• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rol yapmaktan yoruldum...

Bence annen ile görüşmemen senin hayrına
Sana iyi örnek olamamış, karekteri bozuk
Yarın çocuğunu dahi kötü etkiler, böyle anneye çocuğunu güvenipte bırakamazsın, çocuğunu dahi kötü etkiler en iyisi uzak dur
Eşimde aynısını söylüyor. Bi yanım istiyor ki gelsin bana muhtaç olsun

Ben burda yazılan yorumlardan biraz farklı konuşacağım. Eğer bu kadar üzülüyorsanız bence görüşün annenizle. Küslük sizi üzüyor. Küs olmayıp beklentiniz de olmadan en azından bayramda seyranda arada görüşün derim. Her insan hata yapar. Anneniz de hatalar yapmış. Ama ölümlü dünya. Yarın öbür gün annenize bir şey olursa keşke küs gitmeseydi demeyin. Benim tavsiyem bu yönde. Eşinizin karışmasına da izin vermeyin. O görüşmek zorunda değil ama sizin görüşüp görüşmenize karışamaz.

Ben burda yazılan yorumlardan biraz farklı konuşacağım. Eğer bu kadar üzülüyorsanız bence görüşün annenizle. Küslük sizi üzüyor. Küs olmayıp beklentiniz de olmadan en azından bayramda seyranda arada görüşün derim. Her insan hata yapar. Anneniz de hatalar yapmış. Ama ölümlü dünya. Yarın öbür gün annenize bir şey olursa keşke küs gitmeseydi demeyin. Benim tavsiyem bu yönde. Eşinizin karışmasına da izin vermeyin. O görüşmek zorunda değil ama sizin görüşüp görüşmenize karışamaz.
En iyisi psikolojik destekle tamamen kesip atmam. O şuan çok mutlu arkadaşlarına sürpriz doğum günü yapıyor sosyal medyada paylaşıyor. Benim için hiç bunu yapmamıştı. Bugün gördüm

En iyisi psikolojik destekle tamamen kesip atmam. O şuan çok mutlu arkadaşlarına sürpriz doğum günü yapıyor sosyal medyada paylaşıyor. Benim için hiç bunu yapmamıştı. Bugün gördüm
Bence siz annenizden ziyade kendinizi düşününün. Ne olursa daha mutlu olacaksınız ona karar verin. Küslük bitince daha iyi hissedecekseniz barışın. Sosyal medyada paylasilanlara da cok takılmayın. Orda herkes kendini mutlu gösterme ve hava atma derdinde. Ordaki mutlu pozlar mutlu olduğu anlamına gelmiyor.

Cok uzuldum. Annen seni aramiyor sanirim. Ozlese arardi. Ne diyecegimi bilemedim. O sizlere hic iyi ornek olmamis. Hayati hata ustune hatalarla solu ama pisman da olmamis. Yoksa arardi. Insan evladindan vazgecer mi? Cok uzuldum. Sizlere iyi bir anne hic olamamis. Varsa yoksa hep kendini dusunmus. Bencil bir yapisi var sanirim.

Back