• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rol yapmaktan yoruldum...

Evet doğru olabilir. Yan komşumun kızı tatil için geldi henüz 19 yaşında. Annesiyle sarılınca içim acıyor elimde olmadan onları öyle gördükçe gözlerim doluyor. Bazen çok küçük hissediyorum kendimi. Sevilmek istiyorum. Eşim ne kadar üstüme düşse de bu çok farklı bisey
Alabiliyorsan psikolojik yardim al. Herşeye rağmen bu hisle başedemiyorsan, dediğim gibi onu olduğu gibi kabul edip, fazla yaklaşıp zarar görmeden görüş. En ufağı ben samimi olmadigim biriyle küssem bile huzursuz oluyorum . Bu annen ve o hissin çok normal. Senin annen elestiriye ve kendiyle yüzleşmeye açık değil o konuları ona hiç açma

Yaşadıklarınız çok zor sizin için gerçekten üzüldüm ama bunca şeyden sonra -özel hayatından bahsetmiyorum- size şiddet uygulayıp hakaret eden bir kişiyi her gün rüyanızda görmeniz normal değil. Nesini özlüyorsunuz annenizin? Dediğiniz gibi sağlıklı bir anne kız iletişiminiz olmamış. Çok az iyi hatıranız olan birini özlüyorsunuz. Eşinizle umarım aranız iyidir ama ne yapmış olursa olsun annenize sizin gözünüzün içine baka baka hakaret eden adamla evlenerek bence yanlış yapmışsınız. Acilen psikolojik destek almanız lazım. Bunu geciktirmeyin
özlemesi normal çünkü adı anne.

özlemesi normal çünkü adı anne.

Anne de olsa başkası da olsa kim olursa olsun çok az iyi hatıranın olduğu bir insanı bu derece her gün rüyada görecek kadar özlemek bana normal veya anlaşılır gelmedi. Bu konuda ismi anne olabilir ama okuduğum kadarıyla cismi anne değilmiş ne yazık ki. Annelik kutsaldır diye bir durum yok ortada. Size normal gelmiş olabilir, siz sizsiniz ben benim.

Alabiliyorsan psikolojik yardim al. Herşeye rağmen bu hisle başedemiyorsan, dediğim gibi onu olduğu gibi kabul edip, fazla yaklaşıp zarar görmeden görüş. En ufağı ben samimi olmadigim biriyle küssem bile huzursuz oluyorum . Bu annen ve o hissin çok normal. Senin annen elestiriye ve kendiyle yüzleşmeye açık değil o konuları ona hiç açma
Psikolojik destek alsam belki özlemim geçer belki ozlemem?

Anne de olsa başkası da olsa kim olursa olsun çok az iyi hatıranın olduğu bir insanı bu derece her gün rüyada görecek kadar özlemek bana normal veya anlaşılır gelmedi. Bu konuda ismi anne olabilir ama okuduğum kadarıyla cismi anne değilmiş ne yazık ki. Annelik kutsaldır diye bir durum yok ortada. Size normal gelmiş olabilir, siz sizsiniz ben benim.
Ya aklıma küçükken olan anılarımız geliyor . Büyüdüğüm de de hep mi kötü anılarımız oldu hayır iyi günlerimizde oldu. Mesela ablam doğum yaptığında öyle mutlu olmuştuk ki ıkimizde. Bi yandan annem bi yandan ben bebek için ölüyorduk. Sonra bebek 1,5 yaşına gelince öldü. Ben bu acıyı taşıyamıyorken o ne halde diye düşünmekten alamıyorum kendimi

Ya aklıma küçükken olan anılarımız geliyor . Büyüdüğüm de de hep mi kötü anılarımız oldu hayır iyi günlerimizde oldu. Mesela ablam doğum yaptığında öyle mutlu olmuştuk ki ıkimizde. Bi yandan annem bi yandan ben bebek için ölüyorduk. Sonra bebek 1,5 yaşına gelince öldü. Ben bu acıyı taşıyamıyorken o ne halde diye düşünmekten alamıyorum kendimi

Ben sizi anlıyorum. Aslında anne figürünü özlüyorsunuz. Herkesin anneye ihtiyacı var ama sizin özleminiz ileri boyutta ve bu gündelik yaşantınızı etkileyen bir durum. O yüzden size Öner’im psikolojik destek almanız, yaşadıklarınız hiç kolay değil. Geciktirmeden yardım alın derim ben

Ben sizi anlıyorum. Aslında anne figürünü özlüyorsunuz. Herkesin anneye ihtiyacı var ama sizin özleminiz ileri boyutta ve bu gündelik yaşantınızı etkileyen bir durum. O yüzden size Öner’im psikolojik destek almanız, yaşadıklarınız hiç kolay değil. Geciktirmeden yardım alın derim ben
Haklisiniz

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bu kadar olamazcılar, uydurmacılar , atma ziyaacılar okumadan uyarayım. Dalga dubara istemiyorum yorumlarda.
Nerden başlasam bilemiyorum. Ben 9 yaşındayken annemle babam boşandı. Velayetimizi annem aldı. 4 kardeştik. Neyse annem iki ablamida 16 yaşlarına gelince evlendirdi. Ben ve erkek kardeşim kalınca da başkasıyla evlendi. O zaman 12 yaşındaydım. Evlendiği adama tapar derecesinde yaşıyordu. Eşi çok dindar 5 vakit namaz kılar. ( ama sanalda yemediği halt yoktur) . Annem bu adamla parası için evlendi . Sürekli üzerimde ikisininde baskısı vardı. Öyle ki bir tane bile arkadaşım yoktu. Neyse böyle böyle buyudum . Üniversiteye gittim zor bela kendi zorumla. Babamdan nafaka alıyorduk. Universitede bu parayla gecindim . Annem adamla imam nikahı ile yaşıyor hala. Size biraz annemden bahsedeyim . Annem 46 yasinda kapali feraceli herkese ahlak dersi veren bir insan .Daha babamla resmiyette boşanmadan arayışa girdi . Görüştüğü adamlar evimize bile geliyordu, Kalıyordu. O zamanlar küçüktüm. Bana çok abes geliyordu . Annem esi evde oldugu zaman kuran okur namaz kılar eşi yokken bunları yapmıyor hep telefonla uğraşıyordu. Eşinin işi gereği hep şehir dışında oluyordu kocası. Annemin Bazen eski görüştüğü adamlari stalkladıgıni görürdüm ama ses edemezdim çünkü asla kendisine laf soyletmez hemen şiddete başvururdu. Üniversiteye gittikten 4 ay sonra annem beni tamamen unutmuş gibiydi hiç aramiyordu mesaj dahi atmıyordu çok üzülüyordum. Birgün eşi bi yandan beni arıyor kardeşim , ablam bi yandan arıyor ki annem evden gitti bulamıyoruz diye . Annemi aradığımda açmadı mesajla hakaretler yağdırdı bana . Kim ararsa mesajla hakaret ediyordu. Nerde olduğunu söylemiyordu. Bende acaba faceden birine yazdı mı bi haber öğrenebilir miyim diye annemin facesine girmeye calistim koyabilecegi standart şifreleri biliyordum denedim ve girdim . Bisey bulamadım akşama doğru eşi aradı anneni buldum eve getirdim dedi konu öyle kapandı. Aradan iki gün geçti erkek arkadaşımla *suanki eşim * oturuyorum bi akşam bildirim geldi messengerdan ama benim facem yoktu. Erkek arkadasim telefonumu aldı baktı ve bu adam kim sen kimle konuşuyorsun diye sordu soktaydim benim facem yoktu annemin hesabının açık kaldığını unutmuştum bi an. Sonra giden mesajları fark etti ki o an annem mesajlasiyordu. Mesajlastigi adam daha önce evimize gelip günlerce kalan sevgililerinden biri. Bunu tartışırken bi başka mesaj daha bu da diğer eski sevgilisi ve bu adamda evimize gelip kalmıştı maalesef aynı yatakta bile yatiyolardı. Erkek arkadaşım annemle ilgili çok kötü şeyler söyledi yüzüme yüzüme. Yerin dibine girmek istedim soluğum kesildi çok utanıyordum. Ölmek istedim. Annemin iki adamla da konuşmaları 10 gün kadar sürdü ama midem kaldırmadı. Dayanamadım en sonunda aradım annemi haykırdım sinirlerim boşaldı. Kimseye söyleme diye yalvardı. Artık seni görmek istemiyorum dedim . Sen benim en kiymetlimdin herşeye rağmen ama bunu kaldıramıyorum dedim. Beni ölümle tehdit etti seni bulur öldürürüm gider cezaevinde yatarım dedi. Iyice cirkeflesti . Ben ise zaten ölmek istiyordum bu olanlardan sonra . Sonra babamdan aldığım nafaka parasını kesti . Parayı aldığım hesap onun adinaydi. Beni dımdızlak ortada bıraktı. Lanet olsun parasına puluna dedim . Ama bu şekilde ayrılmak beni öldürüyordu. Başkalarına anlatmamdan korkmuş olacak ki biri benim facemi patlatmış benim adıma yazışmalar yapmış dedi bütün herkese . Hep sustum öyle anlatsın umrumda değil. Herşeye rağmen onun rezil olmasını istemedim. Yaklaşık 3 senedir de görüşmüyoruz. Yine de özlüyorum onu. Çok özlüyorum. Kendime kızıyorum bu kadar şeyden sonra hala mi diyorum . Evet hala özlüyorum . Mutlu rolü yapıyorum ama hiç mutlu değilim. Güçlü gibi görünüyorum ama değilim. Isterdim ki normal bi anne kız ilişkimiz olsun. Yemek yaparken bilmediğim biseyi kayinvalideme değil ona sorayim. Hergün rüyamda görüyorum. Biz hep birlikte yatardık eşi şehir dışına gidince . Bazen kokusunu alıyorum sanki yatarken Uyku ile uyanıklık halinde . Kalkıp ağlıyorum eşime bisey diyemiyorum çünkü anneme düşman. Icimi dökmek istedim . Teşekkürler
Ayni benım annemi anlattın bılıyormusun benim uvey babamda huya hacıyı annemde aynen oyle kapalı namazlı aynen imam nikahlı yasıyorlardı adam evlıydı ama kanser oldu annem 10 tane sevgili yaptı ınternetten lendi gozuöle bile yakaladım onu ama sorsan dısardan namus gurusu sırf ben onu uyardım diye sildi beni sen sımdı napıyosun hayatın nasıl

