Risus Meme Estetiği

cnm banada sağ göğsümün altına karnımdan aldıkları yağı enjekte etmişlerdi 3 ay sonra resmen yok oldu ve orda hafif bi çöküklük oldu paylaşmak istedim.umarım sende olmaz bilgin olsun

oow acibadem ne kadar para ödiycen oraya :)
valla oraya okadar para verene kadar git barış çakıra ol derim ben

hayatım 2 ay önce barış çakıra gittim yapmadı ve 8000 tl idi, acıbademde hem göğüs büyütme hem de yüze yağ enjeksiyonu olcam toplam her sey dahil 9.5 milyar, zaten barış çakırda fulya acıbademde yapıyo ameliyatlarını bende orda olcam, cumartesi hastaneden çıkarken barış çakırı gördüm takmıs cantasını boynuna gene eller cepte gidiyodu burun ameliyataındann cıkmıs, ama benim doktorumda cok sempatik :)

Fiyatlar hastaneye göre degişiyor.Bence fiyat bu şartlarda gayet normal Herşey gönlünce olsun canım.

cnm banada sağ göğsümün altına karnımdan aldıkları yağı enjekte etmişlerdi 3 ay sonra resmen yok oldu ve orda hafif bi çöküklük oldu paylaşmak istedim.umarım sende olmaz bilgin olsun

hmm şimdi tabi tecrubelerin geneline göre yağ enjeksiyonu gelecek vaadeden bir operasyon değil demek ki
ama boşluk oluşması bence o işi yapan doktorun yaptığı yanlış enjeksiyon sonucu olabilir..
bilemiyorum artılarını eksilerini konuşmadım henüz doktorumla..

valla okadar hevesliyimki inşallah ameliyatıma kadar bir aksilik çıkmaz :)
memişlerimi yaptırcem diye geziyorum ortalıkta

memişlerime kavuşmama 2 aydan az bi zaman kaldıııııııııııııııııııııı :)
bekle beni 11 aralııııııııık

canım ameliyatın şimdiden hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. Aramıza biri daha katılıyor ne güzel

mrh risus konunu görünce çok sevindim inşallah hayırlısıyla kavuşursun memişlerine
ödemeyi peşinmi yapmak gerekiyor taksit yapıyorlarmı.

Son düzenleme:
canım ameliyatın şimdiden hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. Aramıza biri daha katılıyor ne güzel

ayy evet bende çok seviniyorum yaa :) inşallah sorun aksilik çıkmadan halledeyim bu işiii :)

mrh risus konunu görünce çok sevindim inşallah hayırlısıyla kavuşursun memişlerine
ödemeyi peşinmi yapmak gerekiyor taksit yapıyorlarmı.

inşallah canım zaten devlet hastahanesinde olucam doktorum anabilim başkanı, silikon ücretim peşin oluyor, hastahane masraflarıda sgk dan ödenecek
taksit söz konusu olamaz bu durumda, ha slikonunun siparişi internetten verilirse kredi kartından ödeme yaparsan onda taksit olabilir diye düşünüyorum ama benimki peşin olacak..

memişlerime kavuşmama 2 aydan az bi zaman kaldıııııııııııııııııııııı :)
bekle beni 11 aralııııııııık

canım emin ol zaman cabuk gelip geçiyor.bir bakmışsın ki ameliyat olmussun.hadi bakalım geri sayıma devam...

şimdiden geçmiş olsun..ama benim kendi denediğim bişey var işe yaradı Bim de 5li hindistan cevizli çikolata var 1 lira yanılmıyosam o çok fazla göğüslerimin büyümesine yardımcı oldu:)

şimdiden geçmiş olsun..ama benim kendi denediğim bişey var işe yaradı Bim de 5li hindistan cevizli çikolata var 1 lira yanılmıyosam o çok fazla göğüslerimin büyümesine yardımcı oldu:)

o senin kilo almana yardımcı olmuştur :))
doğal olarak memelerinde dolgunlaşmasına,
bende 59 kilo iken memelerim gayet dolgundu ama 54 e inince onların meme dokusu değil yağ dokusu olduğunu anladım :)
velhasılkelam, öyle çikolatayla bakım yağlarıyla, telkin dosyalarıyla, otlarla bu iş olacak olsaydı estetik cerrahlar meme yapmazdı

Doğru ben bi ara 69 olmuştum şimdi 61 im aynı ben de o zman bişey değişmiyor Gecmıs olsun

Kızlar artık rüyamda ameliyat zamanlarımı görmeye başladım okadar işlemiş bilinçaltıma yaa :)
dün gece rüyamda hastaneye yattığımı bi hemşirenin benim ölçülerimi aldığını aldığı ölçülere görede 400 cc yüksek profil protezin uygun olacağını söylediğini gördüm
rüyamda bile oha ne kadar çook diyodum
uyandığımda yüzümde aptal bi gülümseme vardı

38 gün kaldıı

Benim de ameliyattan 2 gün önce rüyalarım iyice sapıtmıştı :) İşyerinde üzerinde baya uğraştığımız bir excel raporu vardı ve artık stres faktörü olmaya başlamıştı. Rüyamda o excel raporunu düzenleyebilirsem ameliyatım güzel geçecekti, raporu düzeltmek için sabaha kadar uğraştım işte uğraştığım yetmezmiş gibi
Bilinç seviyesini bir şekilde kontrol ediyorsun da bilinçaltı rüyalarda esir alıyor insanı böyle.
Farklı şeylere kanalize olmaya çalış, yoksa zaman daha da yaklaştıkça rüyaların iyice sapıtır

valla hoşuma gitti o rüya
bakalım daha ne görücük

cok normal canım herkesin rüyalarına giriyor bu ameliyat seninde girmis daha da girer merak etme
rüyalarının gercek olması dileğiyle hoşçakal

:)))Rüyalarına kadar girmiş:)11 aralık günü hızla gelsin gitsin..ama güzel bişekilde gitsin..herşey istediğin gibi olsun...

bende ameliyattan1 gün önce rüyamde ameliyata geciktiğimi gördüm uyuyakalmısım saatler geçmiş ameliyata da yarım saat geç gittik trafikten:))

bende ameliyattan1 gün önce rüyamde ameliyata geciktiğimi gördüm uyuyakalmısım saatler geçmiş ameliyata da yarım saat geç gittik trafikten:))
Bende heğ sınav zamanları sınava geciktiğimi görürdüm :)
Bakalım ameliyat günü ne yapacam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…