Rol yapmaktan yoruldum...

Çok farklı sebeplerden dolayı bende anne ve babamla tam 20 yıldır konuşmuyorum. Onlarsız da yaşanıyor demeye geldim.

Çok farklı sebeplerden dolayı bende anne ve babamla tam 20 yıldır konuşmuyorum. Onlarsız da yaşanıyor demeye geldim.

Çok özür diliyorum yaranızı deşmek istemem ve rahatsız olacaksanız lütfen cevap vermeyin ama 20 sene içinde iki taraftan da hiç iletişime geçme çabası olmadı mı? Haber aldığınız bir kaynak var mı?
Ben her ilişkinin yan yanayken düzgün ilerleyeceğine inanmıyorum, bazı ilişkiler uzaktan güzel ama hiç görüşmemek eksiklik hissi yaratıyor mu diye merak ediyorum.

Özellikle son zamanlarda daha yoğun böyle hissetmeye başladım. Bi şey eksik gibi geliyor ne yaparsam yapayım.

Mahkemelik olmuştuk annemle sürekli beni rahatsız ediyordu. Hakaretler küfürler vs. Bende dava açtım. Sonra ablamı ve bebeğini kaybettik kazada. Hepimiz çok acı çektik ama annem hem evlat hem torun acısı çekti diye davamı geri çektim. Eşime söyledigim de nasıl böyle bisey yaparsın diye çıkıştı. Ne olursa olsun o benim annem dediğim için benimle günlerce konuşmadı.

O zaman geldiğinde eşim bi tercih yapmamı isteyecek diye korkuyorum . Çünkü hep anneme olan nefretini dile getiriyor .
Bu eşini ilgilendiren bir durum değil ki. Ona ne yani? Öncelikle eşinin karismamasini söyle.
Anne ozlemini de çok iyi anlıyorum. Annen için dua et, inşallah doğru yolu bulur, bu saatten sonra evlatlarına kol kanat gerer.

Anneme de güvenemiyorum. Ya o benim gibi hissetmiyorsa görüşmek isterim de olumsuz bi yanıt alırsam bu beni daha çok yaralar .

Karışma dediğim zaman biz seninle ne zorluklar geçirdik o kadın yüzünden diyor. Ilk zamanlar ben hep ağlıyordum sabahlara kadar. Eşim de bana destek oluyordu beni teskin ediyordu. Eşimin yaptıklarını da unutamam

Annenden uzak durman hayırlı anne babayı secemiyoruz fakat zararına karsı uzak durabikiriz

Ölmek falan bunlar ne? Seninki normal bir özlem. Kimse yokken annen varmış. Annen tercihlerini yapmış sonuçlarını yaşıyor. Gorussen senin için daha kötü olacaktı. Eğer tek başına atlatamiyorsan uzman destek al

Destek almak çok istedim ama eşim doktora gitme sana ilaç verecekler ruhsuzlasacaksin diyor . Bana anlat sıkıntılarını beraber halledelim diyor. Ama bu sebepten olduğunu söylemeye cekiniyorum

Destek almak çok istedim ama eşim doktora gitme sana ilaç verecekler ruhsuzlasacaksin diyor . Bana anlat sıkıntılarını beraber halledelim diyor. Ama bu sebepten olduğunu söylemeye cekiniyorum
Sen eşine bakma. Anlatsan annen hakkında kötü konuşabilir, kızdığı zaman yüzüne vurabilir. Eşinin bilmesi gerekmez normal kontrol diye gidebilirsin

Tatlım unutma zaten de eğer annen eşine direkt bir şey yapmadıysa geri kalan annenle senin aranda. Çoğu anne de evlatları yüzünden sıkıntı çekiyor ama evladı af dileyince ona kol kanat geriyor. Hayat bu, her şey insanlar için.

Eşimle de çok takıştı annem alkolik dedi bağımlı dedi hiç tanımadığı halde . Bilmiyorum belki de boşluktayım ondan böyle hissediyorum. Bi çocuğum olursa bunları aşarım belki diye düşünüyorum

Toplumsal roller var anneniz ogrendiginiz,beklediginiz anne kalibindan farkli birisi ,size zarari dokunacak biri ,hayatinizdan cikarmissiniz ,
Yolunuza bakin kendi ailenize odaklanin ,en iyisi bir uzmandan destek alin ,
Her ailenin hikayesi farklidir ,gelenekseli ozluyor olabilirsiniz

O zaman eşine bir şey diyemem. Ama geçmişi tamamen bit kenara bırakmadan evlat sahibi olma. Aşağı yukarı seninle aynı şeyleri yaşadım. ( aldatma yoktu ama annemin gittigi zamanı hatırlamayacak kadar küçükmüşüm ) Annesizligin yerini evlat dolduramıyor. Ve de psikolojin düzgün olmadığı için evladına da faydan olmuyor. Şimdiki aklım olsa tamamen düzelmeden ne evlenirdim ne evlat sahibi olurdum. Evlilik de cocuk da zor ve sabır isteyen şeyler.

Anne cok onemli insanin hayatinda hatta cogumuz icin mihenk tasi ama ablanizin ve yegeninizin olumu beni daha cok etkiledi annenizi kabul etmek sizi bi nebze rahatlatabilir ama giden ablaniz bi omur annenizden katbekat sizi daha cok uzecektir.

Yaratmıyor eksiklik ve iki taraftan da hiç çaba gösterilmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…