Risus Meme Estetiği

bu fotodaki ameliyat sonrası için uygun görünüyor, bence başka sütyen almana gerek yok. doktoruna bir sor bence denemeye gittiğin zaman. öyle pahalı şeylere gerek yok yani.

talihsizlik o ki muayene saatimde doktorun acil ameliyatı çıktı ve görüşme yarın sabah saat 10 a ertelendi..
kendime Eki Görüntüle 557611 buna benzeyen sütyenden aldım 2 çeşit biri yuvarlak diğeri oyuntulu yaka protezleri onun içine koyarak deneyeceğim.. birde kalıplı ama desteksiz 75 C cup südyen aldım onda da denerim dedim.. aslında D cup alacaktım da kocaman durdu üzerimde :KK53:
kızlar yaa..
ameliyat sonrası kullanacağım sporcu sütyeninden hiç biyerde bulamadım gezmediğim eczane medikal kalmadı ya..
sizin kullandığınız memnun kaldığınız bi marka varmı internetten alayım..
hangi eczaneye girip sporcu südyeni varmı desem "aa.. yok onu spor malzemeleri satan bi yere sorun "dedi bende aradığım "o tarz bişey değil operasyon sonrası kullanacağım" dedim "ozaman medikallere gidin" dediler ama sadece 1 tane medikal istek üzerine bedenle getirtiyoruz dedi siz nasıl aldınız kuzular :44:

bu fotodaki ameliyat sonrası için uygun görünüyor, bence başka sütyen almana gerek yok. doktoruna bir sor bence denemeye gittiğin zaman. öyle pahalı şeylere gerek yok yani.

yarın onlarla gideceğim işte.. gösteririm artıkın

şu alttakilerden aldım ikisinide 2 beden aldım 3 çok büyüktü 1 de çocuk südyeni gibiydi..
ama bencede buda yeterli geldi bana ama daha kalın ve sıkı bişeyde olabilir tabi, ama 135 tl vermek istemem yani :KK53:
doktor al derse alacağuk tabi :KK53:

ahana aldıklarım bunlar

$1501-2.jpg $1502-2.jpg

hadi inşallah al demez, az kaldı bakalım sana da :KK52:

şu alttakilerden aldım ikisinide 2 beden aldım 3 çok büyüktü 1 de çocuk südyeni gibiydi..
ama bencede buda yeterli geldi bana ama daha kalın ve sıkı bişeyde olabilir tabi, ama 135 tl vermek istemem yani :KK53:

ahana aldıklarım bunlar

canım mrb fotoğraflardaki sütyenler ilk zamanlar senin için zor olabilir eğer tahmin ettiğim gibi arkada çıtçıtı yoksa yani yarım badi gibiyse çnkü ilk zamanlar kollarını kaldırmıyorsun onları giyip çıkarman zor olabilir.benim doktorum hiç öyle pahalı yada markalı şeylere gerek yok balensiz penye sütyen olsun yeter ucuz bişey al pazardan bile olur yani dedi :KK70: bnde dediği gibi gttim aldım önemli olan balen olmayacak penye olcak ve sıkı olcak.albümümdeki bi fotoğrafta var sütyenim beni eklersen bakabilirsin canım.

Kızlar,bu konu ile ilgili daha öncede birçok yere tavsiyemi yazdım.Ama aramıza yeni katılan arkadaşların göünden kaçmış olabilir.Tekrar yaziyim bari Ay yıldızın sporcu sütyeni bu ameliyatlardan sonra kullanılabilen bir sütyen.Verecegin linke girip bakarsanız zaten estetik ameliyatlar sonrasında kullanılabilen en ideal sütyen yazısınıda görürsünüz Kullanımıda çok rahat.Önden kopçalı olması nedeniyle giyinip çıkarırken zorluk yaşamazsınız.Cup ölçüsü olmadıgı için her gögüse olur.Sadece gögüs alt bedeninizi ölçüp ona göre sipariş vermeniz gerekiyor.75-80-85 beden gibi...Bedeninizi ögrenmek içinde daha önce açtıgım linke bakabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/meme-e...ilacaklar.html (Dogru sütyen bedenimizi bulmak için yapılacaklar...)
Sütyen bilgilerini bulabileceginiz ve sipariş verebileceginiz linkide veriyorum,inceleyin SÜTYEN - AY YILDIZ - Mayo, İç Giyim

