• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Risus Meme Estetiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Risus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gördüm simdi, cok güzel olmuslar gercekten :D benimkilerin bi de arasi biraz daha acik gibi oldu ama bakalim :/

fotograf koyup fikir sorayim dedim ama onu da beceremedim, acaba mesaj sayim yetersiz diye mi?

bilemiyorum ki olabilir normalde profilinde fotoğraflarım sekmesinde albüm oluştur çıkması lazım..mesaj sayını doldurman için konular var forumda oralara yazarak doldurabilirsin.
çok teşekkür ederim bana doktorum ortada birleştirmem gerektiğini söyledi oyüzden göğüslerimi $182.jpg bu bantın göğüs kısmıma sargı bezi yapıştırıp yanlarını sırtıma yapıştırarak memişlerimi ortada buluşturduk ama bugün duştan sonra gördüm ki memeler açıkken bile ilk 6 gün için gayet yakınlar..

Risuscugumm öncelikle çooook geçmiş olsun :) ayrıca eklediğin için teşekküre ederim :)
Ben de Hasan Fındık a meme büyütme ameliyatı olucam, Ocak ayında, çook az zaman kaldı :S Darısı basıma inşşş... Resimlerini gördüm gayet güzel görünüyorlar ama resimden resime büyüklüğü nasıl farklı duruyor dimi ... Sen benden zayıfsın, 275 cc koymuş, benim bel kalça 67 96 , meme altım 76 meme çevrem 85 , a cup ım C hatta uyarsa c+ memişler istiyorumi full C denenlerden :) kas altı düşünüyorum bende ilerde sarkma ve kapsül olusumu riski azaldıgı için. Kafamdaki cc en az 300 en çok 350, bakalım...:49: Bende konu açıcam.. Sende memişlerin iyileştikçe o dantelli, özene özene baktıgımız sütyenlerden alıp giyer giyer foto çekersin :):52: Özelden mailini yazarsan ordan da konusabilirissss benim özel mesajım yok :(((
Allahımmmmm darısı basıma artık :27:

Risuscugumm öncelikle çooook geçmiş olsun :) ayrıca eklediğin için teşekküre ederim :)
Ben de Hasan Fındık a meme büyütme ameliyatı olucam, Ocak ayında, çook az zaman kaldı :S Darısı basıma inşşş... Resimlerini gördüm gayet güzel görünüyorlar ama resimden resime büyüklüğü nasıl farklı duruyor dimi ... Sen benden zayıfsın, 275 cc koymuş, benim bel kalça 67 96 , meme altım 76 meme çevrem 85 , a cup ım C hatta uyarsa c+ memişler istiyorumi full C denenlerden :) kas altı düşünüyorum bende ilerde sarkma ve kapsül olusumu riski azaldıgı için. Kafamdaki cc en az 300 en çok 350, bakalım...:49: Bende konu açıcam.. Sende memişlerin iyileştikçe o dantelli, özene özene baktıgımız sütyenlerden alıp giyer giyer foto çekersin :):52: Özelden mailini yazarsan ordan da konusabilirissss benim özel mesajım yok :(((
Allahımmmmm darısı basıma artık :27:

umarım dilediğince olur herşey canım bu forumda meme büyütmeyle ilgili yanıtını bulamayacağın bir sorun yok ben 1 ay araştırdım doktoruma gittiğimde ne kadar çok ayrıntı biliyorsun öyle diye şaşırmıştı :52: bu durum sonucumun böyle hoşuma gitmesine sebep oldu tabii :33:
aynen bende alacağım o tül tül iç çamaşırlarındannn :27:

bilemiyorum ki olabilir normalde profilinde fotoğraflarım sekmesinde albüm oluştur çıkması lazım..mesaj sayını doldurman için konular var forumda oralara yazarak doldurabilirsin.
çok teşekkür ederim bana doktorum ortada birleştirmem gerektiğini söyledi oyüzden göğüslerimi Eki Görüntüle 566948 bu bantın göğüs kısmıma sargı bezi yapıştırıp yanlarını sırtıma yapıştırarak memişlerimi ortada buluşturduk ama bugün duştan sonra gördüm ki memeler açıkken bile ilk 6 gün için gayet yakınlar..

