• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Risus Meme Estetiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Risus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Risus dikislerin eriyen mi yoksa alınacak mı? Ne durumdalar şu an? Ben de meme ucu dusunuyorum canım o yuzden ozellikle bu kısmıyla ilgiliyim. İlk kontrolün ne zaman acaba ve doktor izler için herhangi birşey önerdi mi? Resim koyarsan ben de gorebilirmiyim acaba? Arkadaş olarak kabul edersen çok memnun olurum canım tesekkürler.

yok cnm yeni üyr değilim tarih ve msj sayısına bakarsan anlarsın ama çokkk uzun zamandır aktif değildim yazdığım cvplar o yüzdenmi görünmüyor acaba konularda bilemiyorum bunu.. eklemezsen anlayışla karşılarım tabi, birkaç arkadaşınkine baktım eklediler sağolsun, sanırım hepsi damlaydı seninkiler yuvarlak protez olunca mrk ettim başka bir amacım yoktu mrk etme :)

hımm tamam canım ekledim şimdi, ya fotolar cıbıl olunca ister istemez :) şimdik görebilirsin benim kerataları :55:

Risus dikislerin eriyen mi yoksa alınacak mı? Ne durumdalar şu an? Ben de meme ucu dusunuyorum canım o yuzden ozellikle bu kısmıyla ilgiliyim. İlk kontrolün ne zaman acaba ve doktor izler için herhangi birşey önerdi mi? Resim koyarsan ben de gorebilirmiyim acaba? Arkadaş olarak kabul edersen çok memnun olurum canım tesekkürler.

kabul ettim senide canım benimkiler eriyen dikiş fotolarım var şuan kabuk bağladı üstü, kontrolüm haftaya doktor hiç iz kalmayacak dedi bişey sürmemi söylemedi antibiyotikli kremle batticon pansumanı yapıyorum şimdilik, ama meme ucu kesisini her doktor uygulama taraftarı olmuyor zor ve uğraştırıcı bir teknik benim doktorum kendisi önerdi henüz çok gençsin meme altı kesisinde memen o izi gizleyecek kadar sarkmaz oyüzden meme ucu kesisiyle hiç iz kalmadan bunu yapabiliriz süt bezlerine de zarar gelmeyecek ben bu yöntemi çok tercih ediyorum dedi.. öyle işte :31:

Huuuu Huuu komşu komşuuu napıyosunnn? Nasıl bakim benim cicişlerimin kardeşleriiiii :3: nasıl oldun şekerim. günlük hayata adapte oldum muu? ben hala ninja turtle'ım yarın acılcak bandajlarım inş ve hala kollarımı tam olarak kullanamıyorum :26:

Risus cuk :) açtığın konulara baktımda sen bide burun ameliyatı olmuşsun,Maşallah sana ne cesaretlisin :nazar::34::16:

burnumdan ameliyat oldum üstüne revizyon bile olduum :)
bende cahil cesareti var heralde :D allah korkmama sebep vermesin..

Huuuu Huuu komşu komşuuu napıyosunnn? Nasıl bakim benim cicişlerimin kardeşleriiiii :3: nasıl oldun şekerim. günlük hayata adapte oldum muu? ben hala ninja turtle'ım yarın acılcak bandajlarım inş ve hala kollarımı tam olarak kullanamıyorum :26:

gayet iyiler canım adapte oldum günlük herşeyimi kendim yapabiliyorum 2 keredir duşumu da kendim alıyorum pasumanımı falanda ben yapıyorum yok bi derdim çok şükür :12: bugün işe de gittim herşey gayet iyiydi çabuk toparladım herzamanki gibi :52
ninja turtle ım benim yarın özgürlük günü deseen :27: hadi bakalım kulaklarında rahata ersin :32: senin cicişler ne alemde pekii ?
:

canım çok beğendim gerçekten harika görünüyorlar vede çok doğal duruyorlar öyle ödemli şiş şiş durmuyorlar maşallah :nazar: benim emzirmeden dolayı üstler baya boşaldı sinir oluyorum ama alt kısımlar iyi durumda yuvarlak protezi o yüzden görmek istemiştim çok teşekkür ederim eklediğin için, dr unda emeğine sağlık diyelim :)

canım çok beğendim gerçekten harika görünüyorlar vede çok doğal duruyorlar öyle ödemli şiş şiş durmuyorlar maşallah :nazar: benim emzirmeden dolayı üstler baya boşaldı sinir oluyorum ama alt kısımlar iyi durumda yuvarlak protezi o yüzden görmek istemiştim çok teşekkür ederim eklediğin için, dr unda emeğine sağlık diyelim :)

gerçekten doktorumun emeğine sağlık.. onun tercihine minnettarım :)

