yaklaşık aynı tarihlerde olacak gibiyiz umarım herşey gönlünce olur bende çok heyecanlıyım hastane çantamı bile hazırladım sabırsızlanıyorum.
hani kıyafetimin içindeyken tutmadan bakim nasıl duracak diye, bitane sporcu südyeni alayım dedim şu modelden
bunun içine koyar denerim artıkhani kalıp gibi olanlarda anlaşılmıycak diye düşündüm de
doktoruma tarihi erkene çekebilirmiyiz dedim, yarın yapalım istersen ciddiyim dedi
bi an olur diycektim ama işlerimi yoluna koymam lazım tabi
hala yuvarlak mı damlamı tartışıyorum içimden, doktorum yuvarlak uygun gibi diyor..
ama göreceğiz 2 hafta sonra :44:
Eki Görüntüle 551051
Doğru düşünmüşsün, kalıp gibi olanlar kendi şeklini veriyor ne kadar olsa.
Senin ne istediğin önemli tabii ama doktorunun fikrini de mutlaka dikkate al, onların görüşü bizden farklı elbette. Bizim hesaplamadığımız şeyleri görüyorlar, biz meme heyecanından düşünemiyoruz :) ben kafamda farklı teknik ve silikon varken doktorum tamamen fikrimi değiştirmişti ameliyat öncesi görüşmede. Sadece boyutu benim istediğim gibi oldu. İyi ki de fikrimi değiştirmiş, şu an sonuçtan çok memnunum, başka türlü olsun istemezdim.
ameliyata sadece 2 hafta kalmış, şimdiden geçmiş olsun umarım istediğin göğüslere ulaşırsın.
hayatım insallah hersey istediğin gibi olur. istedigin güzel gögüslere kavusursun . az kalmış amelıyat tarıhını öne almışsın
yaa öne aldımda kozmik bakım bana 8 - 9 - 10 - 11 aralık tarihleri bu ameliyatın için daha uygun dedi tekrar 11 aralık mı yapsam bilemedim ki ya :26:
Canım cehaletimi mazur görürsen kozmik bakım ne ola ki
Bende merak ettim ama sorunun cevabını buldumBak buraya Risus arkadaşımız açıklamalı yazmış oku bak sende cahil kalmışız biz anacıgım http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...yenlerin-paylasim-alani-255.html#post27319951
Ay sahi çok cahilmişiz yahu
Bende merak ettim ama sorunun cevabını buldumBak buraya Risus arkadaşımız açıklamalı yazmış oku bak sende cahil kalmışız biz anacıgım http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...yenlerin-paylasim-alani-255.html#post27319951
valla aklımı oynatıcam yahuu bide kozmik bakım mı çıktı simdi ssz hay allahım ya :18:
senin ameliyatında 30 kasımdı dimi canım, benimde 27 kasım işte..
ay kızlar çok güldürdünüz forumda çok konuşulurdu bu ay tarihlerinde kıl yün tüy alımı, saç kesimi, saç bakımı falan, bir milyon kadın fayda gördü aycangülün kozmik bakımından :)
bu sözüne de itimat etmek istiyorum fakat 15 gün daha öteye atmak demek uzun zaman benim gözümde
hani bu tarihte de yaptırmak kötü sonuç doğuracak değil tebiki
Biz o konuya uzak kalmışın sanırım...Şu konunun linkini veresen bizde faydalanalım
talihsizlik o ki muayene saatimde doktorun acil ameliyatı çıktı ve görüşme yarın sabah saat 10 a ertelendi..
kendime Eki Görüntüle 557611 buna benzeyen sütyenden aldım 2 çeşit biri yuvarlak diğeri oyuntulu yaka protezleri onun içine koyarak deneyeceğim.. birde kalıplı ama desteksiz 75 C cup südyen aldım onda da denerim dedim.. aslında D cup alacaktım da kocaman durdu üzerimde
kızlar yaa..
ameliyat sonrası kullanacağım sporcu sütyeninden hiç biyerde bulamadım gezmediğim eczane medikal kalmadı ya..
sizin kullandığınız memnun kaldığınız bi marka varmı internetten alayım..
hangi eczaneye girip sporcu südyeni varmı desem "aa.. yok onu spor malzemeleri satan bi yere sorun "dedi bende aradığım "o tarz bişey değil operasyon sonrası kullanacağım" dedim "ozaman medikallere gidin" dediler ama sadece 1 tane medikal istek üzerine bedenle getirtiyoruz dedi siz nasıl aldınız kuzular :44: