Risus Meme Estetiği

içimden bir ses senin çok az ağrı çekeceğini söylüyo bana göre doğum yapmış biri daha kolay atlatır bana da hep dediler doğum acısı çeksen napacaktın diye

içimden bir ses senin çok az ağrı çekeceğini söylüyo bana göre doğum yapmış biri daha kolay atlatır bana da hep dediler doğum acısı çeksen napacaktın diye

Ne güzel seyler söylüyorsun canımmmm
Ben sezeryanla dogum yaptım normal dogum cok daha zor. Dogumdan sonra herkes yardımcı olmustu. Simdi esim dısında yardım edenim olmayacak. Belkide o korkutuyor

Ne güzel seyler söylüyorsun canımmmm
Ben sezeryanla dogum yaptım normal dogum cok daha zor. Dogumdan sonra herkes yardımcı olmustu. Simdi esim dısında yardım edenim olmayacak. Belkide o korkutuyor

Bu durumun başka avantajları var canım. Bir an önce toparlanman gerektiğini düşündüğün için daha dikkatli olacaksın ve kendine daha iyi bakacaksın. Zaten eşin ve kardeşin de sana gül gibi bakar merak etme. Daha çabuk toparlanırsın naz yapma şansın olmadığından

Kardesim doktor sadece ameliyat günü yanımda olacak onun dışında hastanede olacak o yüzden esim tek destegim onunda cumartesi pazar görevi var aksam yanımda olamayacak. İnsallah korktugum gibi olmaz.

Kardesim doktor sadece ameliyat günü yanımda olacak onun dışında hastanede olacak o yüzden esim tek destegim onunda cumartesi pazar görevi var aksam yanımda olamayacak. İnsallah korktugum gibi olmaz.

Zaten önemli olan ameliyat günüymüş, sonrasını halledersin canım, iyi düşün iyi olsun.

eheh hislerin doğru yönde olabilir canım çünkü ben burun ameliyatımda ve revizyonumda ŞÜKÜRLER OLSUN ki gram ağrı çekmedim..
umarım bu operasyonumda öyle olur

mrh canım muayene için randevu alıp mı gittin yoksa direk hastaneye gidip sıramı alıyorsun biraz bilgilendirebilir misin beni.

mrh canım muayene için randevu alıp mı gittin yoksa direk hastaneye gidip sıramı alıyorsun biraz bilgilendirebilir misin beni.

doktor sadece pazartesi günleri muayene alıyor, bende pazartesi öğleden sonra 13.30 gibi sorumlu sekretere gittim doktoru aradı sonra doktor bey müsait vezneye muayene ücretini yatırın gidip görüşün demişti.
140 tl ücret ödedim gittim görüşmeye, üniversitenin anabilim başkanı olduğu için ilk muayene ücretli oluyor..

ben yine rüyamda bana takılacak slikonları gördüm
böyle çeşit çeşit slikon yollamış doktorum eve inceliyim diye
ama görmeniz lazım ya hayal gücüm neler üretmiş öyle gülmekten ölürsünüz
böyle bebek emzirirken göğüs ucu takılır ya yara olmasın diye onun gibi vardııı füze gibi aynı göğüs şeklinde olan vardııı onların boyutları vardııı

:)) ameliyat günü yaklastıkca gördüğün rüyalar artacak :)

Alemsin yaa nasıl güldüm :)))

kızlar doktorum bana yuvarlak max 300 cc önermişti ilk görüşmemizde bir daha da slikon boyutuyla ilgili görüşmedik, o görüşmede bana 350 cc mentor marka yuvarlak slikonu göstermişti anaa bu ne kadar küçük diyince senin de isteğine bağlı olarak boyutunda konuşuruz demişti.
Ameliyatımdan 1 hafta önce görüşeceğiz detaylı boyut için,
boyum 170 kilom 54 göğüs altım 72cm
ben damla protez aşığıyım, duruşuna hastayım, yani illa bir meyveye benzeteceksek ben göğsümde iki tane portakal istemiyorum, mango istiyorum ve asla 330 ccden aşşağıya hatta 350 cc den aşşağıya istemiyorum, gözüm aç sanırım
sizce doktorumu nasıl ikna edebilirim.

Canim boyun super buyuk cc kaldirirsin ama gogus altin gayet ince ve zarif cok buyuk olmasin 350den sonrasi? Yani memelerin birbirine yapissin istiyorsan oyle olur sanirim..

Canim boyun super buyuk cc kaldirirsin ama gogus altin gayet ince ve zarif cok buyuk olmasin 350den sonrasi? Yani memelerin birbirine yapissin istiyorsan oyle olur sanirim..

yarın gideceğim görüşmeye bakalım konuşuruz bu konularıda muhtemelen, ama 350 cc yuvarlak protezide gördüm küçücük gözüktü gözüme ya :) love your look sitesinden edindiğim beğendiğim fotoğraflarıda göstereceğim bakalım onun yorumu ne olacak
senin ameliyat öncesi ölçülerin neydi foton varmı ki ?ben çok beğendim senin memişleri

Ay oncesi yok ya ama oncesinde meme dokum vardi biraz

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar şok bir gelişmeyle ameliyatımı 27 kasım a aldık
nasıl heyecanlıyımmmmmm 15 gün var saadece 15 güüünn
ameliyatımdan 1 gün önce ölçülerim alınacak, südyen getirip oradaki protezlerle deneme yapacağız vücut ölçülerime göre protez büyüklüğüne karar vereceğiz
nasıl südyen götürmeliyim bilemedim ya :26:
sporcu südyeni mi götürsem dedim net olarak görürüm protezin duruşunu :26:
bu şekilde boyut planlaması yapanlar yardım ediiiiiiin

Canım ben direk tişörtün altında göğsümün üstüne tutmuştum testerı, sen ameliyat sütyenini alacaksan onu götür. Ya da al bir tane her şekilde, esnek onlar zaten farklı büyüklükte deneyebilirsin.

hadi hayırlı olsun şimdiden.

hani kıyafetimin içindeyken tutmadan bakim nasıl duracak diye, bitane sporcu südyeni alayım dedim şu modelden
bunun içine koyar denerim artık hani kalıp gibi olanlarda anlaşılmıycak diye düşündüm de
doktoruma tarihi erkene çekebilirmiyiz dedim, yarın yapalım istersen ciddiyim dedi
bi an olur diycektim ama işlerimi yoluna koymam lazım tabi
hala yuvarlak mı damlamı tartışıyorum içimden, doktorum yuvarlak uygun gibi diyor..
ama göreceğiz 2 hafta sonra :44:

Son düzenleme:

yaklaşık aynı tarihlerde olacak gibiyiz umarım herşey gönlünce olur bende çok heyecanlıyım hastane çantamı bile hazırladım sabırsızlanıyorum.

ooo erkene alınmışş hayırlısı,bana ne oluyosa bn niye heyecnıyom::))cnm bncede yuvarlak yaptır..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…