Risus ve alyadora ben melisuzun bu yenı kullanıcı adım eklersenız çok sevınırım;))

burnumdan ameliyat oldum üstüne revizyon bile olduum :)
bende cahil cesareti var heralde :D allah korkmama sebep vermesin..

estağfurullah canım buna cahillik denmez,eğer beğenmediğin bi yerin varsa tamir ettirmek gerekiyor:51:Yepyeni memilerini gördüm Beren saat memeleri:)çok güzel ve sexy olmuşun:34:Fotolarını paylaştığın içünde :kkk: teşekkürler Risus(cuk):)

:16::3:

canım çok çok çok geçmiş olsun senin adına çok sevindim hayatında bir eksikliği tamamladın sıra bizde inşallah.Hangi devlet hastanesinde yaptırdın umarım istanbul'dur hiç beklemeden yaptırırım yeterine zaman kaybettim zaten :30:

mawişş merhabalar, :34: Dün babamın ameliyatı için Kartal'da Yavuz Selim Devlet hastanesine gittim. Şimdiye kadar bu kadar temiz, ilgili, insana insan olduğunu hissettiren bir devlet hastanesine gitmemiştim. Bir ara katları dolaşırken plastik cerrahi gözüme ilişti. Nedir ne değildir bilemiyorum ama istersen bir araştır o hastaneyi. :21: Güvenlik görevlilerinden Doktoruna kadar hepsi muhteşem derecede iyiler güler yüzlü ve görevlerinde başarılılar.. :13: Kolay gelsin Sevgiler

estağfurullah canım buna cahillik denmez,eğer beğenmediğin bi yerin varsa tamir ettirmek gerekiyor:51:Yepyeni memilerini gördüm Beren saat memeleri:)çok güzel ve sexy olmuşun:34:Fotolarını paylaştığın içünde :kkk: teşekkürler Risus(cuk):)

:16::3:

eheh beren saat memeleri demek :1: yok bunlar Risus memeleri :52:

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun canım benim,arkadaşımda bu konudan muzdarip hatta ben bile düşenebilirim :) Doktorunu çok merak ettim,ve işinde iyi oldugu kanısına vardım mutlulukla verdiğin cevaplardan:) Şehir olarak yakın ve gidebilme ihtimali daha yüksek du bakayim benim bunu onunla paylaşmam gerek,sürecini çok merak ediyorum umarım sıkıntısız ömür boyu güzel memişlerin olur,nasipse isteyenlerinde:) Maliyet felanda yerinde,zorlamayacağını düşünüyorum.Görüşmekte fayda var insanı heyecan sarıyor.:52:

Hayırlısı olsun canım benim,arkadaşımda bu konudan muzdarip hatta ben bile düşenebilirim :) Doktorunu çok merak ettim,ve işinde iyi oldugu kanısına vardım mutlulukla verdiğin cevaplardan:) Şehir olarak yakın ve gidebilme ihtimali daha yüksek du bakayim benim bunu onunla paylaşmam gerek,sürecini çok merak ediyorum umarım sıkıntısız ömür boyu güzel memişlerin olur,nasipse isteyenlerinde:) Maliyet felanda yerinde,zorlamayacağını düşünüyorum.Görüşmekte fayda var insanı heyecan sarıyor.:52:

Evet canım çok şükür çokta zorlamadan kendimi sahip oldum memişlerime, darısı isteyen tüm hatunların başına :10:

Kızlaaaaar bugün duştayken ne göreyim :D meme uçlarım küçülmüüş eski rengine dönmüüüş :53: :52:
ooh ooh iyileşiyorum kiiii :1:

Maşallah sana insanı cesaretlendiriyorsun. Nazarlar uzak olsun canım.Resimlerine baktım harika görünüyorlar doktorunun ellerine saglık. Mutlulukla uzun uzun bir ömür kullan inş.

Back
X