hoşşbuldummmmmmmmmm artıkın bende memeliyim memeliler kervanına katıldımmmGeçmiş olsun canım. Aramıza hoşgeldin:92:
ahah aynen daha önce beğendiğim südyenleri biiir biiir alacağıııımmmEmin ol, çamaşır reyonlarından çıkmak istemeyeceksin canım
çok teşekkür ederimmm... evet ya gerçekten çok ilgilendiler anestezi doktorları her gün uğradı nasıl olduğumu sordu, ameliyatıma giren doktorlarda öyle günde 3 -4 kere geldiler, kalmam gerektiğini böyle göndermek istemediklerini söylediler, yani ilgi alaka müthişti bir de yaşım henüz 21 olduğundan böyle bıcır bıcır bi kız çocuğu gibi ilgilendiler benimle çok hoşuma gitti
benim gördüğüm ilgiyi alakayı hizmeti anlatmakla bitiremem.. gözünüz arkada kalmadan estetik operasyonlarınızı devlet hastahanelerinde tercih edebilirsiniz ben burnumda memişlerimide öyle yaptırdım ve mutluyummm
walla artık alırmıyııım almazmıyıım bilmiyorum gerek yok malumtülden iç çamaşrları aliciiim
hoşşbulduuuk bebeeeeeğim ağrılarım yokk evet rahatım çok şükür
bugün fotoğraf yüklemeyi düşünüyorum görün memişlerimi
memişlerini:)sadece arkadaşların görüyodur canım
Ne mutlu sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, darısı banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Gecmis olsun, guzel ve saglikli gunlerde gule gule kullan:)
merhaba canım ameliyatının güzel gecmesine coook sevindim inşallah hep memnun kalırsın memişlerinden ben en kısa zamnda görüşmeye gitmek istiyorum biraz iyi ol ayrıntılarıda bekliyorum senden
:))
Fotoğraf ekledim kızlaaaaaaaaar
HTML:risus bir sey sorcm sede nicin yuvarlak tercih edildi
Merak edenlere cıbıl cıbıl fotolar koydum kızçeleeerr
Geçmiş olsun Risus! Bana da 2 hafta önce mentor 275cc takıldı, ama orta profil ve dual plan. Ben yurtdışında oldum ameliyatımı ve burada kas zarı altı çok yaygın değil ve benim doktorumun da kullanmadığı bir yöntem (aslında benim aklıma kas zarı altı daha çok yatmıştı halbuki)
Şimdiden memnun olduğunu söyleyince merak ettim, arkadaşlık isteğimi kabul edersen görmek istiyorum nasıl olduklarını- benim de meme dokum çok azdı ve şimdi çok yuvarlak duruyorlar :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?