Risus Meme Estetiği

Kızlar şuan okadar huzurluyum ki..
protezimin modeline kısmen boyutuna karar verdim.. doktoruma güveniyorum..
rahatlamış vaziyetteyim :KK31:
meğer ne büyük yükmüş bu :KK53:
şimdi son 6 gün..

ikisi arasında uçurum var neredeyse yahu çok enteresan :44:

Doktorların hepsinin farklı konuşmasına alıştık artık. :KK9:
Düşün ki içlerinde birbirine en yakın konuşan doktor bu iki doktordur, onlarda bile bu kadar fark var.
Hadi bakalım Ediyle Büdünün şarkısını gönderiyorum sana, sıradaki parça sana ve senin gıyabında mutluluğuna 6 gün kalmış herkese gelsin...
(Hey gidi hey, hayat ne garip, bundan 1 ay önce bu şarkıyı kendim için söylüyordum :KK1:)

6...Sevdiğim sayı 6...
Bazı günler ben oturup da 6 için bir şarkı söylerim...hıhıı 6...
6 tuğla düşünürüm,bazen de 6 çubuk...
Senin 2 gözün 1 burnun var,bir elde tam 5 parmak var,4 ayağı var iskemlenin,6'nın yerini tutamaz hiç.
6 kadar güzel değil...
Bazen Büdü bir sayı tut derler bana ben hep o sayıyı tutarım,sevdiğim sayı 6...
:KK24:

Bana da Barış bey 280 fazla olur demişti ama Naci bey 375'e kadar olur dedi :) O yüzden Barış beye bir daha gittiğimde 280 olsun hiç olmazsa diyeceğim. Gerçi kötü duracaksa nasıl istiyorsa öyle yapsın.

Aynen canım Barış Bey 280'e bile fazla dedi ama Naci Bey 300-340 arası olur dedi..şimdi ameliyat öncesi görüşmeye gittiğimde Asistanı Sevin Hanım'dan rica edeceğim, ona Barış Bey 250 takmış geçen sefer gösterecekti fırsat olmadı..bedenini kendiminkiyle kıyaslayacağım ama 250ye ikna olmam zor gibi bakalım :)

O memeler slikonlanacak arkadaşşş !!

Bugün ilk görüşmemi kocaeli üniversitesindeki anabilim dalı başkanı Dç Dr Tonguç İşken le yaptım, Allahım bu adam doktor olamaz, o bir melek!

İlk muayenemdi ama okadar yardımcı oldu ki, hiç çekinmedim, aklımdaki bütün soruları sordum, ona attığım mailde ki soruları tek tek hatırladı cevapladı, öğrenci olduğum için elinden gelen bütün toleransı yaptı ki bunu sırf estetik güzelliği için çok az doktor yapar diye düşünüyorum.

Kendisi Barış Çakır la samimi arkadaş olduğunu da dile getirdi :)
Barış beyin arion ve mentor markayı kıyaslama şeklini anlattığımda söyledi :)

Çok sıcak, samimi, muayeneyi sohbet edasında gerçekleştirdik, odasından çıktığımda 1 saat onunla konuştuğumu farkettim :)
Bütün sorularıma cevap verdi..

Teknik konulara gelince ;

boyum 170 kilom 54 göğüs altı ölçüm 71 göğüs üzeri 80 cm meme dokusu yok gördüğünüz gibi :)

Meme dokumun azlığı ve göğüs başlangıcımın aşşağıda olduğu için bana damla protezin uygun olmayacağını söyledi, yuvarlak protez önerdi yine doku yetersizliğimden ve esneyecek derinin azlığından dolayı meme altı kesisinin çok net bir şekilde gözükeceğini bu yüzden meme ucu kesisiyle operasyonu yapmak istediğini söyledi,

tabii ben hemen süt bezlerine zarar gelmezmi? sorusunu yapıştırdım :)
ancak kendisi bu yöntemi çok fazla uyguladığını ve geliştirdiği bir yöntemle hiçbir şekilde süt bezlerine zarar vermeyeceğini söyledi,

Kas zarı altı tekniğiyle protezi yerleştireceğini fiziksel özelliklerimin bu yöntemle doğal göğüs yapısına ulaşacağımı söyledi.
ve göğüs kafesimin üst kısmı okadar boş ki dekolte bölgesine yağ enjekte edilmesinde oldukça fayda görüyorum dedi..

FDA onaylı mentor marka ve yine FDA a.. ile başlayan başka bir marka söyledi ama epey uzunca ismi vardı aklımda tutamadım, bu slikon markalarını kullandığını, güvenilirlik açısından içimin rahat olduğunu söyledi,
henüz ölçüm yapmadan bana önerdiği 300 cc oldu, tabii bana çok az geldi :)
ama gerekli ölçümler yapıldığında seninde isteğine bağlı olarak boyut belirleriz dedi..

Anestezi raporumu çıkarttıracağım sonraa..

11 Aralık 2012 ameliyat tarihim :)

Muayenehanesine girerken çok dolu olduğum ancak çıktığımda beni kuş gibi hafifleten sorularıma uzun detaylı cevaplar veren doktoruma teşekkürlerimi bir borç bilirim :)

Şimdilik bu kadar memeli bayanlar :) gelişmeleri sizinle paylaşacağımmm...

canim bahsettigin baris beyin arionla mentoru kiyaslamasi nasil?

Aynen canım Barış Bey 280'e bile fazla dedi ama Naci Bey 300-340 arası olur dedi..şimdi ameliyat öncesi görüşmeye gittiğimde Asistanı Sevin Hanım'dan rica edeceğim, ona Barış Bey 250 takmış geçen sefer gösterecekti fırsat olmadı..bedenini kendiminkiyle kıyaslayacağım ama 250ye ikna olmam zor gibi bakalım :)

ya kizlar ben protezini kucultmek icin bile naci beye geri gitmek istemiyorum ayni dili konusmuyoruz onla beni de dinlemiyor zaten kendi bildigini yapiyor. baris bey ne guzel kucuk meme taraftari. ona gitsem, aglasam cok pismanim nolur yardim edin desem nasi olur :KK43:

Evet canım ben de zayıfım ama çok değil yani, Türk göbeğim var :) 250 az olur gibi hissediyorum, ama görmem lazım :KK53:

ya kizlar ben protezini kucultmek icin bile naci beye geri gitmek istemiyorum ayni dili konusmuyoruz onla beni de dinlemiyor zaten kendi bildigini yapiyor. baris bey ne guzel kucuk meme taraftari. ona gitsem, aglasam cok pismanim nolur yardim edin desem nasi olur :KK43:

Nasıl olur bilemedim :44:Ama çok aklına takıyorsan git bakalım ne diyecek, ama tekrar söylüyorum bence biraz zaman tanı kendine. Barış beye gitmeni öneririm, bizden farklı bakış açısıyla ne diyeceğini açıkcası ben de merak ediyorum. Naci bey hakkında olumsuz bir şey söylemez, seviyorlar birbirlerini benim anladığım kadarıyla.

canım zaten gitsende bi 6 ay beklemeni önerecektir çünkü göğüslerin şuan çok ödemli..
yeni bir operasyon için çok erken..
azcık sabretsen ya :26:

canim bahsettigin baris beyin arionla mentoru kiyaslamasi nasil?

euw şöyle diyeyim aslında o kıyaslama ne koşulda nasıl yapıldı bilemiyorum bende 3. ağızdan duydum ve doğallık yumuşaklıkla ilgili her markanın farklı silikon modelleri var oyüzden o kıyaslamaya takılma..

kabul ettim risuscuğummm :) müstakbel cc kardeşim :KK9:

ah canımm sağolasın doktoruma özenle baskı yaptım alabildiğinin en büyüğü olsun diye oda "benim tercihimde hastalarımın isteği doğrultusunda alabildiğinin en büyüğünü koymaktır aklında soru işareti kalmasın" didi muhtemelen 275 cc biri diğeri 300 cc yada 250cc biri diğeri 275 cc olacek merakla bekliyorum :KK24:
doktorumla hemen hergün telefonlaşır olduk her ayrıntıyı sordum :KK9:
artık kapadım araştırma karıştırma işlerini ameliyatımı bekliyorum 856656 gözle :KK52:

canım zaten gitsende bi 6 ay beklemeni önerecektir çünkü göğüslerin şuan çok ödemli..
yeni bir operasyon için çok erken..
azcık sabretsen ya :26:

euw şöyle diyeyim aslında o kıyaslama ne koşulda nasıl yapıldı bilemiyorum bende 3. ağızdan duydum ve doğallık yumuşaklıkla ilgili her markanın farklı silikon modelleri var oyüzden o kıyaslamaya takılma..

