Slm maviss, ameliyati cok istedigini ve 2 yasindaki kizindan dolayi tereddutlerinin oldugunu goruyorum. Tipki benim yasadigim seyleri yasiyorsun. Ben bu ameliyat icin niyetlendigimde oglum 14 -15 aylikti. Sirf biraz daha buyusun diye 4-5 ay daha bekleyeyim dedim ( sanki birsey degisecekmis gibi:) velhasil daha dazla dayanamadim ve ameliyatimi gectigimiz nisan ayinda oldum. Oglum 22 aylik olmustu. Teredutlerinin aynisini doktoruma sordum ayrica isim geregi de ( muhendisim ve olcume cikiyorum zaman zaman) agir kaldirmak durumunda kalabiliyorum. Bana enaz bir iki gunun yetecegini soyledi. Tabii burda Tugrul beyin uyguladigi agrisiz, kansiz, drensiz ve kasustu yontemin etkisi tartisilmaz. Bana gelince amel. oldugum gun eve donduk ve hayatima kaldigim yerden devam ettim tabii ki daha yavas hareketlerle:) hatta ertesi gun ufakligi bakicisiyla yolladiktan sonra yemeklerimi bile yaptim. Sana saka gibi gelebilir bu anlattiklarim. Cunku boyle amel. sonuclari pek yok. Ben doktorumdan, amel. yontemimden ve sonucumdan cok memnunum. Umarim sen de bu mutlulugu en az aciyla yasayanlardan olursun. Sevgiler...