• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Risus Meme Estetiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Risus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaaaaaaaaaaaar yaşasın duş almak yaa..
2. duşumu aldım ve memişlerimi detaylı inceledim hergün daha güzel oluyor keratalar :52:
nbb sporcu südyeni çıkarmış ondan aldım ve giyindim çok güzel ya hem sıkı hem rahat 22 tl ye aldım , voe markanın sporcu südyenine 150 tl ödedim bu ondan daha işlevsel yemin ederim :D

2. duşumu aldım ve memişlerimi detaylı inceledim hergün daha güzel oluyor keratalar :52:
nbb sporcu südyeni çıkarmış ondan aldım ve giyindim çok güzel ya hem sıkı hem rahat 22 tl ye aldım , voe markanın sporcu südyenine 150 tl ödedim bu ondan daha işlevsel yemin ederim :D

ohh valla ne güzel dimi duş almak :( ben henuz alamıyorum cuma günü bandajlarım acılınca alabilirim sanırım. benim yerime de dus al lütfen canım :)

aldımda her duştan sonra mikrop kapiciğim diye de korkmuyor değilim hani :44:

aklına niye kötü şeyler getiriyosun bakimm. kremini düzenli kullan elini sürme fazka dikiş yerlerine hiçbişi olmaz. ohh ne güzel duş alıyosn beee ben hala mumya gibi geziyorum :(

aklına niye kötü şeyler getiriyosun bakimm. kremini düzenli kullan elini sürme fazka dikiş yerlerine hiçbişi olmaz. ohh ne güzel duş alıyosn beee ben hala mumya gibi geziyorum :(

bakımımı muntazamca yapıyorum canım onaşüphe yokta, yinede ihtimal iştee.
ben duş alamadğm zaman saçlarımı yıkatıyordum kuzum sende yıkat o bile iyi geliyor:27:

bakımımı muntazamca yapıyorum canım onaşüphe yokta, yinede ihtimal iştee.
ben duş alamadğm zaman saçlarımı yıkatıyordum kuzum sende yıkat o bile iyi geliyor:27:

ben saçlarımı yıkatamıyorum kii kafam bandajlı benim :(( saç uçlarımı yıkayabilirm bi tek :)

Tebrikler canım sıhhatler olsun yakından takipçinim
:46:

öncelikle geçmiş olsun ve güle güle kullanın tabi :) ben yuvarlak protezin duruşunu mrk ediyorum acaba resimleri görebilir miyim

foruma yeni mi üyesiniz ? hiç konunuz ve yazdığınız cevap yokta eklemekte tereddütteyim oyüzden.

yok cnm yeni üyr değilim tarih ve msj sayısına bakarsan anlarsın ama çokkk uzun zamandır aktif değildim yazdığım cvplar o yüzdenmi görünmüyor acaba konularda bilemiyorum bunu.. eklemezsen anlayışla karşılarım tabi, birkaç arkadaşınkine baktım eklediler sağolsun, sanırım hepsi damlaydı seninkiler yuvarlak protez olunca mrk ettim başka bir amacım yoktu mrk etme :)

Back
X