ah canımm sağolasın doktoruma özenle baskı yaptım alabildiğinin en büyüğü olsun diye oda "benim tercihimde hastalarımın isteği doğrultusunda alabildiğinin en büyüğünü koymaktır aklında soru işareti kalmasın" didi muhtemelen 275 cc biri diğeri 300 cc yada 250cc biri diğeri 275 cc olacek merakla bekliyorum :KK24:
doktorumla hemen hergün telefonlaşır olduk her ayrıntıyı sordum :KK9:
artık kapadım araştırma karıştırma işlerini ameliyatımı bekliyorum 856656 gözle :KK52:

Yanı arion icin ne diyordu hatirliyor musun?
Benimkiler 295cc bu atada. Isteseydim naci bey dha vuyugunu de yapacakti. Ben bundan da kucuk istedim de yapmadi! Gogus cevrem 70 cm. 160 boy

Yanı arion icin ne diyordu hatirliyor musun?
Benimkiler 295cc bu atada. Isteseydim naci bey dha vuyugunu de yapacakti. Ben bundan da kucuk istedim de yapmadi! Gogus cevrem 70 cm. 160 boy

forumda bi bayan paylaşmıştı barış bey mentorla arionun yumuşaklık özelliğiyle ilgili ikisine de aynı anda parmağıyla bastırdığında arion markanın mentordan daha önce eski haline döndüğümü söylemiş bir rivayete göre, tabi şuan her markanın farklı farklı yumuşaklıkta protezleri mevcut.
mesela mentor da 1 -2-3 diye sıralıdır en yumuşak 1 dir benim protezimde öyle olacak.

mrh canım nasılsın işe basladım calıstıgım için iş yerinden girmiyorum profilimde memiş resmi falan oluyor :26:
ameliyatını 11 aralık diye biliyorum son 6 gün yazmıssın tarih degiştimi.
inşallah hersey istediğin gibi olur dilediğin memişlere kavusursun canım :KK19:

Doktorumla görüştüm kızlaaaaaaaaaaaaaaaarr
ve doktorumla beraber aldığımız ölçülerime dayanarak
vücut enimin dar olduğunu gördük, göğsüme alabileceğim en büyük çap 11.5 bu ölçüde de en büyük 300 cc yuvarlak high profil var.
ama en çok onu alabilicek durumda olduğundan
225,250,275,300 cc ler benimle ameliyata girecek ve alabileceğinin en büyüğünü yerleştirecekler duruşuna göre karar verilecek..
zaten benim istediğim yüksek profil oluşuydu oda olacak :KK53:
275 cc ile 450 cc yi yanyana koydum ikiside high profildi ve değişen sadece çaplarıydı bu sebepten artık cc büyüdükçe daha geniş bir meme sahibi olunduğunu anlamış bulundum ve 350 cc den aşşağı istemem deyişimin çok yanlış olduğunu anladım..
damla mı yuvarlak mı ya gelince, damla silikonuda gördüm.. ve yuvarlak olsun istedim doktorumunda önerisi bu yöndeydi zaten..
denemeyi fotoğraflarını koyduğum sporcu südyenlerinden yakası yuvarlak olanla yaptım içine koyarak gördüm ki 250 cc bile benim istediğim göğüsü bana veriyodu.. ama ben 275 olsun dedim en küçük :KK9: gözüm aç gözüm.
göğüslerim asimetrik olduğundan biri diğerinden 25 cc büyük olacak.
böyle işte haftaya salı oparasyon vaktiii..
salı gününden yatışım yapılacak öyle :21:
ameliyat sonrası sporcu südyeni içinde doktorum ben getirteceğim dedi..
başka birşey gelmiyor aklımaaaa :KK53:

Risus :) çok sevindim senin adına. Haydi bakalım hayırlı uğurlu olsun Allah içine sindirsin şimdiden. :KK52: Başlangıç aşamasını göremedim ben de meme büyütme operasyonuna karar verdim harıl harıl doktor arıyorum. Senin doktorun kim hangi hastanede operasyon gerçekleştirilecek paylaşırsan sevinirim. Gelişmelerini de merakla bekliyor olacağım inşallah her şey tam istediğin gibi olur. :KK19:

Risus :) çok sevindim senin adına. Haydi bakalım hayırlı uğurlu olsun Allah içine sindirsin şimdiden. :KK52: Başlangıç aşamasını göremedim ben de meme büyütme operasyonuna karar verdim harıl harıl doktor arıyorum. Senin doktorun kim hangi hastanede operasyon gerçekleştirilecek paylaşırsan sevinirim. Gelişmelerini de merakla bekliyor olacağım inşallah her şey tam istediğin gibi olur. :KK19:

Selam ayceyy. Daha once hangi dr. larla gorusmustun canim? P. tesi Tugrul bey le gorusecekmissin. Merak ettim sana ne diyecek? Diklestirme ve silikon olabilir demistin? Gelismeleri yazarsin artik. Optum sevgiler:)))

mrh canım nasılsın işe basladım calıstıgım için iş yerinden girmiyorum profilimde memiş resmi falan oluyor :26:
ameliyatını 11 aralık diye biliyorum son 6 gün yazmıssın tarih degiştimi.
inşallah hersey istediğin gibi olur dilediğin memişlere kavusursun canım :KK19:

evet canım 27 kasım salı günü ameliyatımı olacağım erkene aldık :KK76:
inşallah istediğim gibi olur ya.. bende en çok bunu diliyorum :KK24:

ben kocaelide yaşıyorum kocaeli umuttepe araştırma hastahanesinde plastik cerrahi anabilim dalı başkanı dç dr tonguç işken e olacağım operasyonumu son 3 gün sayıyorum nasıl heyecanlıyım anlatamammmmm :21: aminnn inşallah istediğim gibi olur herşey..

inşallah sorunsuz şekilde atlatırsın canım, ağrın sızın çok olmadan mutlu mesut iyileşme süreci geçirirsin.. :KK16:

inşallah sorunsuz şekilde atlatırsın canım, ağrın sızın çok olmadan mutlu mesut iyileşme süreci geçirirsin.. :KK16:

İnşallah canımmm
Bakalım burun ameliyatımda hiç ağrım olmadı ama bu nasıl olucak inşallah onun gibi oluur :KK8:

Arzummm sana bişey sorucam, malum salı günü operasyonum var ameliyattan sonra göğüslerim çatlamasın diye şimdiden her akşam bebek yağıyla masaj yapıp öyle yatıyorumda önerebileceğin başka birşey varmı ?

çok korkuyorum derim çatlayacak diye :26:

Arzummm sana bişey sorucam, malum salı günü operasyonum var ameliyattan sonra göğüslerim çatlamasın diye şimdiden her akşam bebek yağıyla masaj yapıp öyle yatıyorumda önerebileceğin başka birşey varmı ?

çok korkuyorum derim çatlayacak diye :26:

Canım ben iki çocuk emzirdigim için öncesinde göğsümde falan çatlama olmadı.Ama ameliyattan sonra masaj yaparken bebe yağıyla masaj yapıyordum.Gerginligi azaltıyor rahatlatıyordu tabi :KK66: Bence yeterli,başka birşey kullanmana gerek yok.Hatta belkide göğüslerinde çatlama falanda olmayacak.Herkesde olmaz çünkü :KK66: Deri yapısı,teninin durumuylada ilgili bir konu bu ...

Canım ben iki çocuk emzirdigim için öncesinde göğsümde falan çatlama olmadı.Ama ameliyattan sonra masaj yaparken bebe yağıyla masaj yapıyordum.Gerginligi azaltıyor rahatlatıyordu tabi :KK66: Bence yeterli,başka birşey kullanmana gerek yok.Hatta belkide göğüslerinde çatlama falanda olmayacak.Herkesde olmaz çünkü :KK66: Deri yapısı,teninin durumuylada ilgili bir konu bu ...

şimdik şöyle ben kilo alıp vermediğim halde popomda kendimi bildim bileli ince çatlaklar var o sebepten korkuyorum..
ben böyle masaj yapayım ameliyatıma kadarda çatlarsada yapcak bişi yok :26:
sargılarım çıkar çıkmaz masaj yapabilirmiyim ki
gerçi sargı kullanmayacak sanıyorum bana önden çıtçıtlı sporcu südyeni getirteceğini söylemişti doktorum öyle olduğunda da ilk 3-4 gün onu çıkartmamam gerek sanıyorum..

X