• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Risus Meme Estetiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Risus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşım eğer bu ameliyatı olmak istiyorsan fazla bütçe ayırmanı gerektirmeyecek koşullardada olabilirsin mesela bulunduğum şehirdeki devlet hastanelerinin plastik cerrahi dr. 'larını araştır 2000-2500 tl gibi bir fiyata isteğine kavuşabilirsin üstelik uzm. dr'ların bir çoğu en az prof. yada doç.'lar kadar tecrübeli ve iyiler.yeterki iste inan bir şekilde oluyor Allah yardımcın olsun umarım herşey gönlünce olur.

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm :52:
anca çıkardılar beni hastahaneden yaa..
drenlerim vardı 3 gün onun yüzünden kaldım onlarla eve gelmek istemedim çıkarılmalarını bekledim
hemen detayları anlatıyorum

sağ 250 sol 275 cc high profil mentor marka yuvarlak protezlerim meme ucu kesisiyle kas zarı altına konuldu şuan her şey yolunda ilk 2 gün drenler yüzünden canım acıdı okadar ağrım sızım yok şuan herşeyimi kendim yapıyorum..

ımmmmm bide şeyyyy
çok güzel oldular yaaaaaaaaa tam benlikler hiç top top durmuyolar öyle güzeller ki bu hallerini bile çok sevdim ben yaaaaaa :52:

drenlerim vardı 3 gün onun yüzünden kaldım onlarla eve gelmek istemedim çıkarılmalarını bekledim

sağ 250 sol 275 cc high profil mentor marka yuvarlak protezlerim meme ucu kesisiyle kas zarı altına konuldu şuan her şey yolunda ilk 2 gün drenler yüzünden canım acıdı okadar ağrım sızım yok şuan herşeyimi kendim yapıyorum..

ımmmmm bide şeyyyy
çok güzel oldular yaaaaaaaaa tam benlikler hiç top top durmuyolar öyle güzeller ki bu hallerini bile çok sevdim ben yaaaaaa :52:

canım hoşgeldiiiiiiiiiiiiiinnn :) öncelikle geçmiş olsun diyorumm..ağrın olmamasına çook sevindim atlattın ne güzel, sıra bende Çarşamba günü bir aksilik çıkmazsa :) 275 nasıl durdu çok merak ediyorum, ben de doktoruma 280de ısrar etmeyi planlıyorum :) yeni memişlerinle mutluluklaaaarrr..

ameliyatımın maliyeti herşeyiyle toplam 3.500 tl tuttu devlet hastahanesinde yaptırdım, bu bilgiyi isteyen arkadaşlar için söylüyorum..

canım hoşgeldiiiiiiiiiiiiiinnn :) öncelikle geçmiş olsun diyorumm..ağrın olmamasına çook sevindim atlattın ne güzel, sıra bende Çarşamba günü bir aksilik çıkmazsa :) 275 nasıl durdu çok merak ediyorum, ben de doktoruma 280de ısrar etmeyi planlıyorum :) yeni memişlerinle mutluluklaaaarrr..

göğüs altım 70 cm meme dokum az ve dar yerdeydi, oyüzden bana konulabilecek max protez buydu 3,4 sene sonra istersen anca büyütebiliriz dedi ama şuan bu görüntü beni çok mutlu etti ya.. :1:

ımmmmm bide şeyyyy

çok çok geçmiş olsunnnnnnnnn hoş geldin canımmm :) mutlu olmana çok sevindim hemde ilk andan itibaren bu çok güzel :54:

göğüs altım 70 cm meme dokum az ve dar yerdeydi, oyüzden bana konulabilecek max protez buydu 3,4 sene sonra istersen anca büyütebiliriz dedi ama şuan bu görüntü beni çok mutlu etti ya.. :1:

benim de 72 cm ve meme dokusu çooook az, Barış Bey 250 dedi meme çapıma dayanarak..off bilmiyorum bakalım artık, şuan ztn öksürükle boğuşuyorum umarım ertelenmez..ay ne güzel kurtuldun yaa çok özendim :)

