Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm
anca çıkardılar beni hastahaneden yaa..
drenlerim vardı 3 gün onun yüzünden kaldım onlarla eve gelmek istemedim çıkarılmalarını bekledim
hemen detayları anlatıyorum
sağ 250 sol 275 cc high profil mentor marka yuvarlak protezlerim meme ucu kesisiyle kas zarı altına konuldu şuan her şey yolunda ilk 2 gün drenler yüzünden canım acıdı okadar ağrım sızım yok şuan herşeyimi kendim yapıyorum..
ımmmmm bide şeyyyy
çok güzel oldular yaaaaaaaaa tam benlikler hiç top top durmuyolar öyle güzeller ki bu hallerini bile çok sevdim ben yaaaaaa
canım hoşgeldiiiiiiiiiiiiiinnn :) öncelikle geçmiş olsun diyorumm..ağrın olmamasına çook sevindim atlattın ne güzel, sıra bende Çarşamba günü bir aksilik çıkmazsa :) 275 nasıl durdu çok merak ediyorum, ben de doktoruma 280de ısrar etmeyi planlıyorum :) yeni memişlerinle mutluluklaaaarrr..
drenlerim vardı 3 gün onun yüzünden kaldım onlarla eve gelmek istemedim çıkarılmalarını bekledim
sağ 250 sol 275 cc high profil mentor marka yuvarlak protezlerim meme ucu kesisiyle kas zarı altına konuldu şuan her şey yolunda ilk 2 gün drenler yüzünden canım acıdı okadar ağrım sızım yok şuan herşeyimi kendim yapıyorum..
ımmmmm bide şeyyyy
çok güzel oldular yaaaaaaaaa tam benlikler hiç top top durmuyolar öyle güzeller ki bu hallerini bile çok sevdim ben yaaaaaa
göğüs altım 70 cm meme dokum az ve dar yerdeydi, oyüzden bana konulabilecek max protez buydu 3,4 sene sonra istersen anca büyütebiliriz dedi ama şuan bu görüntü beni çok mutlu etti ya..
ımmmmm bide şeyyyy
canım hoşgeldiiiiiiiiiiiiiinnn :) öncelikle geçmiş olsun diyorumm..ağrın olmamasına çook sevindim atlattın ne güzel, sıra bende Çarşamba günü bir aksilik çıkmazsa :) 275 nasıl durdu çok merak ediyorum, ben de doktoruma 280de ısrar etmeyi planlıyorum :) yeni memişlerinle mutluluklaaaarrr..
benim de 72 cm ve meme dokusu çooook az, Barış Bey 250 dedi meme çapıma dayanarak..off bilmiyorum bakalım artık, şuan ztn öksürükle boğuşuyorum umarım ertelenmez..ay ne güzel kurtuldun yaa çok özendim :)[/QUOTE
Geçmiş olsun canım. Öksürüğün için bir kaşık bala bir kaç damla limon sık çok iyi geliyor
benim de 72 cm ve meme dokusu çooook az, Barış Bey 250 dedi meme çapıma dayanarak..off bilmiyorum bakalım artık, şuan ztn öksürükle boğuşuyorum umarım ertelenmez..ay ne güzel kurtuldun yaa çok özendim :)
çook geçmiş olsun canım sonucun seni memnun etmesi çok önemli çok güzelsen kocaeli üniversitesinde oldun ameliyatını dimi bi üniversite hastanesiydi yani düz devlet değil bende ankara gazi üniversitesinde düşünüyorum ama bakalım hayırlısı...
ımmmmm bide şeyyyy
ohh çok güzel mutlu olman çok geçmiş olsun zoru başardın vallaaa Allah bana da nasip etsin inşallahhh bundan sonra bol bol sütyen alırsınn artıkk :))
ooooOOooo assolistimiz gelmiş,hoşgelmiş:)şimdi nasılsın canım inşallah ağıların yokturresim yüklicekmisin hadi bakalım öptüm seni memeli Risus:))
ımmmmm bide şeyyyy
Benimde doktorum bana 225-250 i koyabiliriz dedi doktorum çok ısrar ettim diye zorlamış biri 250 diğeri 275 cc olsun diye
3.5 saat sürmüş ameliyatım kas zarım kasa çok kuvvetli bağlıymış ona çok şaşırmışlar ve ayırmak için uğraşmışlar ayırdıktan sonra onun içine 275cc yi koymaya uğraşmışlar sırf benim gönlüm olsun diye ayy yerim ben doktorumu yaa Doç Dr Tonguç İşken ve ekibine teşekkürü bir borç bilirimmmo kadar mutluyumki memiklerimle
darısı isteyen bütüüüün kk hatunlarının başına
bende memeliler kervanına katılmış bulunmaktayımmmmm
kısa zamanda foto da eklerim merakınızı gireririk kızçeleeer
Evet canım kocaeli üniversitesi umuttepe araştırma hastahanesinde oldum doktorumda plastik cerrahi anabilim dalı başkanı işte emin ellerdeydim yani
darısı başına canımcım
walla artık alırmıyııım almazmıyıım bilmiyorum gerek yok malumtülden iç çamaşrları aliciiim
hoşşbulduuuk bebeeeeeğim ağrılarım yokk evet rahatım çok şükür
bugün fotoğraf yüklemeyi düşünüyorum görün memişlerimi
Hoşgeldin canım... Ne güzel,hastahanede kalman daha iyi olmuşBu konularda özel hastane değilde devlet hastaneleri daha titiz sanırım.Elinde drenler eve gitmen pek hoş olmazdı,ayrıca orada hemen yapılan müdahaleler daha iyi olurdu tabi.Buradan ameliyat olacak arkadaşlara özel hastane dışında devlet hastanelerindede gayet güzel ilgi alaka alabileceklerini göstermiş oldun Şu anki görüntü bile seni çok mutlu ettiyse zamanla ilerisinde daha mutlu olacağını söylemek isterim Tekrardan geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?