basardim fotograf eklemeyi.

meme uclarindaki kizarti ameliyat sirasinda yapistirdiklari banttan olmus, simdi gecti.. cildim biraz fazla hassas sanirim :)

doktoruma sorup ben de ortaya dogru itelemeye calisayim bari ayrik olmalarini hic istemiyorum cünkü :)

merhaba arkadaşım eğer bu ameliyatı olmak istiyorsan fazla bütçe ayırmanı gerektirmeyecek koşullardada olabilirsin mesela bulunduğum şehirdeki devlet hastanelerinin plastik cerrahi dr. 'larını araştır 2000-2500 tl gibi bir fiyata isteğine kavuşabilirsin üstelik uzm. dr'ların bir çoğu en az prof. yada doç.'lar kadar tecrübeli ve iyiler.yeterki iste inan bir şekilde oluyor Allah yardımcın olsun umarım herşey gönlünce olur.[/QUdevlet hastaneleri yapıyor İstanbul'dayım ve şişli etfal vakıf gureba okmeydani bildiklerim fakat güvenemiyorum yaptıran olsada bilgi alsam çok istiyorumm:ssz:

ameliyatımın maliyeti herşeyiyle toplam 3.500 tl tuttu devlet hastahanesinde yaptırdım, bu bilgiyi isteyen arkadaşlar için söylüyorum..

canım çok çok çok geçmiş olsun senin adına çok sevindim hayatında bir eksikliği tamamladın sıra bizde inşallah.Hangi devlet hastanesinde yaptırdın umarım istanbul'dur hiç beklemeden yaptırırım yeterine zaman kaybettim zaten :30:

canım hoşgeldiiiiiiiiiiiiiinnn :) öncelikle geçmiş olsun diyorumm..ağrın olmamasına çook sevindim atlattın ne güzel, sıra bende Çarşamba günü bir aksilik çıkmazsa :) 275 nasıl durdu çok merak ediyorum, ben de doktoruma 280de ısrar etmeyi planlıyorum :) yeni memişlerinle mutluluklaaaarrr..

canım sende bi başlık açarsan sevinirim takip edelim nasıl geçeğini ve sormak istadiğim sen hangi şehirdesin nerede yaptıracaksın?

Ne güzel,Allah mutluluğunu daim etsin canım :nazar:Lütfen devlet hastanelerinde ameliyat olan arkadaşlar yaşadığı bu ilgi alakayı anlatsinlarki özel hastanelerde çıkan sonuclar daha iyi,ilgi alaka daha iyi düşüncesinde kurtaralım bazı insanları.Butçesi kısıtlı olan,ameliyat olmak isteyen ama bu yüzden ameliyat olamayan arkadaşlarımızda bu mutluluğu paylaşasın artık.Devlet hastanesinde bu ameliyat olurmu diye bir konu vardı.Surecini,bilgilerini oradanda paylaşirsan emin ol daha fazla bir kesime bilgi verecek,yardımcı olacaksın gibime geliyor..:34:

sana çok hak veriyorum arkadaşım şu tedirginlik olmasa ben şu dakika yaptırırdım bu operasyonuuu:14:

canım çok çok çok geçmiş olsun senin adına çok sevindim hayatında bir eksikliği tamamladın sıra bizde inşallah.Hangi devlet hastanesinde yaptırdın umarım istanbul'dur hiç beklemeden yaptırırım yeterine zaman kaybettim zaten :30:

