kızlaaaaaaaaaaaar yaşasın duş almak yaa..
2. duşumu aldım ve memişlerimi detaylı inceledim hergün daha güzel oluyor keratalar
nbb sporcu südyeni çıkarmış ondan aldım ve giyindim çok güzel ya hem sıkı hem rahat 22 tl ye aldım , voe markanın sporcu südyenine 150 tl ödedim bu ondan daha işlevsel yemin ederim
ohh valla ne güzel dimi duş almakben henuz alamıyorum cuma günü bandajlarım acılınca alabilirim sanırım. benim yerime de dus al lütfen canım :)
aldımda her duştan sonra mikrop kapiciğim diye de korkmuyor değilim hani :44:
aklına niye kötü şeyler getiriyosun bakimm. kremini düzenli kullan elini sürme fazka dikiş yerlerine hiçbişi olmaz. ohh ne güzel duş alıyosn beee ben hala mumya gibi geziyorum
bakımımı muntazamca yapıyorum canım onaşüphe yokta, yinede ihtimal iştee.
ben duş alamadğm zaman saçlarımı yıkatıyordum kuzum sende yıkat o bile iyi geliyor
ben saçlarımı yıkatamıyorum kii kafam bandajlı benim( saç uçlarımı yıkayabilirm bi tek :)
kızlaaaaaaaaaaaar yaşasın duş almak yaa..
2. duşumu aldım ve memişlerimi detaylı inceledim hergün daha güzel oluyor keratalar
nbb sporcu südyeni çıkarmış ondan aldım ve giyindim çok güzel ya hem sıkı hem rahat 22 tl ye aldım , voe markanın sporcu südyenine 150 tl ödedim bu ondan daha işlevsel yemin ederim
aa kafan niye bandajlı kız :44:
Kiz kulak ameliyatida oldum ya ben hem memis hem kulak. Oyuzden kafamda bandajli. Ninja gibiyimmmmm nihohohhohooooo
İyi akşamlr tatlım,ikizler nasılllar :)
gayet iyileeer, öncesi fotolarımı koydum doktorumun yaptığı mucizeyi daha iyi gösterebilmek için
öncelikle geçmiş olsun ve güle güle kullanın tabi :) ben yuvarlak protezin duruşunu mrk ediyorum acaba resimleri görebilir miyim
tatlım mail gönderdim sana benim bebekleri :)
foruma yeni mi üyesiniz ? hiç konunuz ve yazdığınız cevap yokta eklemekte tereddütteyim oyüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?