- 3 Ocak 2025
- 32
- 8
- 1
- 30
- Konu Sahibi dreamcatcher4
-
Çok geçmiş olsun... Umarım revizyonda işinin ehli sizi üzmeyecek bir doktor bulursunuz
Siz burun ameliyatı oldunuz muİlkte olmayan burun sonra olmuyor daha da kötü hale gelmeyin ben hıc okumadım burda revizyon sonrası memnun olan
Sana geçmiş olsun canım sen nasılsınÇok geçmiş olsun... Umarım revizyonda işinin ehli sizi üzmeyecek bir doktor bulursunuz
Çok sağol canım ameliyat bekliyorum sabrediyorum durumum o şekildeSana geçmiş olsun canım sen nasılsın
Olmadım cunkı estetiğinden çevremde hıc düzgün sonuç alanı gormedımSiz burun ameliyatı oldunuz mu
En iyisi keşke bende olmasaydım. Ama bu burunlada yaşamak zor. Eski bırnuma cok yakın bir burun istiyorum reviyzonlaOlmadım cunkı estetiğinden çevremde hıc düzgün sonuç alanı gormedım
En iyisi keşke bende olmasaydım. Ama bu burunlada yaşamak zor. Eski bırnuma cok yakın bir burun istiyorum reviyzonla
trafık kazası gecırmıs yüzünün yarısını bile kaybetmiş insanları düşününce önemsiz geldi bana burnumun uzunluğu
Çok geçmiş olsun sıze de etiketi gördüm dua ettim ben de Allah şifanızi versin inşallahÇok sağol canım ameliyat bekliyorum sabrediyorum durumum o şekilde
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunÇok geçmiş olsun sıze de etiketi gördüm dua ettim ben de Allah şifanızi versin inşallah
Resmen kendi halimi okumuş gibi oldum 2 ay oldu ve inme yok delikleri küçültmemiş kalkıklıkla beraber çok kötü bir görüntü var burun ucu ile üst taraf arasında ayrı gibi çukurluk var yani burun sırtını çok oymuş ve üst kısımda kemik çıktı berbat haldeyim nereden bulaştım bu işe diye hergün kahroluyorum, bende yorumları iyi diye Anadolu yakasında bir doktora gittim gitmez olaydım ve doktor o kadar uyanıkki asla hiçbir hatasını kabul etmiyor
Gercekten uzak durmak lazim bu burun estetiginden. Memnun olanlarin sayısı cok az. Keşke bende hiç ameliyat olmasaydım salak gibi hic bi sorunum yokken ameliyat oldum ve cok pişmanım eski dogal burnumu görüntümü o kadar özledimkiResmen kendi halimi okumuş gibi oldum 2 ay oldu ve inme yok delikleri küçültmemiş kalkıklıkla beraber çok kötü bir görüntü var burun ucu ile üst taraf arasında ayrı gibi çukurluk var yani burun sırtını çok oymuş ve üst kısımda kemik çıktı berbat haldeyim nereden bulaştım bu işe diye hergün kahroluyorum, bende yorumları iyi diye Anadolu yakasında bir doktora gittim gitmez olaydım ve doktor o kadar uyanıkki asla hiçbir hatasını kabul etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?