hoşşbuldummmmmmmmmm artıkın bende memeliyim memeliler kervanına katıldımmmGeçmiş olsun canım. Aramıza hoşgeldin:92:
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Risus Meme Estetiği
- Konu Sahibi Risus
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ahah aynen daha önce beğendiğim südyenleri biiir biiir alacağıııımmmEmin ol, çamaşır reyonlarından çıkmak istemeyeceksin canım
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
çok teşekkür ederimmm... evet ya gerçekten çok ilgilendiler anestezi doktorları her gün uğradı nasıl olduğumu sordu, ameliyatıma giren doktorlarda öyle günde 3 -4 kere geldiler, kalmam gerektiğini böyle göndermek istemediklerini söylediler, yani ilgi alaka müthişti bir de yaşım henüz 21 olduğundan böyle bıcır bıcır bi kız çocuğu gibi ilgilendiler benimle çok hoşuma gitti
benim gördüğüm ilgiyi alakayı hizmeti anlatmakla bitiremem.. gözünüz arkada kalmadan estetik operasyonlarınızı devlet hastahanelerinde tercih edebilirsiniz ben burnumda memişlerimide öyle yaptırdım ve mutluyummm
Ne güzel,Allah mutluluğunu daim etsin canım Lütfen devlet hastanelerinde ameliyat olan arkadaşlar yaşadığı bu ilgi alakayı anlatsinlarki özel hastanelerde çıkan sonuclar daha iyi,ilgi alaka daha iyi düşüncesinde kurtaralım bazı insanları.Butçesi kısıtlı olan,ameliyat olmak isteyen ama bu yüzden ameliyat olamayan arkadaşlarımızda bu mutluluğu paylaşasın artık.Devlet hastanesinde bu ameliyat olurmu diye bir konu vardı.Surecini,bilgilerini oradanda paylaşirsan emin ol daha fazla bir kesime bilgi verecek,yardımcı olacaksın gibime geliyor..
- 2 Eylül 2007
- 124
- 2
- 318
walla artık alırmıyııım almazmıyıım bilmiyorum gerek yok malum tülden iç çamaşrları aliciiim
hoşşbulduuuk bebeeeeeğim ağrılarım yokk evet rahatım çok şükür
bugün fotoğraf yüklemeyi düşünüyorum görün memişlerimi
memişlerini:)sadece arkadaşların görüyodur canım
memişlerini:)sadece arkadaşların görüyodur canım
eheh canım ekledim seni :)
ekleyen arkadaşları memeyle ilgili operasyonları yoksa kabul etmiyorumda..
sen istisna oldun :)
Ne mutlu sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, darısı banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Gecmis olsun, guzel ve saglikli gunlerde gule gule kullan:)
çok teşekkür ederim fıstıklaar bende aranıza katıldımmm
- 2 Eylül 2007
- 124
- 2
- 318
merhaba canım ameliyatının güzel gecmesine coook sevindim inşallah hep memnun kalırsın memişlerinden ben en kısa zamnda görüşmeye gitmek istiyorum biraz iyi ol ayrıntılarıda bekliyorum senden
:))
eheh tamam canım sen sormak istediklerini yaz ben cevaplarım..
kızlaar ben yan yatmayı çok özledim beee :2:
Fotoğraf ekledim kızlaaaaaaaaar
Geçmiş olsun ve güle güle kullan cnm
HTML:risus bir sey sorcm sede nicin yuvarlak tercih edildi
Üst lobumda hiç meme dokum olmadığından (gerçi altta da sadece 2 parmak kalınlığında vardı yok dencek kadar az yanii ) bu dekolte kıvrımını yuvarlakla yakalayabiliriz dedi doktor civanım, ben damla da damla diye totoşumu yırttım ama hakikaten istediğim görüntüyü yuvarlakta elde ettim, benim için en önemli ayrıntı yüksek profil oluşu bebiş
mentor markasına karşı çok tepkiliydim ama doktorum önüme protez seçeneklerini koyunca gözlerim belerdi okadar çok şekil ebat çap yumuşaklık seçeneği varki biz herbirini benim vücuduma göre seçtik
çapı 10.1 di galiba yumuşaklık en yumuşu olan koheziv 1 profili yüksek seçtik protezimiz geldiiiiiiiiiiiii, ve protezimi getiren temsilci kadında çok ilgilendi 2. gün südyenimide o getirdi doktorum bana mentoru anlatırken hastasını asla yarı yolda bırakmaz çıkabilecek her sorunun arkasında durur dedi kendisi de bu forumda geçen bir çok markayı isteyen hastalarına kullanıyormuş ama bana sorarsan mentor dedi ve bıraktı..
bende gönül rahatlığıyla taktım mentorlarımı
Merak edenlere cıbıl cıbıl fotolar koydum kızçeleeerr
Geçmiş olsun Risus! Bana da 2 hafta önce mentor 275cc takıldı, ama orta profil ve dual plan. Ben yurtdışında oldum ameliyatımı ve burada kas zarı altı çok yaygın değil ve benim doktorumun da kullanmadığı bir yöntem (aslında benim aklıma kas zarı altı daha çok yatmıştı halbuki)
Şimdiden memnun olduğunu söyleyince merak ettim, arkadaşlık isteğimi kabul edersen görmek istiyorum nasıl olduklarını- benim de meme dokum çok azdı ve şimdi çok yuvarlak duruyorlar :/
Geçmiş olsun Risus! Bana da 2 hafta önce mentor 275cc takıldı, ama orta profil ve dual plan. Ben yurtdışında oldum ameliyatımı ve burada kas zarı altı çok yaygın değil ve benim doktorumun da kullanmadığı bir yöntem (aslında benim aklıma kas zarı altı daha çok yatmıştı halbuki)
Şimdiden memnun olduğunu söyleyince merak ettim, arkadaşlık isteğimi kabul edersen görmek istiyorum nasıl olduklarını- benim de meme dokum çok azdı ve şimdi çok yuvarlak duruyorlar :/
ekledim canım benimkiler toptop durmuyor çok şükür ya en korktuğum oydu :26: