talihsizlik o ki muayene saatimde doktorun acil ameliyatı çıktı ve görüşme yarın sabah saat 10 a ertelendi..
kendime Eki Görüntüle 557611 buna benzeyen sütyenden aldım 2 çeşit biri yuvarlak diğeri oyuntulu yaka protezleri onun içine koyarak deneyeceğim.. birde kalıplı ama desteksiz 75 C cup südyen aldım onda da denerim dedim.. aslında D cup alacaktım da kocaman durdu üzerimde
kızlar yaa..
ameliyat sonrası kullanacağım sporcu sütyeninden hiç biyerde bulamadım gezmediğim eczane medikal kalmadı ya..
sizin kullandığınız memnun kaldığınız bi marka varmı internetten alayım..
hangi eczaneye girip sporcu südyeni varmı desem "aa.. yok onu spor malzemeleri satan bi yere sorun "dedi bende aradığım "o tarz bişey değil operasyon sonrası kullanacağım" dedim "ozaman medikallere gidin" dediler ama sadece 1 tane medikal istek üzerine bedenle getirtiyoruz dedi siz nasıl aldınız kuzular :44:
bu fotodaki ameliyat sonrası için uygun görünüyor, bence başka sütyen almana gerek yok. doktoruna bir sor bence denemeye gittiğin zaman. öyle pahalı şeylere gerek yok yani.
yarın onlarla gideceğim işte.. gösteririm artıkın
şu alttakilerden aldım ikisinide 2 beden aldım 3 çok büyüktü 1 de çocuk südyeni gibiydi..
ama bencede buda yeterli geldi bana ama daha kalın ve sıkı bişeyde olabilir tabi, ama 135 tl vermek istemem yani
doktor al derse alacağuk tabi
ahana aldıklarım bunlar
yarın onlarla gideceğim işte.. gösteririm artıkın
şu alttakilerden aldım ikisinide 2 beden aldım 3 çok büyüktü 1 de çocuk südyeni gibiydi..
ama bencede buda yeterli geldi bana ama daha kalın ve sıkı bişeyde olabilir tabi, ama 135 tl vermek istemem yani
doktor al derse alacağuk tabi
ahana aldıklarım bunlar
Eki Görüntüle 557728 Eki Görüntüle 557730
Doktorumla görüştüm kızlaaaaaaaaaaaaaaaarr
ve doktorumla beraber aldığımız ölçülerime dayanarak
vücut enimin dar olduğunu gördük, göğsüme alabileceğim en büyük çap 11.5 bu ölçüde de en büyük 300 cc yuvarlak high profil var.
ama en çok onu alabilicek durumda olduğundan
225,250,275,300 cc ler benimle ameliyata girecek ve alabileceğinin en büyüğünü yerleştirecekler duruşuna göre karar verilecek..
zaten benim istediğim yüksek profil oluşuydu oda olacak
275 cc ile 450 cc yi yanyana koydum ikiside high profildi ve değişen sadece çaplarıydı bu sebepten artık cc büyüdükçe daha geniş bir meme sahibi olunduğunu anlamış bulundum ve 350 cc den aşşağı istemem deyişimin çok yanlış olduğunu anladım..
damla mı yuvarlak mı ya gelince, damla silikonuda gördüm.. ve yuvarlak olsun istedim doktorumunda önerisi bu yöndeydi zaten..
denemeyi fotoğraflarını koyduğum sporcu südyenlerinden yakası yuvarlak olanla yaptım içine koyarak gördüm ki 250 cc bile benim istediğim göğüsü bana veriyodu.. ama ben 275 olsun dedim en küçükgözüm aç gözüm.
göğüslerim asimetrik olduğundan biri diğerinden 25 cc büyük olacak.
böyle işte haftaya salı oparasyon vaktiii..
salı gününden yatışım yapılacak öyle
ameliyat sonrası sporcu südyeni içinde doktorum ben getirteceğim dedi..
başka birşey gelmiyor aklımaaaa
canımm hayırlı olsun :) beden ölçüsü gerçekten önemli, dar yapılı insanlarda yüksek ccler yanlarda taşma yapabiliyor
bu arada senin göğüs altı ölçün ne kadar? kendimle kıyaslamaya çalışıyorum da..bana da doktorum 250-280 cc arası önermişti
27 kasım için Barış Bey'den tarih almıştım ama hastane müsait değilmiş 5 Aralık'a ertelendi..
göğüs altı ölçüm 71çok inceyim kız. sağ göğüs çapım 9.5cm gibi ufacık bişi çıktı işte.. sol 7.5 çıktı..
ikitane 250cc protezi koydum südyenime zaten koynum meme doldu
275cc olursa tam süper olcak
:aynen benim de 72cm, omuz falan da yok zaten :) o zaman senin sonucunu çooooook merak ediyorum :) gerçi yuvarlak olacak senin, benim damla kas zarı altı olacak..
ben dahada inceyimgöğüs altı ölçüm 68 bna kas altı 275 cc yuvarlak kondu kızlar
neeee 68 mi :) resimlerde gayet güzel gözüküyordu yanlardan öyle taşma falan olmamış..o zaman benim 280 rahat kaldırır yaa..
evet 68teşekkür ederim canım,yanlardan taşma yok ama sol göğsüm yana doğru daha geniş duruyor sağ göğsümünde üstünde şişlik var farkettiysen çıplakken sol daha büyük duruyor,sütyen varkende sağ daha büyük duruyor.neyse çoka takmıyorum kafama zamanla düzelir inş bekliyorum :)
neeee 68 mi :) resimlerde gayet güzel gözüküyordu yanlardan öyle taşma falan olmamış..o zaman benim 280 rahat kaldırır yaa..
Bana da Barış bey 280 fazla olur demişti ama Naci bey 375'e kadar olur dedi :) O yüzden Barış beye bir daha gittiğimde 280 olsun hiç olmazsa diyeceğim. Gerçi kötü duracaksa nasıl istiyorsa öyle yapsın.