Risus Meme Estetiği

yaklaşık aynı tarihlerde olacak gibiyiz umarım herşey gönlünce olur bende çok heyecanlıyım hastane çantamı bile hazırladım sabırsızlanıyorum.

aa hayırlı olsun canım inşallah gönlümüze göre olur,senin ameliyat tarihin ne zaman peki

Doğru düşünmüşsün, kalıp gibi olanlar kendi şeklini veriyor ne kadar olsa.
Senin ne istediğin önemli tabii ama doktorunun fikrini de mutlaka dikkate al, onların görüşü bizden farklı elbette. Bizim hesaplamadığımız şeyleri görüyorlar, biz meme heyecanından düşünemiyoruz :) ben kafamda farklı teknik ve silikon varken doktorum tamamen fikrimi değiştirmişti ameliyat öncesi görüşmede. Sadece boyutu benim istediğim gibi oldu. İyi ki de fikrimi değiştirmiş, şu an sonuçtan çok memnunum, başka türlü olsun istemezdim.

ya en büyük korkum, portakal gibi yusyuvarlak ve küçük göğüsler.
oyüzden damla istiyorum.. ama doktorum yuvarlak dedi 2. seferde bakalım..

Son düzenleme:
hayatım insallah hersey istediğin gibi olur. istedigin güzel gögüslere kavusursun . az kalmış amelıyat tarıhını öne almışsın

hayatım insallah hersey istediğin gibi olur. istedigin güzel gögüslere kavusursun . az kalmış amelıyat tarıhını öne almışsın

yaa öne aldımda kozmik bakım bana 8 - 9 - 10 - 11 aralık tarihleri bu ameliyatın için daha uygun dedi tekrar 11 aralık mı yapsam bilemedim ki ya :26:

valla aklımı oynatıcam yahuu bide kozmik bakım mı çıktı simdi ssz hay allahım ya :18:

Ay sahi çok cahilmişiz yahu

senin ameliyatında 30 kasımdı dimi canım, benimde 27 kasım işte..

valla aklımı oynatıcam yahuu bide kozmik bakım mı çıktı simdi ssz hay allahım ya :18:

ay kızlar çok güldürdünüz forumda çok konuşulurdu bu ay tarihlerinde kıl yün tüy alımı, saç kesimi, saç bakımı falan, bir milyon kadın fayda gördü aycangülün kozmik bakımından :)
bu sözüne de itimat etmek istiyorum fakat 15 gün daha öteye atmak demek uzun zaman benim gözümde
hani bu tarihte de yaptırmak kötü sonuç doğuracak değil tebiki

Biz o konuya uzak kalmışın sanırım...Şu konunun linkini veresen bizde faydalanalım

Yarın doktorumla silikon şekline ve boyutuna karar vermek için tester denemesi yapacağııızz
bitane sporcu südyeni bitane de C veya D cup kalıplı südyen alıp gideceğim ikisindende denerimm

Hadi bakalım,çok mutlu olacağın kararlar vermen dileğiyle Ama unutma,protezler meme altına girince biraz basılır ve o görüntüden biraz daha ufak durur ve tabiki daha doğal durur

talihsizlik o ki muayene saatimde doktorun acil ameliyatı çıktı ve görüşme yarın sabah saat 10 a ertelendi..
kendime Eki Görüntüle 557611 buna benzeyen sütyenden aldım 2 çeşit biri yuvarlak diğeri oyuntulu yaka protezleri onun içine koyarak deneyeceğim.. birde kalıplı ama desteksiz 75 C cup südyen aldım onda da denerim dedim.. aslında D cup alacaktım da kocaman durdu üzerimde
kızlar yaa..
ameliyat sonrası kullanacağım sporcu sütyeninden hiç biyerde bulamadım gezmediğim eczane medikal kalmadı ya..
sizin kullandığınız memnun kaldığınız bi marka varmı internetten alayım..
hangi eczaneye girip sporcu südyeni varmı desem "aa.. yok onu spor malzemeleri satan bi yere sorun "dedi bende aradığım "o tarz bişey değil operasyon sonrası kullanacağım" dedim "ozaman medikallere gidin" dediler ama sadece 1 tane medikal istek üzerine bedenle getirtiyoruz dedi siz nasıl aldınız kuzular :44:

canım merhaba bende 27 kasımda ameliyat olacağım benimde ameliyat sonrası ölçüm 75c kup olacak ben eskişehirde oturuyorum baki dalyancıda fila marka
FILA SÜD 24194/24391 ÖNDEN KOPÇALI SPORCU SÜDYENİ haftasonu baktım burada fiyatı 85.00 tl. firmanın internet sitesindekargo ile sanırım aynı ücrete geliyor bakarsan oradan sipariş verebilirsin benim sürekli alışveriş yaptığım bir yer ürünleride çok kalitedir gördüm beğendim zaten buradaki fakültedeki dr. larda bu markayı ve bu firmaya yönlendiriyorlarmış.yalnız bu hafta dr ile görüştükten sonra alacağım ölçü kesin olsun bedende sorun olmasın diye.fiyat ve marka konusundada 2 haftadır araştırıyorum medikal firmalarada sordum 135.00 tl den aşağı değil bence fiyat olarakta diğerlerine kıyasla uygun.iyi şanslar .

bana beden üzerine getirtiyoruz diyen medikal de 47.5 tl mi dedi yoksa ben mi yanlış anladım diye düşünüyorum şuan
okadar pahalımı onlar beee :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…