Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar , dikişimdeki yarayı gidip gösterdim dikiş atması falan değil yaranız iyileşmeye başlamış hiç bi sorun yok kabuğu sıyrılmış veya hiç kabuk bağlayamamış gibi duruyor dediler, içim rahatladı ya.. oh bee
Risuscugum...Albümüne baktım ama sanırım o fotografı kaldırmışsın..Bir sorun olmamasına sevindim canım Bazen bu durumlar dikiş atmasından dolayıda oluyor.Bazende kapanmayan yara şeklinde oluyor.Yani baticonla temizliyorsun,üzerine gazlı bez koyuyorsun,o gazlı bezi alınca tekrar kanamaya başlıyor Bu sorunu yaşayan arkadaşlarımız olmuştu forumda.Biraz zahmetli bir süreci oluyor o durumun.Ne mutluki seninki öyle bir durum degilmiş..Geçmiş olsun,saglıkla mutlulukla sorunsuz kullan cicilerini tekrardan
risuscum bi sorun olmamasına sevindim için rahat eder artık :) bnm doktorum 3 aydan önce yüz üstü yatmıycaksın demişti bnm 2 ay oldu ama çok özledim yüzüstü yatmayı gece farkında olmadan yatıyorum sabah bi bakıyorum öyle uyanmışım inş bi sorun olmaz
..Risus,bence kabuk bağlaması kötü bişey değildir iyi olduğuna işaret değilmidir(doktor değilim bilmiyorum ama)İnşallah iyileşir sen elinden geleni yapıyorsun.Ayrı bi sorum olacak burun ameliyatınıda aynı doktormu yaptı?eğer aynı doktorsa çok güzel olmuştur:97::97:
bi ara burnumuda ekleyeyim bari :) önceden çok foto vardıda memişlerden sonra kaldırmak gerekti tabii
yaramın kabuk bağlaması için ffz ' nin (allah razı olsun ) ismini verdiği ampulden aldım sürdüm bugün hemencik kuruttu zaten sargı bezime hiç leke vermedi yapışmaz sanırsam yarın bakacağım yine haber vereceğimm
bi ara burnumuda ekleyeyim bari :) önceden çok foto vardıda memişlerden sonra kaldırmak gerekti tabii
5 yıldır Kadınlar kulubüne üyeyim 2 ay falan ,yeni yeni aktif oluyorum siteye:) Hiç görmedim resimlerini inşalllah güzel olmuştur(burnuşun):114: :13::109:
canım çok sevindim. sen de benim meme ve burun ameliyatımı olmam için dua et canım
bende görmek isterim
belki görmüşsündür de dikkat etmemişsindir canım :) herkese açıktı albümüm
Ederim tabiii
tamam canlarım bu akşam ekleyeyimde görün ozaman
olur merak ettim şimdi yaran nasıl... risus sen bekardın herhalde değilmi merak ettim .yada yanılıyorum cevap verirmisin
belki görmüşsündür de dikkat etmemişsindir canım :) herkese açıktı albümüm
Yok,bu güzel kızı hiç görmedim Allah nazarlardan saklasın .Maşallah :112:
Yok,bu güzel kızı hiç görmedim Allah nazarlardan saklasın .Maşallah :112:
uzulme tatlim maddiyat ta onemli tabii bu islerde. Seni takdir etim. Maddi olarak da hazir olacagin gunler gelir insallah. Tatli canini uzmeye degmez. Onemli olan saglik mutluluk gerisi teferruat.... Sevgiyle kal canim ...
Yorumlarını çok beğendim canım,çok samimi ve içten güzellikler ve bol şanslar senin gibi düşünen bütün güzel insanlara.