Risus Meme Estetiği

kızlar , dikişimdeki yarayı gidip gösterdim dikiş atması falan değil yaranız iyileşmeye başlamış hiç bi sorun yok kabuğu sıyrılmış veya hiç kabuk bağlayamamış gibi duruyor dediler, içim rahatladı ya.. oh bee :KK31:

kızlar , dikişimdeki yarayı gidip gösterdim dikiş atması falan değil yaranız iyileşmeye başlamış hiç bi sorun yok kabuğu sıyrılmış veya hiç kabuk bağlayamamış gibi duruyor dediler, içim rahatladı ya.. oh bee :KK31:

Risuscugum...Albümüne baktım ama sanırım o fotografı kaldırmışsın..Bir sorun olmamasına sevindim canım :KK54: Bazen bu durumlar dikiş atmasından dolayıda oluyor.Bazende kapanmayan yara şeklinde oluyor.Yani baticonla temizliyorsun,üzerine gazlı bez koyuyorsun,o gazlı bezi alınca tekrar kanamaya başlıyor :KK50: Bu sorunu yaşayan arkadaşlarımız olmuştu forumda.Biraz zahmetli bir süreci oluyor o durumun.Ne mutluki seninki öyle bir durum degilmiş..Geçmiş olsun,saglıkla mutlulukla sorunsuz kullan cicilerini tekrardan :KK48:

Risuscugum...Albümüne baktım ama sanırım o fotografı kaldırmışsın..Bir sorun olmamasına sevindim canım :KK54: Bazen bu durumlar dikiş atmasından dolayıda oluyor.Bazende kapanmayan yara şeklinde oluyor.Yani baticonla temizliyorsun,üzerine gazlı bez koyuyorsun,o gazlı bezi alınca tekrar kanamaya başlıyor :KK50: Bu sorunu yaşayan arkadaşlarımız olmuştu forumda.Biraz zahmetli bir süreci oluyor o durumun.Ne mutluki seninki öyle bir durum degilmiş..Geçmiş olsun,saglıkla mutlulukla sorunsuz kullan cicilerini tekrardan :KK48:

çok teşekkür ederim arzumum evet kaldırdım iğrenç gözüküyordu dikişlerimin yarası insanlara eziyet olmasın dedim :KK53: ama çok korktum çok şükür korktuğum gibi değilmiş :KK55: kabuk bağlarken sargı bezine yapıştığı için kabuklanamamış muhtemelen sargı bezine yapıştı çıkarırken öyle bir görüntü çıktı ortaya..
doktoruma muayeneye gittim bu vesileyle hiç bi sorun yok gayet güzeller dedi :KK39:

aa bu arada yan yatmamda hiç bir sakınca yokmuş onuda öğrendim çok rahat ettim :KK52:

risuscum bi sorun olmamasına sevindim için rahat eder artık :) bnm doktorum 3 aydan önce yüz üstü yatmıycaksın demişti bnm 2 ay oldu ama çok özledim yüzüstü yatmayı gece farkında olmadan yatıyorum sabah bi bakıyorum öyle uyanmışım inş bi sorun olmaz

Son düzenleme:
risuscum bi sorun olmamasına sevindim için rahat eder artık :) bnm doktorum 3 aydan önce yüz üstü yatmıycaksın demişti bnm 2 ay oldu ama çok özledim yüzüstü yatmayı gece farkında olmadan yatıyorum sabah bi bakıyorum öyle uyanmışım inş bi sorun olmaz

yüz üstü yatmayı sevmediğimden onu hiç sormadım ama yan yatabilirmişim ona çok sevindim :KK31:

kızlar yaa benim o kabuk bağlayamamış yaramı ne zaman pansuman için açsam sargı bezine yapışık oluyo açarken kopuyo tabi e o nasıl kabuk bağlıycak ki bilemedim ben onu :KK43:

yaramın kabuk bağlaması için ffz ' nin (allah razı olsun ) ismini verdiği ampulden aldım sürdüm bugün hemencik kuruttu zaten sargı bezime hiç leke vermedi yapışmaz sanırsam :KK49: yarın bakacağım yine haber vereceğimm :KK55:

• Beğen
Reactions: ffz
..Risus,bence kabuk bağlaması kötü bişey değildir iyi olduğuna işaret değilmidir(doktor değilim bilmiyorum ama)İnşallah iyileşir sen elinden geleni yapıyorsun.Ayrı bi sorum olacak burun ameliyatınıda aynı doktormu yaptı?eğer aynı doktorsa çok güzel olmuştur:nazar::KK42::97::97:

..Risus,bence kabuk bağlaması kötü bişey değildir iyi olduğuna işaret değilmidir(doktor değilim bilmiyorum ama)İnşallah iyileşir sen elinden geleni yapıyorsun.Ayrı bi sorum olacak burun ameliyatınıda aynı doktormu yaptı?eğer aynı doktorsa çok güzel olmuştur:nazar::KK42::97::97:

evet şuan kabuk bağlıyor bi sıkıntı yok iyileşiyor demektir bu :101:
yok canım burnumu o doktor yapmadı ama gönül isterdi ki o yapsaymış :)
burnumu yine kocaeli umuttepe araştırma hastahanesinde doç dr hakan ağır yapmıştı burnumdan revizyonda oldumda o sebepten tonguç hoca yapsaymış diyorum :)

bi ara burnumuda ekleyeyim bari :) önceden çok foto vardıda memişlerden sonra kaldırmak gerekti tabii :KK54:

bi ara burnumuda ekleyeyim bari :) önceden çok foto vardıda memişlerden sonra kaldırmak gerekti tabii :KK54:

5 yıldır Kadınlar kulubüne üyeyim 2 ay falan ,yeni yeni aktif oluyorum siteye:) Hiç görmedim resimlerini inşalllah güzel olmuştur(burnuşun):114: :13::109:

yaramın kabuk bağlaması için ffz ' nin (allah razı olsun ) ismini verdiği ampulden aldım sürdüm bugün hemencik kuruttu zaten sargı bezime hiç leke vermedi yapışmaz sanırsam :KK49: yarın bakacağım yine haber vereceğimm :KK55:

canım çok sevindim. sen de benim meme ve burun ameliyatımı olmam için dua et canım

5 yıldır Kadınlar kulubüne üyeyim 2 ay falan ,yeni yeni aktif oluyorum siteye:) Hiç görmedim resimlerini inşalllah güzel olmuştur(burnuşun):114: :13::109:

belki görmüşsündür de dikkat etmemişsindir canım :) herkese açıktı albümüm

canım çok sevindim. sen de benim meme ve burun ameliyatımı olmam için dua et canım

bende görmek isterim

Ederim tabiii :KK19:
tamam canlarım bu akşam ekleyeyimde görün ozaman :KK54:

belki görmüşsündür de dikkat etmemişsindir canım :) herkese açıktı albümüm

Ederim tabiii :KK19:
tamam canlarım bu akşam ekleyeyimde görün ozaman :KK54:

olur merak ettim şimdi yaran nasıl... risus sen bekardın herhalde değilmi merak ettim .yada yanılıyorum cevap verirmisin

:KK43: uzulme tatlim maddiyat ta onemli tabii bu islerde. Seni takdir etim. Maddi olarak da hazir olacagin gunler gelir insallah. Tatli canini uzmeye degmez. Onemli olan saglik mutluluk gerisi teferruat.... Sevgiyle kal canim ...

Yorumlarını çok beğendim canım,çok samimi ve içten güzellikler ve bol şanlar senin gibi düşünen bütün güzel insanlara.

X