, kimse sizi başkası yüzünden ezikleyemez de.

Ne analar var Allahım sen ıslah et

Hafızasını kaybeden bir çocuğun belgeseli vardı, çocuğun ikiz kardeşi her şeyi yavaş yavaş anlatıyor vs ama aslında anneleri pedofil ve yıllarca hem annesi, hem de annesinin arkadaşlarının istismarına maruz kalmışlar. Bunu izleyince artık benim için üst nokta bu oldu. Bazı insanların çocukları olmamalı.

Aynen öyle ya hiç dogmamayi yada başka bi ailede dogmayi isterdim .

Aynen öyle ya hiç dogmamayi yada başka bi ailede dogmayi isterdim .
Demeyin böyle ya, haklısınız hislerinizde ama sizin diğer yorumları da hatırlıyorum. Gayet tatlı bir insansınız, belki böyle biri olmayacaktınız. Çok şükür siz kendi hayatınızı kurup devam etme şansına sahipsiniz. Çocuklarınız olsa inanın yine de sizi yetiştirdiğine şükür edersiniz. Devam etmek lazım her koşulda. Ben de bazen eskide yaşayabiliyorum.

Çok teşekkür ederim "Gayet tatlı bir insansınız" :)
Özümde iyiyimdir Ama bu şeyler beni yoruyor işte

Bence siz annenizi değil, anne kavramını; yaşayamadığınız anne kız ilişkisini özlüyorsunuz.
Aynısı bendede var ailem ile görüşmüyorum,aklımdan çıkmıyor.Ne zamab güzel bir kardeşlik ebeveynlik görsem içim cız eder.
Ama yapacak birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…