Risus Meme Estetiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Risus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
umarım istediğin memişlere kavuşursun ve umarım çabucak atlatırsın canım.Bende çok istiyorum fakat 3 yaşında bi kızım var onu kreşe götürüyorum ve taşımak zorunda kalıyorum o yüzden çok kararsizim ne yapacağımı şaşırdımm :S

kızlaaar okadar yorgunum ki bütün gün hastahane işleriyle koşturdum şuan gözlerim kapanıyor heyecanlanacak kadar bile halim yok,üzerimde çizimlerim zıbarcam birazdan , dualarınızı eksik etmeyin noluuuuuur..
yarın sabah 10-11 gibi ameliyata gireceğim öptümmm hepiciğiniziiiiiiii mucuk mucukk

Canım benim dualarımız seninle, güzel mutlu haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz, herşeyler çok güzel olsun

Canım benim yaa şuan ameliyattasındır
dualarımız seninle
çıktıktan sonra haberini bekliyoruz
tmm mı canım
darısı benim başıma

Allah'ım sen Risus un(adını bilmediğim için:) ameliyatını kolay geçir diye dua ediyorum,Rabbim herkesin yardımcısı olsun...Risus çabuk dön ama

Allah yardımcın olsun bende heyecanla ve merakla bekliyorum güzel haberlerini cnm.

canımmm suan ameliyattasındır ya da ayılmak üzeresin..umarım istediğin sonucu ağrısız bir şekilde alırsın :) güzel haberlerini bekliyoruuuuzzzzz...

hadi bakalım sende erdin muradına:) geçmişler olsun çıkmışsındır diye düşünüyorum sadece uyumaya çalış hiç bişey düşünme mışıl mışıl uyu

Son düzenleme:
geçmiş olsun hayırlı olsun yeni cicişlerin şu dakikalar senin için biraz sıkıntılı olacaktır ama en kısa sürede atlacaksın inşallah.

Son düzenleme:
hoşgeldin Risus un memişleriiiii hadi bakalım geçmiş olsun canım iyi haberlerini bekliyourz muck

Yeni görünümün,yeni memişlerin yeni vücudun hayırlı ugurlu olsunnn.... Geçmiş olsun canım herşey gönlüne göre olmuştur inşallahh..Güzel mutlu haberlerle aramıza bekliyoruz

ses çıkmadı henüz risustan di mi? nete girer inşallah en yakın zamanda. umarım her şey yolundadır.

canım çok geçmiş olsun oldu bitti işte kavuştun güzel memişlerine inşallah gönlündeki gibi olmuştur bugünden sonra zaman su gibi geçer

Risus...de anlat amelyatın nasıl geçti şimdi nasılsın umarim iyisindir!Bayan memeli:)))

kız Risus nerelerde kaldı :44: yoksa ayna karşısında memeişlerine bakmaktan foruma girmeye fırsat mı bulamıyosuuuun

Risussss cok gecmis olsun bebegim :)) Nasilsin? İyi olmani samimiyetimle diliyorum. Dualarimiz seninle. Bak buradan da dua ediyorum; Allahım insallah Risus'un memisleri tam istedigi gibi olsun, hic agrisi sancisi olmasin insallah en kisa surede guncel hayatina donsun.. Amin. Optum tatlim tekrar gecmis olsun gule gule mutlulukla saglicakla kullan:))) Keyifli gunler

Selam ayceyy. Daha once hangi dr. larla gorusmustun canim? P. tesi Tugrul bey le gorusecekmissin. Merak ettim sana ne diyecek? Diklestirme ve silikon olabilir demistin? Gelismeleri yazarsin artik. Optum sevgiler:)))

Tatlım merhabalar,
Dün akşam görüşmem ile ilgili paylaşım yaptım ama o an internetin azizliğine uğradım sanırım. Şimdi dışarı çıkmam gerekiyor tekrar uzun uzun anlatacağım iki doktorun söylediklerini. :13: öptüm seni Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…