çok teşekkür ederimmm kocaeli umuttepe araştırma hastahanesinde oldum ben canım..
şöyle söyleyeyim artık devlet hastahaneleri çok denetleniyor özel hastahane olduğunda sanki kalite artıyor gibi hissediliyor ama sonuçta bu sağlık ve emin olun hastalar için çok titizleniyorlar sırf drenimden günde 50 cc den az kal gelmedi diye kalmamı istedi doktorlarım, keza hemşireler çok ilgili bal gibi kaymak gibi :D
ben öyle kullanılacak malzemeye takılmadım hiç mühim olan iyi bir cerrah bulman buda görüşmeye gittiğinde belli olur ancak, ben şanslıydım diyorum :55:
şöyle söyleyeyim birdaha plastik cerrahi operasyonu geçirmek istesem yine aynı hastahaneye giderim :32:

çok teşekkür ederimmm kocaeli umuttepe araştırma hastahanesinde oldum ben canım..
şöyle söyleyeyim artık devlet hastahaneleri çok denetleniyor özel hastahane olduğunda sanki kalite artıyor gibi hissediliyor ama sonuçta bu sağlık ve emin olun hastalar için çok titizleniyorlar sırf drenimden günde 50 cc den az kal gelmedi diye kalmamı istedi doktorlarım, keza hemşireler çok ilgili bal gibi kaymak gibi :D
ben öyle kullanılacak malzemeye takılmadım hiç mühim olan iyi bir cerrah bulman buda görüşmeye gittiğinde belli olur ancak, ben şanslıydım diyorum :55:
şöyle söyleyeyim birdaha plastik cerrahi operasyonu geçirmek istesem yine aynı hastahaneye giderim :32:

çok sevindim senin adına canım yaa bende İstanbulda arıyorum 15 tatilde kızımı ananesine bırakıp yaptırmak istiyorum sahi kocaelide uzak değil aslında:46:

çok sevindim senin adına canım yaa bende İstanbulda arıyorum 15 tatilde kızımı ananesine bırakıp yaptırmak istiyorum sahi kocaelide uzak değil aslında:46:

Risus yazılarını okurken tüm heyecanını ve senin de dediğin gibi bıcır bıcır halini gözümde canlandırdım. Devlet hastanesinde ve bu maaliyetlere güzel haberler duymak ayrıca çok sevindirici. Mutluluğun giderek artsın canım çok sevindim senin adına. Güle güle kullan darısı bizim başımıza..

Risus yazılarını okurken tüm heyecanını ve senin de dediğin gibi bıcır bıcır halini gözümde canlandırdım. Devlet hastanesinde ve bu maaliyetlere güzel haberler duymak ayrıca çok sevindirici. Mutluluğun giderek artsın canım çok sevindim senin adına. Güle güle kullan darısı bizim başımıza..

:) teşekkür ederim melba amin darısı isteyen herkesin başına.. Rabbim imkan sağlasın memişsiz hatun kalmasııınn

sana çok hak veriyorum arkadaşım şu tedirginlik olmasa ben şu dakika yaptırırdım bu operasyonuuu:14:

Canım,hepimiz tedirgin olduk.İçimizde hep bir koku vardı..Ya istedigim gibi olmazsa,ya küçük olursa,ya büyük olursa,Ameliyat kötü geçerse,uyanamazsam... :30: Yani kolay degil öyle karar vermek ve ameliyat olmak..Ama bazen gözünü karartman gerekiyor bazı durumlarda.Yoksa istediklerini elde edemezsin :34: Umarım senin için en dogru kararı verirsin ve çok mutlu olursun :29: Bizler bu süreci atlattık tadını çıkarıyoruz :52: Darısı başına :54:

Canım,hepimiz tedirgin olduk.İçimizde hep bir koku vardı..Ya istedigim gibi olmazsa,ya küçük olursa,ya büyük olursa,Ameliyat kötü geçerse,uyanamazsam... :30: Yani kolay degil öyle karar vermek ve ameliyat olmak..Ama bazen gözünü karartman gerekiyor bazı durumlarda.Yoksa istediklerini elde edemezsin :34: Umarım senin için en dogru kararı verirsin ve çok mutlu olursun :29: Bizler bu süreci atlattık tadını çıkarıyoruz :52: Darısı başına :54:

evet bende umarım bakıp bakıp imrenmekten kurtulurum inşallah en kısa süredee:14:

Back
X