Ayni benım annemi anlattın bılıyormusun benim uvey babamda huya hacıyı annemde aynen oyle kapalı namazlı aynen imam nikahlı yasıyorlardı adam evlıydı ama kanser oldu annem 10 tane sevgili yaptı ınternetten lendi gozuöle bile yakaladım onu ama sorsan dısardan namus gurusu sırf ben onu uyardım diye sildi beni sen sımdı napıyosun hayatın nasıl
Ben okulumu bitirdim evlendim 3 yıldır görüşmüyorum ne kardeşlerimle ne annemle annemin eşi olacak adam da hiç istemedi beni hatta annem ayrıldığımız zaman eşini bana oylr doldurdu ki duymadigim hakaret kalmadi acaba biz kardesmiyiz :)

Ben okulumu bitirdim evlendim 3 yıldır görüşmüyorum ne kardeşlerimle ne annemle annemin eşi olacak adam da hiç istemedi beni hatta annem ayrıldığımız zaman eşini bana oylr doldurdu ki duymadigim hakaret kalmadi acaba biz kardesmiyiz :)
Valla neredeyse aynı hayatı yasamısız benimde okulıö bitti evlendim 3 yıldır gorusmuyoruz bende ozluyorum ozledıfım ıcın kendime kızıyorum

Valla neredeyse aynı hayatı yasamısız benimde okulıö bitti evlendim 3 yıldır gorusmuyoruz bende ozluyorum ozledıfım ıcın kendime kızıyorum
Benim annemin esi vefat etti annem sonra daha da kudurdu tabiri caizse ne dıyım Allah ıslah etsın

Çocuğum yok , olmasını istiyorum inşallah nasip olur
İnşallah Allah yüzünüzü evlat tarafından güldürür. İnsan anne olduktan sonra bu konularda çok hassaslaşıyo iki konuyu da okuduktan sonra pert oldum şuan, ikinizede sarılsam dertlerinizi üstünüzden alsam keşke

İnşallah Allah yüzünüzü evlat tarafından güldürür. İnsan anne olduktan sonra bu konularda çok hassaslaşıyo iki konuyu da okuduktan sonra pert oldum şuan, ikinizede sarılsam dertlerinizi üstünüzden alsam keşke
Cok tesekkur ederim ama Allah düşmanıma vermesin böyle biseyi. Dusunmekten ne ileri ne geri gidebiliyor insan

Bence annen ile görüşmemen senin hayrına
Sana iyi örnek olamamış, karekteri bozuk
Yarın çocuğunu dahi kötü etkiler, böyle anneye çocuğunu güvenipte bırakamazsın, çocuğunu dahi kötü etkiler en iyisi uzak dur

Benim ki boşanmadan bunları yaptı. Hiç çocuk gibi sevilmedim :-(
Bende hıc cocukluk yazamadım ama bazen o gunlerı ozluyorum biliyor musun dayak yesemde sofrada oturamasamda annem vardı gece ne kadar acı dımı hayatta en muhtac oldugun kısı sana en cok zararı veren kısı

Back