ımmmmm bide şeyyyy

Canım tekrar çok geçmiş olsun :16:Ne kadar mutlusun harika bu. içine sinmiş belli ki istediğin gibi olmuş. Hadi bakalım güle kullan memişlerini bol dekolteli günler dilerim :9: sana. Darısı benim gibi doktor doktor gezenlerin başına inşallah :21: Kendine dikkat et, iyi bak.. Mucuk :52:
:29:Ayna ayna söyle ona var mı daha güzel memişli bu dünyada :29:

cihilek ne güzel sen de geri sayıma başlamışsın.:16: Her şey gönlünce olsun inşallah. Dualarımızı elbet sana da edeceğiz için rahat olsun..:29: Ben henüz araştırma aşamasındayım ama aklında hangi soru varsa sormalısın doktoruna hiç söylesem mi söylemesem mi diye düşünme :40:. Sevgiler

çook geçmiş olsun canım sonucun seni memnun etmesi çok önemli çok güzel :16: sen kocaeli üniversitesinde oldun ameliyatını dimi bi üniversite hastanesiydi yani düz devlet değil bende ankara gazi üniversitesinde düşünüyorum ama bakalım hayırlısı...

benim de 72 cm ve meme dokusu çooook az, Barış Bey 250 dedi meme çapıma dayanarak..off bilmiyorum bakalım artık, şuan ztn öksürükle boğuşuyorum umarım ertelenmez..ay ne güzel kurtuldun yaa çok özendim :)[/QUOTE

Geçmiş olsun canım. Öksürüğün için bir kaşık bala bir kaç damla limon sık çok iyi geliyor ;)

benim de 72 cm ve meme dokusu çooook az, Barış Bey 250 dedi meme çapıma dayanarak..off bilmiyorum bakalım artık, şuan ztn öksürükle boğuşuyorum umarım ertelenmez..ay ne güzel kurtuldun yaa çok özendim :)

Benimde doktorum bana 225-250 i koyabiliriz dedi doktorum çok ısrar ettim diye zorlamış biri 250 diğeri 275 cc olsun diye
3.5 saat sürmüş ameliyatım kas zarım kasa çok kuvvetli bağlıymış ona çok şaşırmışlar ve ayırmak için uğraşmışlar ayırdıktan sonra onun içine 275cc yi koymaya uğraşmışlar sırf benim gönlüm olsun diye ayy yerim ben doktorumu yaa Doç Dr Tonguç İşken ve ekibine teşekkürü bir borç bilirimmm :24: o kadar mutluyumki memiklerimle :8:
darısı isteyen bütüüüün kk hatunlarının başına
bende memeliler kervanına katılmış bulunmaktayımmmmm :24:
kısa zamanda foto da eklerim merakınızı gireririk kızçeleeer :52:

çook geçmiş olsun canım sonucun seni memnun etmesi çok önemli çok güzel :16: sen kocaeli üniversitesinde oldun ameliyatını dimi bi üniversite hastanesiydi yani düz devlet değil bende ankara gazi üniversitesinde düşünüyorum ama bakalım hayırlısı...

Evet canım kocaeli üniversitesi umuttepe araştırma hastahanesinde oldum doktorumda plastik cerrahi anabilim dalı başkanı işte emin ellerdeydim yani :9:
darısı başına canımcım :21:

ohh çok güzel mutlu olman çok geçmiş olsun zoru başardın vallaaa Allah bana da nasip etsin inşallahhh bundan sonra bol bol sütyen alırsınn artıkk :))

ımmmmm bide şeyyyy

ooooOOooo assolistimiz gelmiş,hoşgelmiş:)şimdi nasılsın canım inşallah ağıların yoktur:nazar:resim yüklicekmisin hadi bakalım:34:öptüm seni memeli Risus:))

ohh çok güzel mutlu olman çok geçmiş olsun zoru başardın vallaaa Allah bana da nasip etsin inşallahhh bundan sonra bol bol sütyen alırsınn artıkk :))

walla artık alırmıyııım almazmıyıım bilmiyorum gerek yok malum :D tülden iç çamaşrları aliciiim :27:

ooooOOooo assolistimiz gelmiş,hoşgelmiş:)şimdi nasılsın canım inşallah ağıların yoktur:nazar:resim yüklicekmisin hadi bakalım:34:öptüm seni memeli Risus:))

hoşşbulduuuk bebeeeeeğim ağrılarım yokk evet rahatım çok şükür
bugün fotoğraf yüklemeyi düşünüyorum görün memişlerimi :27:

