Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben senin sorunun cevabını yazayım bu arada, istanbulda yaşıyor kahrolasıca bende kocaelideyim yakınız lakin adam çok yogun bazen beni bu yoğuntlukta hatırlamadığını bile düşünüyorum
görüşüyoruz , görüşürken herşey şahane bi bütün gibiyiz ama ben döndükten sonra böyle bi uzaklaşma oluyor ama sonra tekrar birleşiyoruz bi türlü tam olarak birbirimize ait olamadık
ben istanbula yerleşecem sonunda
tamam fıstık,halledmişsin sen istanbula yerleş olsun bitsin:)şaka bi yana onun işi yogun heralde ondan seninle fazla ilgilenemiyordur kalpleriniz bir olsun,sende istanbula yerleş oluversinnn ((((senın ve sewgilinin yaşamını bilmiyorum anladıgım kadarıyla)
henüz sevgili olamadık işte, olma aşamasındayız, öyle ha diyince de yerleşemiyorum tabii istanbula standart bir ailenin ortanca kızıyım ve öğrenciyim hala bir iş erbabı olamadım ama yerleşebilseydim kesin benimdi ya okadar iddaalıyım kaçamazdı elimdende kader utansın
Hımm,bende hemen sizi sevgili yaptım öğrenciysen konuşmama gerek yok :)hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.. O zaman size gökhan özenden şarkı gndrim Kader utansın, ah utansın
Bizi bizden, bizi bizden
Çalan zalim kader utansın! :)) kavuşmanız temennisiyle gurbetin gözü kör olsun
rabbim isterse herşey olur, o dualarımızı kabul etsin yeter
aynen yürekten katılıyorum!herşeyin hayırlısını isteyelim Rabbimden o herşeyin en güzelini en iyisini bilir..
çatal bıçak çıktı:)ne anlatim :))
annengiller nasıl
töbee
sen mutlumusun sevdiğin adam yanında mı hayat nasıl gidiyor, böyle şeyler iştee
annemgiller çok iyiler çay içiyolar :) benm sevdiğim biri yok ama çok mutluyum fazlasıyla..hayat tam istediğim gibi herşey yolunda ..ailem sevdiklerim şükür yanımdalar ..başka soruları alim
ooh ne güzel allah mutluluğunu daim etsin canım.. bizimkilerde çay içiyor vallahi içerde
ben de kendime yeni meşgaleler bulayım diyorum belki ozaman daha az düşünürüm bişeyleri :44:
selam olsun güzel ailene banada bul megale boşum şuan :))
diyorum ki ya yüzme kursuna gideyim yada spor salonuna, iş güç olsun diye
ben bu el bebek gül bebek baktığım , baktıkça mutlu olduğum memişleri ileride nasıl mıncıklatacağım hiiiç bilmiyorum ki
kıyamam la ben onlara
mıncıklayacak şahsın eline vurup
+dett sen napıyorsun
diyebilirim
yüzme kursuna şimdi gtme bnce yazın gidersin,spor salonu iyi fikrr
Kızlar,geyik sohbeti kendi konunuzda yapmak yasak.. Bilginiz olsun Sohbetler için açılan Geyik sohbet konularında devam edin isterseniz Uyarı alabilirsiniz...
kız sorun şu ki ben hala adam akıllı yüzemiyorum
yazında tatile gitmeyi planlıyorum arkadaşımla e yüzmeyi öğrenmem lazım ki eziklenmiyim
ama onu nisan gibi düşünebilirim daha mantıklı olur evet
şimdilik spor salonu iyidir
eziklenmiyim lafına koptum yaa sabah sabah:))planların güzelll bende birazdan plates yapıcam haydiii:)burnumuzdan nefes alalım ağzımızdan verelim hühhh:))