$images.jpg

ahana aldıklarım bunlar

Eki Görüntüle 557728 Eki Görüntüle 557730

en baştaki benim kullandığım sütyenin aynısı ne çok sıkı oluyo nede bol göğsü tam sarıyo ben hala kullanıyorum onları canım çok rahatlar :KK66:

Doktorumla görüştüm kızlaaaaaaaaaaaaaaaarr
ve doktorumla beraber aldığımız ölçülerime dayanarak
vücut enimin dar olduğunu gördük, göğsüme alabileceğim en büyük çap 11.5 bu ölçüde de en büyük 300 cc yuvarlak high profil var.
ama en çok onu alabilicek durumda olduğundan
225,250,275,300 cc ler benimle ameliyata girecek ve alabileceğinin en büyüğünü yerleştirecekler duruşuna göre karar verilecek..
zaten benim istediğim yüksek profil oluşuydu oda olacak :KK53:
275 cc ile 450 cc yi yanyana koydum ikiside high profildi ve değişen sadece çaplarıydı bu sebepten artık cc büyüdükçe daha geniş bir meme sahibi olunduğunu anlamış bulundum ve 350 cc den aşşağı istemem deyişimin çok yanlış olduğunu anladım..
damla mı yuvarlak mı ya gelince, damla silikonuda gördüm.. ve yuvarlak olsun istedim doktorumunda önerisi bu yöndeydi zaten..
denemeyi fotoğraflarını koyduğum sporcu südyenlerinden yakası yuvarlak olanla yaptım içine koyarak gördüm ki 250 cc bile benim istediğim göğüsü bana veriyodu.. ama ben 275 olsun dedim en küçük :KK9: gözüm aç gözüm.
göğüslerim asimetrik olduğundan biri diğerinden 25 cc büyük olacak.
böyle işte haftaya salı oparasyon vaktiii..
salı gününden yatışım yapılacak öyle :21:
ameliyat sonrası sporcu südyeni içinde doktorum ben getirteceğim dedi..
başka birşey gelmiyor aklımaaaa :KK53:

Doktorumla görüştüm kızlaaaaaaaaaaaaaaaarr
ve doktorumla beraber aldığımız ölçülerime dayanarak
vücut enimin dar olduğunu gördük, göğsüme alabileceğim en büyük çap 11.5 bu ölçüde de en büyük 300 cc yuvarlak high profil var.
ama en çok onu alabilicek durumda olduğundan
225,250,275,300 cc ler benimle ameliyata girecek ve alabileceğinin en büyüğünü yerleştirecekler duruşuna göre karar verilecek..
zaten benim istediğim yüksek profil oluşuydu oda olacak :KK53:
275 cc ile 450 cc yi yanyana koydum ikiside high profildi ve değişen sadece çaplarıydı bu sebepten artık cc büyüdükçe daha geniş bir meme sahibi olunduğunu anlamış bulundum ve 350 cc den aşşağı istemem deyişimin çok yanlış olduğunu anladım..
damla mı yuvarlak mı ya gelince, damla silikonuda gördüm.. ve yuvarlak olsun istedim doktorumunda önerisi bu yöndeydi zaten..
denemeyi fotoğraflarını koyduğum sporcu südyenlerinden yakası yuvarlak olanla yaptım içine koyarak gördüm ki 250 cc bile benim istediğim göğüsü bana veriyodu.. ama ben 275 olsun dedim en küçük :KK9: gözüm aç gözüm.
göğüslerim asimetrik olduğundan biri diğerinden 25 cc büyük olacak.
böyle işte haftaya salı oparasyon vaktiii..
salı gününden yatışım yapılacak öyle :21:
ameliyat sonrası sporcu südyeni içinde doktorum ben getirteceğim dedi..
başka birşey gelmiyor aklımaaaa :KK53:

canımm hayırlı olsun :) beden ölçüsü gerçekten önemli, dar yapılı insanlarda yüksek ccler yanlarda taşma yapabiliyor
bu arada senin göğüs altı ölçün ne kadar? kendimle kıyaslamaya çalışıyorum da..bana da doktorum 250-280 cc arası önermişti
27 kasım için Barış Bey'den tarih almıştım ama hastane müsait değilmiş 5 Aralık'a ertelendi..

canımm hayırlı olsun :) beden ölçüsü gerçekten önemli, dar yapılı insanlarda yüksek ccler yanlarda taşma yapabiliyor
bu arada senin göğüs altı ölçün ne kadar? kendimle kıyaslamaya çalışıyorum da..bana da doktorum 250-280 cc arası önermişti
27 kasım için Barış Bey'den tarih almıştım ama hastane müsait değilmiş 5 Aralık'a ertelendi..

göğüs altı ölçüm 71 :KK70: çok inceyim kız. sağ göğüs çapım 9.5cm gibi ufacık bişi çıktı işte.. sol 7.5 çıktı..
ikitane 250cc protezi koydum südyenime zaten koynum meme doldu :KK53:
275cc olursa tam süper olcak :KK76:

göğüs altı ölçüm 71 :KK70: çok inceyim kız. sağ göğüs çapım 9.5cm gibi ufacık bişi çıktı işte.. sol 7.5 çıktı..
ikitane 250cc protezi koydum südyenime zaten koynum meme doldu :KK53:
275cc olursa tam süper olcak :KK76:

::KK9: aynen benim de 72cm, omuz falan da yok zaten :) o zaman senin sonucunu çooooook merak ediyorum :) gerçi yuvarlak olacak senin, benim damla kas zarı altı olacak..

ben dahada inceyim :KK1: göğüs altı ölçüm 68 :KK70: bna kas altı 275 cc yuvarlak kondu kızlar

ben omuzlarımın genişliğine güvenirdim ama omuzdan gövdeye inince ne kadar fark olduğu gördüm :KK53:
doktorum 300cc için zorlayacağım sırf sen istiyorsun diye dedi..
ama bana 275 olacak gibi geliyor, çünkü bir göğsüm diğerinden küçük birine 300cc diğerine 325 cc koyamaz okadar yer yok göğüs kafesimde muhtemelen birine 275 diğerine 300cc koyacak :KK31:

::KK9: aynen benim de 72cm, omuz falan da yok zaten :) o zaman senin sonucunu çooooook merak ediyorum :) gerçi yuvarlak olacak senin, benim damla kas zarı altı olacak..

bende damla da damla diye tutturmuştum ta ki yuvarlak protezleri deneyene kadar, zaten çok büyük bi ölçü olmayacağından benim istediğim görüntüyü verecek diye inanıyorum :KK8:

neeee 68 mi :) resimlerde gayet güzel gözüküyordu yanlardan öyle taşma falan olmamış..o zaman benim 280 rahat kaldırır yaa..

evet 68 :KK70: :KK70: teşekkür ederim canım,yanlardan taşma yok ama sol göğsüm yana doğru daha geniş duruyor sağ göğsümünde üstünde şişlik var farkettiysen çıplakken sol daha büyük duruyor,sütyen varkende sağ daha büyük duruyor.neyse çoka takmıyorum kafama zamanla düzelir inş bekliyorum :)

evet 68 :KK70: :KK70: teşekkür ederim canım,yanlardan taşma yok ama sol göğsüm yana doğru daha geniş duruyor sağ göğsümünde üstünde şişlik var farkettiysen çıplakken sol daha büyük duruyor,sütyen varkende sağ daha büyük duruyor.neyse çoka takmıyorum kafama zamanla düzelir inş bekliyorum :)

ankaracığım kabul et beniii, merak ettim 275 lik memişlerini cc kardeşi olabiliriz :KK9: :KK76:

neeee 68 mi :) resimlerde gayet güzel gözüküyordu yanlardan öyle taşma falan olmamış..o zaman benim 280 rahat kaldırır yaa..

Bana da Barış bey 280 fazla olur demişti ama Naci bey 375'e kadar olur dedi :) O yüzden Barış beye bir daha gittiğimde 280 olsun hiç olmazsa diyeceğim. Gerçi kötü duracaksa nasıl istiyorsa öyle yapsın.

Bana da Barış bey 280 fazla olur demişti ama Naci bey 375'e kadar olur dedi :) O yüzden Barış beye bir daha gittiğimde 280 olsun hiç olmazsa diyeceğim. Gerçi kötü duracaksa nasıl istiyorsa öyle yapsın.

ikisi arasında uçurum var neredeyse yahu çok enteresan :44:

X