ımmmmm bide şeyyyy

Hoşgeldin canım... Ne güzel,hastahanede kalman daha iyi olmuş :34:Bu konularda özel hastane değilde devlet hastaneleri daha titiz sanırım.Elinde drenler eve gitmen pek hoş olmazdı,ayrıca orada hemen yapılan müdahaleler daha iyi olurdu tabi.Buradan ameliyat olacak arkadaşlara özel hastane dışında devlet hastanelerindede gayet güzel ilgi alaka alabileceklerini göstermiş oldun :42:Şu anki görüntü bile seni çok mutlu ettiyse zamanla ilerisinde daha mutlu olacağını söylemek isterim :54:Tekrardan geçmiş olsun :29:

Benimde doktorum bana 225-250 i koyabiliriz dedi doktorum çok ısrar ettim diye zorlamış biri 250 diğeri 275 cc olsun diye
3.5 saat sürmüş ameliyatım kas zarım kasa çok kuvvetli bağlıymış ona çok şaşırmışlar ve ayırmak için uğraşmışlar ayırdıktan sonra onun içine 275cc yi koymaya uğraşmışlar sırf benim gönlüm olsun diye ayy yerim ben doktorumu yaa Doç Dr Tonguç İşken ve ekibine teşekkürü bir borç bilirimmm :24: o kadar mutluyumki memiklerimle :8:
darısı isteyen bütüüüün kk hatunlarının başına
bende memeliler kervanına katılmış bulunmaktayımmmmm :24:
kısa zamanda foto da eklerim merakınızı gireririk kızçeleeer :52:

Evet canım kocaeli üniversitesi umuttepe araştırma hastahanesinde oldum doktorumda plastik cerrahi anabilim dalı başkanı işte emin ellerdeydim yani :9:
darısı başına canımcım :21:

Geçmiş olsun canım. Aramıza hoşgeldin:92:

walla artık alırmıyııım almazmıyıım bilmiyorum gerek yok malum :D tülden iç çamaşrları aliciiim :27:

hoşşbulduuuk bebeeeeeğim ağrılarım yokk evet rahatım çok şükür
bugün fotoğraf yüklemeyi düşünüyorum görün memişlerimi :27:

Emin ol, çamaşır reyonlarından çıkmak istemeyeceksin canım:9::16:

Hoşgeldin canım... Ne güzel,hastahanede kalman daha iyi olmuş :34:Bu konularda özel hastane değilde devlet hastaneleri daha titiz sanırım.Elinde drenler eve gitmen pek hoş olmazdı,ayrıca orada hemen yapılan müdahaleler daha iyi olurdu tabi.Buradan ameliyat olacak arkadaşlara özel hastane dışında devlet hastanelerindede gayet güzel ilgi alaka alabileceklerini göstermiş oldun :42:Şu anki görüntü bile seni çok mutlu ettiyse zamanla ilerisinde daha mutlu olacağını söylemek isterim :54:Tekrardan geçmiş olsun :29:

çok teşekkür ederimmm... evet ya gerçekten çok ilgilendiler anestezi doktorları her gün uğradı nasıl olduğumu sordu, ameliyatıma giren doktorlarda öyle günde 3 -4 kere geldiler, kalmam gerektiğini böyle göndermek istemediklerini söylediler, yani ilgi alaka müthişti bir de yaşım henüz 21 olduğundan böyle bıcır bıcır bi kız çocuğu gibi ilgilendiler benimle çok hoşuma gitti :27:
benim gördüğüm ilgiyi alakayı hizmeti anlatmakla bitiremem.. gözünüz arkada kalmadan estetik operasyonlarınızı devlet hastahanelerinde tercih edebilirsiniz ben burnumda memişlerimide öyle yaptırdım ve mutluyummm :54:

Back
X