Risus Meme Estetiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Risus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaaaaaaaaaaaar yaşasın duş almak yaa..
2. duşumu aldım ve memişlerimi detaylı inceledim hergün daha güzel oluyor keratalar
nbb sporcu südyeni çıkarmış ondan aldım ve giyindim çok güzel ya hem sıkı hem rahat 22 tl ye aldım , voe markanın sporcu südyenine 150 tl ödedim bu ondan daha işlevsel yemin ederim

ohh valla ne güzel dimi duş almak ben henuz alamıyorum cuma günü bandajlarım acılınca alabilirim sanırım. benim yerime de dus al lütfen canım :)

aldımda her duştan sonra mikrop kapiciğim diye de korkmuyor değilim hani :44:

aklına niye kötü şeyler getiriyosun bakimm. kremini düzenli kullan elini sürme fazka dikiş yerlerine hiçbişi olmaz. ohh ne güzel duş alıyosn beee ben hala mumya gibi geziyorum

aklına niye kötü şeyler getiriyosun bakimm. kremini düzenli kullan elini sürme fazka dikiş yerlerine hiçbişi olmaz. ohh ne güzel duş alıyosn beee ben hala mumya gibi geziyorum

bakımımı muntazamca yapıyorum canım onaşüphe yokta, yinede ihtimal iştee.
ben duş alamadğm zaman saçlarımı yıkatıyordum kuzum sende yıkat o bile iyi geliyor

bakımımı muntazamca yapıyorum canım onaşüphe yokta, yinede ihtimal iştee.
ben duş alamadğm zaman saçlarımı yıkatıyordum kuzum sende yıkat o bile iyi geliyor

ben saçlarımı yıkatamıyorum kii kafam bandajlı benim ( saç uçlarımı yıkayabilirm bi tek :)

Tebrikler canım sıhhatler olsun yakından takipçinim

öncelikle geçmiş olsun ve güle güle kullanın tabi :) ben yuvarlak protezin duruşunu mrk ediyorum acaba resimleri görebilir miyim

foruma yeni mi üyesiniz ? hiç konunuz ve yazdığınız cevap yokta eklemekte tereddütteyim oyüzden.

yok cnm yeni üyr değilim tarih ve msj sayısına bakarsan anlarsın ama çokkk uzun zamandır aktif değildim yazdığım cvplar o yüzdenmi görünmüyor acaba konularda bilemiyorum bunu.. eklemezsen anlayışla karşılarım tabi, birkaç arkadaşınkine baktım eklediler sağolsun, sanırım hepsi damlaydı seninkiler yuvarlak protez olunca mrk ettim başka bir amacım yoktu mrk etme :)

canım özel mesajın dolmuş sanırım yeni mesaj gönderemedim mail adresini kontrol et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…